|
Forumas » Elektronika žaliems » kaip islituot 54 kojeliu mikre
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
kaip islituot 54 kojeliu mikre |
Parašytas: 2007 11 21, 19:59 |
|
|
|
|
| adomas kaunas rašo: |
| kaip suprantu tai tavo kompas nesiojemas o kaip frimwara perasiti kokiu programu reike jauciu kad ir man padetu. |
Ne, stacionorus Nelabai aš pripažįstu (nemėgstu) aš tuos nešiojamus... O programėlė pas mane tai iš pačio samsungo svetainės, taigi nemanau, kad tiks kitų firmų ROM'ams  |
|
_________________ Mažiau karksėsi - daugiau sūrio liks!!! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 20:01 |
|
|
|
|
Kolkas dėkui, varau pasiknaisiosiu ten...  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 20:08 |
|
|
|
|
| Kisk W98 flopika ir paziurek, veiks cdrom, ar ne. Jei veiks, tada yra minciu, ka daryti. Tikiuosi moki su DOS dirbti? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 20:49 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
| Kisk W98 flopika ir paziurek, veiks cdrom, ar ne. Jei veiks, tada yra minciu, ka daryti. Tikiuosi moki su DOS dirbti? |
Tai kad nelabai man tas DOS'as - žalias miškas O negali buti kalti kokie nors draivai  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 21:18 |
|
|
|
|
| kas tas frimwaras ar netaspats kas draivas o kaip irasyt tas frimwara nes as nebandziau ziureti ar systma atranda cdrom ar ne |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 21:23 |
|
|
|
|
cdromui draiverio nereikia, nebent dosu naudojiesi.
firmware tai cdromo "minikompiuterio" programa pagal kuria jis ir veikia.
senu senoveje firmware darba atlikdavo draiveriai.
o dabar irenginiai aptobulejo, HDD ir CDROM nebereikia kompiuteriui net zinoti kas ten ideta.
viakas ka kompiuteriui reikia padaryti tai pasako kuri sektoriu skaityti, ir gauna bloka duomenu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 22:47 |
|
|
|
|
as jau tai supratau kai isnagrinejom cdroma dabar man reike ko reike kad drivus irasyt i friwara ir dar supratau kai vindausai instaliujesi tai is komponentu tu flesh isiraso i atminties baze ir jeme suskirstoma sektoriai kurie uzimti ir irasoma i flesh case  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 22:59 |
|
|
|
|
as jau tai supratau kai isnagrinejom cdroma dabar man reike ko reike kad drivus irasyt i friwara ir dar supratau kai vindausai instaliujesi tai is komponentu tu flesh isiraso i atminties baze ir jeme suskirstoma sektoriai kurie uzimti ir irasoma i flesh case  |
Beviltiska, "Žemė plokščia ir laikosi ant banginių". Tas firmware yra driweris, irasyk ji taip: Valdymo skydas/diegti nauja irengini/ nurodai naujas irenginys/turiu diska ir nurodai ta savo firmware. Po idiegimo atsidarai device manager ir pasalini senaji. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 23:09 |
|
|
|
|
Nu vsio, chebryte, pasiduodu (savo laiko gaila) Rytoj nunenešiu ta savo DVDROM'a pažįstamam kompiuteristui O poto paklausiu kas ir kaip  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 21, 23:16 |
|
|
|
|
Beviltiska, "Žemė plokščia ir laikosi ant banginių". Tas firmware yra driweris, irasyk ji taip: Valdymo skydas/diegti nauja irengini/ nurodai naujas irenginys/turiu diska ir nurodai ta savo firmware. Po idiegimo atsidarai device manager ir pasalini senaji. |
nesuprantu ar tu skaitai visus potus ar ne kaip kas paraso taip ir suprantu ko cia varot jai patis taip rasot ( frivars naujesnis drivu nebenaudojema isprdiu jukinga buvo bet galvojiu jai sako taizino bet paciam neteko susidurti ka tu pasakiai tokes nesamones man beveik kikviena diena reike atlikt ir cia neuzsipulkit nepagristai  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 21, 23:20 |
|
|
|
|
kas tau cia nesuprantamo CDROM draiverio nereikia.
firmware rasoma su specialia gamintojo duota programa i paties cdromo flash atminti.
i nustipusi cdroma tu nieko neirasysi
apie jokius failus ir sektorius cia kalbeti nera ko |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 23:44 |
|
|
|
|
To Digix
Tavo nuorodoje radau tą patį, ką ir pas samsungą Taigi ir vėl nieko nesigavo Gal aš ką netaip darau, nors faktiškai viską daro pati proga O dėl tų draivų, tai aš turėjau omenyje, kad gal pačiame win kokio trūksta... bet dabar manau, kad čia neprieko
Ir dar norėjau paklausti, gal tu žinai kas galetų trumpinti man tą frmw įrašymą  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 22, 02:30 |
|
|
|
|
su samsungais reikalu nesu turejes, o nec, liteon optiarc tai problemu nekildavo.
paprastai visada perku diaks be labelflash o paskui irasau nauja firmware kad atsirastu tas labelflash |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 22, 08:38 |
|
|
|
|
| Buna, kad kai kurios windovs versijos neatpazista teisingai irenginio info (firmware) failo, tada padeda tas budas, kaip aprasiau auksciau. Idiegi nauja irengini, su teisingu info ir (device menedzerij matos du irenginiai) nereikalinga pasalini. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 22, 10:48 |
|
|
|
|
| Buna, kad kai kurios windovs versijos neatpazista teisingai irenginio info (firmware) failo, tada padeda tas budas, kaip aprasiau auksciau. Idiegi nauja irengini, su teisingu info ir (device menedzerij matos du irenginiai) nereikalinga pasalini. |
Bet tai prieštai (prieš perinstaliuojant XP pro) ėjo viskas norm. , kai persipūčiau, irgi dirbo, bet nenormaliai. Į CD galėjau įeiti, bet instalinti iš jo neišėjo (metė kažkokią lentelę), ot žioplas, kad patingėjau pasigilinti į jos turinį . Tiesa, nesamonės prasidėjo dar instalinant win Pradėjau aš su samsung'u, o pabaigiau su Sony DVDROM (neįrašantis, senesnis), nes persirestartavus nebeleido instalinti ir prašė kompakto, tesė darbą tik tada kai permečiau į soniuką (gal tai turėjo įtakos ) . Poto aš supūčiau naujausią frmw (SB05), nuo to laiko chana... SONY tai dirba be problėmų
Pas mane, kitame skirsnyje, yra dar ir win 2000 pro (šitie tai nejudinti nuo 2004 metų), bet ir ant jų neina samsungas, net neleidžia įrašyti frmw...  |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |