|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 16, 06:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » DVD grotuvai su USB
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2007 11 21, 21:30 |
|
|
|
Gal kas tikrai zino ar DVD grotuvai su USB,atkuria filmus is USB fliaso,ar tik foto? |
|
|
|
|
|
Re: DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2007 11 21, 22:30 |
|
|
|
asaulis rašo: |
Gal kas tikrai zino ar DVD grotuvai su USB,atkuria filmus is USB fliaso,ar tik foto? |
Tikrai zinau, atkuria. |
|
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2007 11 24, 19:58 |
|
|
|
pats toki turiu ir tikrai galiu pasakyti naudinga funkcija ir be baimes atkuria filmus |
|
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2007 11 24, 22:17 |
|
|
|
O man atkuria,bet trūkčioja garsas ir vaizdas,matyt greicio neužtenka.MP3 ir nuotraukas atkuria gerai.Su SD kortelėm tas pats.Grotuvas Vido DP602 Dvix.Būtų įdomu sužinoti kokie grotuvai gerai atkuria per USB.larrisxxx,koks grotuvas,jei ne paslaptis? |
|
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2007 11 24, 22:27 |
|
|
|
KESTASM rašo: |
O man atkuria,bet trūkčioja garsas ir vaizdas,matyt greicio neužtenka.MP3 ir nuotraukas atkuria gerai.Su SD kortelėm tas pats.Grotuvas Vido DP602 Dvix.Būtų įdomu sužinoti kokie grotuvai gerai atkuria per USB.larrisxxx,koks grotuvas,jei ne paslaptis? |
Naudok greitesni flesa, grotuvas nekaltas. Tie MP3 flesai gerokai leti. |
|
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2007 11 24, 23:50 |
|
|
|
pas mane dvp5960 philips eina be problemu ir jokiu garso trukciojimu.tai gali priklausyti nuo pacio flaso nors esu naudojas daugeli is ju visi ejo puikiai .jai turi garantini tai gal pasikeisk i kita. |
|
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2007 11 25, 11:59 |
|
|
|
Dejene flašas čia kaltas.Tas pats flašas kompiuteryje dirba be problemu,ir tai ne mp3 grotuvas,o usb diskas,ar panašiai.Kaip jau minejau,ir sd kortelės nespėja nuskaityti,o kortelė tai pakankamai greita. Išvada viena:VIDO |
|
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2007 11 25, 12:15 |
|
|
|
gal gali ideti kokia nuoroda su tuo daikciuku. |
|
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2007 11 25, 15:41 |
|
|
|
Dejene flašas čia kaltas.Tas pats flašas kompiuteryje dirba be problemu,ir tai ne mp3 grotuvas,o usb diskas,ar panašiai.Kaip jau minejau,ir sd kortelės nespėja nuskaityti,o kortelė tai pakankamai greita. Išvada viena:VIDO |
Isbandes as ta Vido uz 150 Lt ir galiu pakartoti; Su normaliu USB flesu filmai eina gerai, o su kapeikiniu, ar su MP3- biski trukcioja, nors ant kompo su tais flesais dirba. Ir zinai, kodel toks skirtumas? Kompas turi daaug RAMo. |
|
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2007 11 25, 22:21 |
|
|
|
Va toks klausimas man seniai neduoda ramybes:ar gerai dirbtų išorinis HDD per USB prijungus jį prie grotuvo?O grotuvas už 170,su žaidimais |
|
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2007 11 25, 22:46 |
|
|
|
Va toks klausimas man seniai neduoda ramybes:ar gerai dirbtų išorinis HDD per USB prijungus jį prie grotuvo?O grotuvas už 170,su žaidimais |
Va sito bandyt ir neteko. Anas, pigesnis, tai teko gerokai pabandyt, nes apie savaite jis buvo pas mane. Nezinau, gal ir grotuvas kaltas. |
|
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2007 11 28, 10:51 |
|
|
|
galvoju jai pajungtum hdd butu arba gerai arba blogai.nesu bandes bet cia ir daug priklauso nuo pacio dvd kokybes .jai loevas tai nesupras tiek daug info .pvz pas mane flasas 4 gygai tai kai irasau 5 filmus nuskaitymo procesas vyksta zymiai leciau nei irasius 1.(flasas irgi ne is geruju) |
|
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2008 06 01, 18:47 |
|
|
|
Pagaliau išbandžiau variantą su išoriniu hdd ir usb/ide konverteriu.Nuskaito sakyčiau labai greitai,bet kai reikia pradėti rodyti,mandrumai baigiasi,o pats grotuvas persikrauna.Greičiausiai smegenėlės jo neveža tokio kiekio info(apie 5 GB,pats hardas 80GB).Reiks dar paeksperimentuoti,kame šaknys. |
|
|
|
|
|
DVD grotuvai su USB |
Parašytas: 2008 09 15, 13:14 |
|
|
|
Man tai rodo filmus tik nevisada kontaktuoja usb |
|