|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 09:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Garso aparatūra Honda Civic
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Garso aparatūra Honda Civic |
Parašytas: 2007 12 02, 00:02 |
|
|
|
|
| ewka666 rašo: |
na ta prasme, pas mane bagazinej zd yra gi, tai del fono garso gale kad butu daugiau, papildomai ad, kiti deda zd ir dar elipsiu nori... p.s. pas mane irgi hezdbekas....  |
nu del tokio efekto, geriau galbus juos siek tiek tada arciau deti (pvz galiniu dureliu ribose) pas mane galinese duryse irgi komponentai yra, tai jie kazkoki erdves efekta rimtai duoda  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 02, 01:21 |
|
|
|
|
| Black Scorpio rašo: |
na ta prasme, pas mane bagazinej zd yra gi, tai del fono garso gale kad butu daugiau, papildomai ad, kiti deda zd ir dar elipsiu nori... p.s. pas mane irgi hezdbekas....  |
nu del tokio efekto, geriau galbus juos siek tiek tada arciau deti (pvz galiniu dureliu ribose) pas mane galinese duryse irgi komponentai yra, tai jie kazkoki erdves efekta rimtai duoda  |
Butent! Del to man juokinga ish tu, kurie klauso ale ekspertu, kurie sako vat NE! gale negali but jokiu komponentu ar pan... Darau kaip mano ausiai geriau, o ne kaip knygutej parasyta... O seip i civic'a investuoti neapsimoka... Ziurekit tik kad patiktu patiems kaip skamba, o daugiau tai nafig...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 02, 13:28 |
|
|
|
|
| Socrates rašo: |
Butent! Del to man juokinga ish tu, kurie klauso ale ekspertu, kurie sako vat NE! gale negali but jokiu komponentu ar pan... Darau kaip mano ausiai geriau, o ne kaip knygutej parasyta... O seip i civic'a investuoti neapsimoka... Ziurekit tik kad patiktu patiems kaip skamba, o daugiau tai nafig...  |
Būtent Parduodu tą aukštasukį zyzalą ir sekančioj mašinoj galvoju apie normalia audio aparatūrą. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 02, 13:31 |
|
|
|
|
| Socrates rašo: |
| Black Scorpio rašo: |
mu kaip cia pasakius sitae mano variante gaunasi, kad piscialkos yra sonuose o ne gale, be to pas mane kazkaip labai jau paslaptingai susidejo sistema pvz per varzybas, nepaisant komponentu galinese duryse, garso scena buvo laaabai toli priekyje netgi toliau negu tu kurie buvo tik su garsiukais priekinese duryse o efektas kuris yra duodamas toks, kad neimanoma lokalizuoti garso saltinio
nors as vistiek uz priekine akustika  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 04, 21:53 |
|
|
|
|
nesuprantu as tu zmoniu kai i prieki isideda garsiukus o i gala po kelis subus ir deda garso slikstu klausytis, zemo per didelis kiekis gaunas o apie malonu garsa vidutiniu (nemoku paiskinti) trukumas, tiesiog apsurdas taip lausyti muzikos.
nors pas mane Audi 80 (bulka) nera galinga ar kokybiska aparatura bet isedus ir atsukus garso malonu klausyti o yra taip priekije 16cm Pionier garsiukai gale palangeje Pionier zemadaznis su padaryti deze, ir is soniu elipses pionier bent jau jauciasi skambejimas ir bosas graziai susidainuoja su vidutiniu garsu
cia tik mano nuomone!  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 12 04, 22:00 |
|
|
|
|
| Marielis rašo: |
nesuprantu as tu zmoniu kai i prieki isideda garsiukus o i gala po kelis subus ir deda garso slikstu klausytis, zemo per didelis kiekis gaunas o apie malonu garsa vidutiniu (nemoku paiskinti) trukumas, tiesiog apsurdas taip lausyti muzikos.
cia tik mano nuomone!  |
netike garsiukas vadinasi del per didelio zemo kiekio nesiginciju, bet cia jau bumsomanu problema, o vat malonaus garso ir viduriniu dazniu galima pasigincyti koki dazniu spektra girdesi neturi reiksmes ar naudosi elipses ar ne, (pvz nedaugelis elipsiu galingumu ar dazniu diapazonu, ar seip kokybe apgros gerus komponentus) klausimas tik toks: kokios garso lokalizacijos tu nori as pvz noreciau jos tooli priekyje ir kiek galima placiau, ka deja sunku ygyvendinti  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |