|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 13, 01:34. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autodiagnostika » patarkit del irangos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 14, 08:58 |
|
|
|
|
Dekui uz atsakyma, bet tai greitai parskrido.
Tie Lietuvos muitai tai man ir nepatinka. Bet ka jau padarysi. |
|
_________________ Ir i darba ir i soda as vaziuoju tik su Skoda:) |
|
|
|
 |
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 14, 20:25 |
|
|
|
|
| sekmadieni nupirkau, ketvirtadieni ryte jau paskambino del muito, kai pirkau rase kad atsiuntimas i rytu europa 3-5 dienos. |
|
|
|
|
|
 |
 |
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 14, 20:41 |
|
|
|
|
| niekas rašo: |
| Passat rašo: |
ruslanai suprask as gyvenu ir dirbu ne vilniui ir ne klaipedoj, mano servisas yra 25km iki pirmo elektriko. pas mane kieme pastoviai yra apie 30-40 passatu, kurie ispo rymtu avariju, prie kiekvieno reikalingas elektrikas, nes ne kiekviena ir uzsiveda ir pastoviai dega chek ir rusui tokios nepaduosi, tai esu priverstas pats mokytis nes betkokio patsano nepastatysi o rimtas elektrikas nevaziuos i kaima dirbt. tuo labiau per tiek metu jau pats esu kazkiek praktikos sukaupes ant to modelio kad manau ir jum galeciau duot patarimu apie amerikoniska pasata turbo. as esu priverstas nors tuos smulkius gedimus pasisalint pats nes visu masinu nepriveziosi. o gal tu ruslanai pareisi pas mane i serviza dirbt yra patalpos elektrikui  |
tai kur tu dirbi,sakei klaipedoj ir kad klaipedoje tik du elekrikai.dabar jau ne klaipedoj.tai iki pirmo klaipedos elektriko 25km o iki antro kiek?
yra ten pas jus elektriku ir kiek yra teke girdet visai neprastu,kurie ir i vieta atvaziuoja ir preis kuriuos keliais nereikia sliauziot.itariu kad paprasciausiai melouji. o jei tamsta reikalauji is tu elektriku kad pusvelciui dirbtu,todel taip ir gaunas. |
nezinau is kur istraukei kad as is klaipedos , bet iki klaipedos 25km tai taip, o jei antras tai butu plungei irgi panasiai 25km. bet cia jau nesvarbu bet kiek supratau lietuviski forumai skirti ne nepasikonsultuot, ne pasitarti, ne tam kad gauti informacijos,bet tam kad prekiaut visokius lenkiskus adaptorius ir t.t. jus geriau nueikit i rusiskus forumus ten jusu kolegos bendrauja tom temom laisvai ir nespaudzia informacijos. as anksciau galvojau kad tos specialybes zmones tokie, bet pasirodo kad kaltas cia musu LT kraujas. ar cia forume vien vilniaus skerslenkiai  |
|
|
|
|
|
 |
 |
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 15, 20:31 |
|
|
|
|
Passat,e
suprask- nei viena diagnostine programa (juo labiau adaptorius) tau nepasakys ka reikia konkreciai taisyti kiekvienu atveju. programa tai tik 15% viso darbo, tai kas sedi elektriko galvoje jokia programa neaprasys |
|
|
|
|
|
 |
 |
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 15, 20:48 |
|
|
|
|
| rukas rašo: |
| aciu labai kad atsirado nors kazkiek palaikanciu, jus irgi negymet mokantis leiskit nors pabandyt, kazkaip uzsikabint. vis delto nesulaukes patarimo uzsisakiau sita http://www.ross-tech.com/vag-com/hex-usb+can.html kaip jusu nuomone, jau vistiek uzsisakiau pasakykit. |
Kai gausi papasakok kiek bendroj sumoj gavosi. Ar reikejo moketi muita. Nes kiek suprantu cia is US siuncia.
Tokiai sumai jau turetu paskaiciuoti ir muita. |
jis jau lietuvoj truputi strigo muitinei tureciau gauti pirmadieni, muita uzdejo 175lt+120lt muitines deklaracijos sumoj 295lt prie tos kainos. |
Siap jei ka sugalvosit siustis is laidu ir ne tik, rasykit, padesiu jei tik galesiu pigiau parsisiusti. Nes ziuriu labai jau brangiai cia Jums iseina. www.carxenon.lt. |
|
|
|
|
|
 |
 |
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 16, 00:52 |
|
|
|
|
| vaidass rašo: |
Passat,e
suprask- nei viena diagnostine programa (juo labiau adaptorius) tau nepasakys ka reikia konkreciai taisyti kiekvienu atveju. programa tai tik 15% viso darbo, tai kas sedi elektriko galvoje jokia programa neaprasys |
as sutavim pilnai sutinku yra tokiu bedu kur tikrai reik gerai kazka ismanyt, bet pas mus masinos is po avarijos dazniausia tai patrukes laidas ar neuzmauta fiške masina iki avarijos vaziavo gi as jau beveik 2 metai pats vag-com passatukus susitvarkau praktiskai 90procentu programa rodo klaidas o as ieskau ta masina zinau kiaurai ,ka cia super gudraus . as tikrai zemai lenkiu galvas prieš tikrus elektrikus kuriu siam forume gal tik 10procentu be kuriu tikrai neissiverstum kai yra tikra beda, bet ju labai, labai mazai , tokiem ir moki kiek pasako ir esu patenkintas kad padare.bet yra ir tokiu kur nuvezi masina airbag pagesint ir po to neuzsiveda ir tempi pas kita kad uzvestu, o tas kur gesino dar saukia duok man simta litu uz sugaista laika.kad kuo daugiau rimtu elektriku rimtuuuu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
patarkit del irangos |
Parašytas: 2007 12 18, 22:19 |
|
|
|
|
bet kiek supratau lietuviski forumai skirti ne nepasikonsultuot, ne pasitarti, ne tam kad gauti informacijos,bet tam kad prekiaut visokius lenkiskus adaptorius ir t.t. jus geriau nueikit i rusiskus forumus ten jusu kolegos bendrauja tom temom laisvai ir nespaudzia informacijos. as anksciau galvojau kad tos specialybes zmones tokie, bet pasirodo kad kaltas cia musu LT kraujas. ar cia forume vien vilniaus skerslenkiai  |
Paskaites si foruma 100% sutinku su tavim. Nors pats is Vln  |
|
_________________ Ir i darba ir i soda as vaziuoju tik su Skoda:) |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |