Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 09, 02:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Tai va sugalvojau pasigaminti nesiojamas mazytes koloneles kad butu galim klausytis prie mp3. as esu visiskai zalias siuose reikaluose, manau kad reiktu apie 10w stiprintuvo kad butu su nuolatiniu maitinimo saltiniu.nu as tiksliai nzn ar isvis reikia to stipreko bet manau kad reikia. Jei galit tai parasykit ko reikia kaip viska sujungti ir kaip viskas turetu atrodyti , duoti schema . Aciu
Tai va sugalvojau pasigaminti nesiojamas mazytes koloneles kad butu galim klausytis prie mp3. as esu visiskai zalias siuose reikaluose, manau kad reiktu apie 10w stiprintuvo kad butu su nuolatiniu maitinimo saltiniu.nu as tiksliai nzn ar isvis reikia to stipreko bet manau kad reikia. Jei galit tai parasykit ko reikia kaip viska sujungti ir kaip viskas turetu atrodyti , duoti schema . Aciu
as taip pat visiskai zalias ir noreciau jas pasigaminti tad jei galite padekite mums abiems...
na maniciau jum uztektu kokiu 2w stiprintuvo nes ant 10w tai ne mazikes kalaskes pajungtup ir siaip 2w jums per akis maniciau 2w stipriuj reiktu 10v itampo srove butu apie 0,222A o kad tau valanda trauktu akumas turi but 1.84hA
na maniciau jum uztektu kokiu 2w stiprintuvo nes ant 10w tai ne mazikes kalaskes pajungtup ir siaip 2w jums per akis maniciau 2w stipriuj reiktu 10v itampo srove butu apie 0,222A o kad tau valanda trauktu akumas turi but 1.84hA
Nepamirskim nuostoliu stiprintuve, visgi reikes daugiau nei 1.8Ah..
nu as galvoju gal geriau nusipirkti koloneles mazas kur buna prie pc ir pasinaudoti ju stiprintuvu, tik va nezinau kiek laiko man laikytu 4 AA tipo baterijos , ta prasme kiek laiko mazdaug grotu tos kolonėlės ??
nu as galvoju gal geriau nusipirkti koloneles mazas kur buna prie pc ir pasinaudoti ju stiprintuvu, tik va nezinau kiek laiko man laikytu 4 AA tipo baterijos , ta prasme kiek laiko mazdaug grotu tos kolonėlės ??
Bus neekonomiška ir neekologiška. geriau koki nors akumą vairuotis su pakrovėju.