|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 12:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » dezes tipas mano bochmaniu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
dezes tipas mano bochmaniu |
Parašytas: 2007 12 05, 19:25 |
|
|
|
|
| viduxs rašo: |
ar gali but 30cm 500w garseklbiuj 50*50*50cm kubo formos deze?  |
tai gaunasi 125 litrai
nezinau parametru tavo garsiuko, bet deze RYSKIAI per didele. 30cm garsiukai dazniausiai yra dedami i 55-65 litru fazikines dezes (bet kartoju tai priklauso nuo parametru) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 05, 23:35 |
|
|
|
|
| egixx rašo: |
Cia boschmenas, cia nera parametru  |
zinau
bet bet kuriuo atveju deze per didele  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 06, 00:22 |
|
|
|
|
Jau geriau tegu deda i uzdara 50-60ltr deze ir bus optimalus sprendimas nezinant parametru.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 06, 10:34 |
|
|
|
|
Jau geriau tegu deda i uzdara 50-60ltr deze ir bus optimalus sprendimas nezinant parametru.  |
Pritariu - cia atsakymas i temos klausima.
Tik perspeju, kad neisigastu, jog saltame automobilyje sitas bulban negros. Saltyje sukieteja jo membranos guma. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 06, 14:45 |
|
|
|
|
| is boso noreciau kuo zemesnio ir duslesnio garso |
70 litru dezute, portai butu - pora 10cm skersmens ir ~40cm ilgio. jei nebijai, gali pabandyt slot'ine deze.
nors dezes turis priklauso dar ir nuo tavo stiprintuvo turimos galios.
na o del pasakymu tipo "boschman isvis nieko neverti, nieko negali ir t.t." gali neklausyt groja visa sistema, ne vien tik garsiakalbis.. garsiakalbis ten tik vienas is komponenciu, beje, toli grazu ne daugiausiai itakojantis. vien dezes orientacija duoda didziuli efekta.
siaip dar gali i mano signature paziuret, rezultatai pasiekti su boshmanais |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 06, 14:50 |
|
|
|
|
ar gali but 30cm 500w garseklbiuj 50*50*50cm kubo formos deze?  |
gali, bet ji butu bloga ir savo forma, ir turiu  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 06, 14:52 |
|
|
|
|
polygon, del boshmanu pupmavimo galimybiu niekas neabejoja taciau kaip ten bebutu groti jisai tikrai nesugeba, per daug maskatuojasi
vnz, boshman'as gerai pumpuoja, bet grojimu to nepavadinciau  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 06, 15:06 |
|
|
|
|
dazniausiai kas perka boshmanus, nesugeba padaryt jiem tinkama apiforminima, tuom viskas ir pasakyta.
subas tai stumuoklis ir slegio fronta sukuria sinfaziskai visu savo plotu, taip kad geresnes medziagos cia daug neitakoja. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 06, 15:25 |
|
|
|
|
| Polygon rašo: |
dazniausiai kas perka boshmanus, nesugeba padaryt jiem tinkama apiforminima, tuom viskas ir pasakyta.
subas tai stumuoklis ir slegio fronta sukuria sinfaziskai visu savo plotu, taip kad geresnes medziagos cia daug neitakoja. |
itakoja ilgaamziskuma o kaip tokie dalykai kaip garsiaklabio greitis ir tikslumas? bene svarbiausi zd garsiakalbio parametrai, kuriu boshmanas neturi  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 06, 15:54 |
|
|
|
|
ilgoamziskumo tikrai jiem truksta nebuna trukumu be privalumu, cia toks - kaina
nera tokio parametro - garsiakalbio greitis uztat yra parametras, o tiksliau visa kreive, grupinis velavimas. bet velgi, ne garsiakalbio, o sistemos, kur garsiakalbis tik vienas is komponenciu, kuriu cia kaip minimum 4(garso saltini laikom idealiu ir neitakojanciu garso). dar galiu paminet tai, kad subai dazniausiai montuojami i dezes mazesnes nei ju Vas, taip kad didziaja pakabos elastingumo sudaro oras, kuris yra tiesiskas tokiam slegio pokyciui. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 06, 16:02 |
|
|
|
|
nu gerai ne parametras, o savybe nu nesvarbu. bet esme lieka vistiek tokia, kad i ta pacia sistema, geru garso saltiniu, pakankamai geru stiprintuvu ir tinkamais laidais pajungus boshman'a (su tinkama deze) ir sakysim JL suba, pastarasis gros kur kas tiksliau ir geriau
kad visa sistema groja pats puikiai zinau, bet jei vienas komponentas gaidys tai ir visa sistema tokia  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 06, 16:14 |
|
|
|
|
Bosas gal taip visko ir nesugadins, bet jei jau ikisi kokia boshmenu akustika tai tada nezinau kas ten gali groti ir su idealiu grotuvu  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 06, 16:24 |
|
|
|
|
Bosas gal taip visko ir nesugadins, bet jei jau ikisi kokia boshmenu akustika tai tada nezinau kas ten gali groti ir su idealiu grotuvu  |
tikrai taip, bet komponentai tai jau kita istorija  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |