|
Forumas » Elektronika žaliems » kaip islituot 54 kojeliu mikre
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
kaip islituot 54 kojeliu mikre |
Parašytas: 2007 11 20, 21:39 |
|
|
|
|
tu turbut nezimai kas yra tas flash
flash yra mikroshema kurios pavadinimas 28xx arba 29xx
ir cdromas nieko su failais nedaro, viskas ka jis atlieka tai nurodai kuri sektoriu perskaityti toki ir gauni. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 20, 21:55 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
tu turbut nezimai kas yra tas flash
flash yra mikroshema kurios pavadinimas 28xx arba 29xx
ir cdromas nieko su failais nedaro, viskas ka jis atlieka tai nurodai kuri sektoriu perskaityti toki ir gauni. |
Manau, kad vaikinui reikia gerokai pasiskaityti teorijos, kad suprastu, kad viskas taip paprastai nesprendziama, kaip jis mano, kad tas duomenu bitukas 01 eina kartu su ilgiausiu adresu, kaip lietuvis su asmens kodu , kas ir kaip ta adresa kuria, koks jis turi buti ir kam jis reikalingas... As nesu programuotojas, todel zinau tik esme. O esme ta, kad kas atrodo smulkmenos, is tikruju perskaityti labai svarbu, nes be tu dalyku nesuprasi, kaip kas valdosi. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 20, 22:08 |
|
|
|
|
aha, man panasu kad jis mano kad cdromas tai daiktas nesiskiriantis nuo patefono sujunginejai laidukus ir veikia  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 20, 22:48 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
[img] [/img] Ten, kur apibraukta raudonai yra rezonatorius, kur tuscias lizdas, ta mikre saugo info faila, kuris parodo, kuria programa naudodamas kompas turi valdyti procesoriu, kuris taip pat turi programa, kaip valdyti valdiklius, kurie valdo variklius ir lazeri. Smagu? Skaityk aprasyma ir netingek, tikrai bus idomu. Beje, daug CDromu gali dirbti ir savarankiskai, be kompo. |
dirba bet netikrai ne visi jie savarankiskai gali atkoduoti audio formata ir biski ziuauriai cia pavaret kad apie cdrom galvojiu kaip apie patefona  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 20, 22:58 |
|
|
|
|
| adomas kaunas rašo: |
| na tai koki linka numeskit? |
Paieskok Bangimanto Starkaus butent sitos knygos, cia labai trumpai po biski apie viska rasi pradiniam supratimui.
[img] [/img] |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 00:00 |
|
|
|
|
| ... cdrom'as nebe atsidaro ir visa laika dega kontroline lempute ... |
O tai ką tu padarei, ko pasekoje jis taip elgtis pradejo Aš tai, jaučiu, per netyčia netinkamą firmwarą susipūčiau, blyn , simptomai tokie pat... |
|
_________________ Mažiau karksėsi - daugiau sūrio liks!!! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 15:57 |
|
|
|
|
kaip tu tai padariai nebent nrtinkamus draivus suvariai ir kontroleriai atsisake gal ir man pernauje perasit uztektu nes as uztrunpinau 5 ir 12v kazi per kompa parsivarius draivus ir bandant updatint ar neatsigautu tau tai verta pabanditi.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 16:15 |
|
|
|
|
| romeishka rašo: |
| ... cdrom'as nebe atsidaro ir visa laika dega kontroline lempute ... |
O tai ką tu padarei, ko pasekoje jis taip elgtis pradejo Aš tai, jaučiu, per netyčia netinkamą firmwarą susipūčiau, blyn , simptomai tokie pat... |
netinkamas firmware nieko nesugadina, kiek girdejau is ruru forumo tai isvis tas cdrom plata galima kaip flash programatorius naudoti, istatai tuscia mikroshema, ir irasai ka nori. turbut ne su visais taip.
kitu atveju vistiek bootloadeis lieka nesugadintas, ir betkada galima irasyti nauja firmware |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 21, 16:32 |
|
|
|
|
kaip tu tai padariai nebent nrtinkamus draivus suvariai ir kontroleriai atsisake gal ir man pernauje perasit uztektu nes as uztrunpinau 5 ir 12v kazi per kompa parsivarius draivus ir bandant updatint ar neatsigautu tau tai verta pabanditi.  |
Bandžiau, bet nepadeda Atsisiūnčiau firmwarą, tokį patį koks ir buvo Kol instaliuojasi tai lemputė mirksi, bet kai baigia - dega ištisai ir prašo perrestartinti. O poto vėl tas pats Pandžiau dar kartą, tai programelė, kuri instalina, rašo, kad sena frw versija - BOOT. Nors pagal viską jau turėtų rodyti - SB02. Gal kas žino kas čia pernesamonė WinXP (neseniai perinstalinti) ir EVEREST'as mato patį DVD-ROM'ą. EVEREST'as nurodo, firmwaro versija BOOT, kas čia toks - nelabai aš suprantu  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 21, 16:43 |
|
|
|
|
| kitu atveju vistiek bootloadeis lieka nesugadintas, ir betkada galima irasyti nauja firmware |
Tai kiek supratau, iš tavo parašymo, tai man tą bootloadeis ir rodo, kad tuščias Bet kad neina irašyti naują firmwarą
Gal žinai daugiau apie šitą reikalą Būčiau dėkingas, jei pasidalintum info  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 16:51 |
|
|
|
|
jei tau firmware isiraso tai turetu veikti. gal tu tiesiog ne ta firmware rasai kur reikia?
koks tavo cdrom modelis? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 17:19 |
|
|
|
|
jei tau firmware isiraso tai turetu veikti. gal tu tiesiog ne ta firmware rasai kur reikia?
DVD-RW TSST (Toshiba-Samsung) SH-S182M, frmw - SB02, papyldomas kodas BEBN . Viskas taip parašyta ant pačio DVDROM'o dangtelio  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 21, 19:33 |
|
|
|
|
DVD-RW TSST (Toshiba-Samsung) SH-S182M, frmw - SB02, papyldomas kodas BEBN . Viskas taip parašyta ant pačio DVDROM'o dangtelio  |
kaip suprantu tai tavo kompas nesiojemas o kaip frimwara perasiti kokiu programu reike jauciu kad ir man padetu. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 21, 19:46 |
|
|
|
|
apie samsung nezinau, labai jau ju nemegstu nes bjaurybes greitai genda
internete radau toki puslapi
http://www.cdrinfo.com/Sections/Firmware/SingleModel.aspx?DriveId=1355
pabandyk ka nors naujesnio irasyti, gal prades veikti |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |