|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 30, 08:13. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autodiagnostika » Geriausi puslapiai, forumai autodiagnostikos tema
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Geriausi puslapiai, forumai autodiagnostikos tema |
Parašytas: 2007 12 14, 08:47 |
|
|
|
ericardass rašo: |
o pats ka tuom nori paklausti  |
Kai esi tikras lietuvis tai net kitokia mintis i galva tur but neateina?
Mano supratimu forumas tam ir reikalingas, kad info dalintis. |
|
_________________ Ir i darba ir i soda as vaziuoju tik su Skoda:) |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 15, 00:44 |
|
|
|
forumas ir diskudijos yra gerai bet kai pionierius nusipirkes kompa su adapteriu ir neaiskiu softu begioja po kiema darydamas diagnostika trindamas klaidas ir tik uz alaus pakuote
juokas nebeima nes jis siandien, ryt na gal ir poryt tai darys ir poto i airija cemento nesiot o tu lieki cia su jo kainomis seimos pramaitinti negali kaip jum ta cia netik lietuviu gali tapti ir .........i  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 15, 05:10 |
|
|
|
forumas ir diskudijos yra gerai bet kai pionierius nusipirkes kompa su adapteriu ir neaiskiu softu begioja po kiema darydamas diagnostika trindamas klaidas ir tik uz alaus pakuote
juokas nebeima nes jis siandien, ryt na gal ir poryt tai darys ir poto i airija cemento nesiot o tu lieki cia su jo kainomis seimos pramaitinti negali kaip jum ta cia netik lietuviu gali tapti ir .........i  |
Toks gyvenimas... Tenka keisti darbus kazkada  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 15, 10:59 |
|
|
|
Kainas nustato rinka.Laiku,kai tas buvo daroma partijos centro komitete niekas daugiau nebenori-sotus.
Begiojantys po kiema rimtam meistrui-ne konkurentai.
Jei is autoelektriko darbo nesugebi pramaitint seimos,reiskia esi tinkamas tik cementui nesiot.Gali ir toj pacioj Airijoj-ten daugiau moka. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 15, 11:48 |
|
|
|
to ericardass
na zinai, kainos, pionieriai tai toks dalykas.. ka as noriu pasakyt del tu paciu kainu. pvz klp yra elektrikas, kuri daug kas giria, as pas ji nuvaziavau, kad man istrintu merso klaidas (srs nuo dirzu dega, jau karta buvo trinta, bet cia kita istorija), tai jis su kavos puodeliu vaiksciodamas bando man p..t prota koks cia sudetingas darbas, kokia brangi iranga ir t.t. kai to darbo realiai yra 15min. Galu gale papraso vien uz kompo pasijungima nuo 100Lt. Va tokiais atvejais ir esi priverstas tapt "pionierium" zinoma, tam reikia bent menkiausio supratimo, noro suprast, ir siek tiek investiciju. As pvz nusipirkau sau reikalinga adapteri, kurio pagalba galiu daugiau info is savo masinos ispest ir jis man reikalingas tam, kad va tokie "elektrikai" man nebandytu kabint makaronu, ka as pastebejau aplamai musu servizuose LABAI megsta daryt. O jeigu yra rimtesnis gedimas, taip, as varysiu pas gera elektrika ir jam mokesiu galbut ne simta ne du uz remonta, bet tik ne mano minetu atveju. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 15, 18:00 |
|
|
|
mcdee rašo: |
to ericardass
na zinai, kainos, pionieriai tai toks dalykas.. ka as noriu pasakyt del tu paciu kainu. pvz klp yra elektrikas, kuri daug kas giria, as pas ji nuvaziavau, kad man istrintu merso klaidas (srs nuo dirzu dega, jau karta buvo trinta, bet cia kita istorija), tai jis su kavos puodeliu vaiksciodamas bando man p..t prota koks cia sudetingas darbas, kokia brangi iranga ir t.t. kai to darbo realiai yra 15min. Galu gale papraso vien uz kompo pasijungima nuo 100Lt. Va tokiais atvejais ir esi priverstas tapt "pionierium" zinoma, tam reikia bent menkiausio supratimo, noro suprast, ir siek tiek investiciju. As pvz nusipirkau sau reikalinga adapteri, kurio pagalba galiu daugiau info is savo masinos ispest ir jis man reikalingas tam, kad va tokie "elektrikai" man nebandytu kabint makaronu, ka as pastebejau aplamai musu servizuose LABAI megsta daryt. O jeigu yra rimtesnis gedimas, taip, as varysiu pas gera elektrika ir jam mokesiu galbut ne simta ne du uz remonta, bet tik ne mano minetu atveju. |
as pilnai tave palaikau, nes pas tapati elektrika ir as manau lankiaus anksciau, tai jis tik pasijungia prie kompo pasako klaida 20lt bet jos netaiso kad nors paziuretu ar nors pasakytu kas kur del ko, ka keisti nors, as sumokeciau ir 100lt bet man reik kad sutvarkytu, varai namo ir ieskai o paskui vel varai kad pasakytu ka ten kompe raso. tai is po tokiu fintu esi priverstas pirkti adaptoriu ir pats ziuret nes cia neprivazinesi. o jus elektroncikai maziau verkit jus dar ilgai badu nemirsit, kiti statyboi uz ta 100lt visa diena prie mišalkos prastovi, o jus cia kompa pajunget ir duok. jus cia galit dziaugtis kad nesustoja ta masine mašinu prekyba i rusija galit dabar lupti kiek norit, o kai atvaziuos paprastas lietuvelis jum nemokes tokiu nesamoniu, tada gal ir baigsis klestejimas, bet ne badas  |
|
Paskutinį kartą redagavo Passat, 2007 12 15, 19:01. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 15, 18:31 |
|
|
|
Tai vot ir as bandziau ta pasakyt, tik gaila ne visi supranta , arba nenori suprast. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2007 12 18, 23:06 |
|
|
|
dainiusdxf rašo: |
geras ir ši tema vadinasi geriausi puslapiai automobiliu diagnostikai ir gedimu šalinimui ir t.t  |
Sveikinu kaip visada forume nuklystama nuo temos. Cia taip pat kaip gauni laiska su Subject "Hurry up! The prices for this wonder-medicine are reduced!" (kopija is spam laisko) viduj nieko panasaus nerandi
http://oktja.ru/forum yra daug idomiu temu.
Patariu visiems pasimokyti kaip forumuose dalinamasi info.
Linkiu ir jums to paties.
Nemuskit naujoko siame forume. Ne viena auto pergyvenau ir tikrai zinau, kad zmoniu, kurie sugeba dalintis pagalba sutaupiau ir kitam Auto. Tikiuosi mano pagalba irgi daug kam pagelbejo.
P.S. gyvenimui uzsidirbu ne is auto diagnostikos, bet is elektronikos.
Pliusa nuo minuso bulves pagalba galiu atskirti
 |
|
_________________ Ir i darba ir i soda as vaziuoju tik su Skoda:) |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |