|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 05:34. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Geriausi vairuotojai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 01, 18:43 |
|
|
|
|
Vairavimas man sunkus darbas, ne malonumas. Stengiuosi važiuoti vakare, arba renkuosi maršrutą kur mažesnis judėjimas.
Žvakeles uždegti važiuosiu kai nebus užkimšti keliai. |
|
|
|
|
|
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 01, 18:51 |
|
|
|
|
| str rašo: |
Vairavimas man sunkus darbas, ne malonumas. Stengiuosi važiuoti vakare, arba renkuosi maršrutą kur mažesnis judėjimas.
Žvakeles uždegti važiuosiu kai nebus užkimšti keliai. |
Suprantu tave, nes retai vazineji, bet isiliek i srauta ir vaziuok kaip visi- tikrai maziau pavargsi. |
|
|
|
|
|
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 04, 18:38 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
| Suprantu tave, nes retai vazineji, bet isiliek i srauta ir vaziuok kaip visi- tikrai maziau pavargsi. |
Tai ir važiuoju sraute, niekur nesidėsi. Bet įvertindamas savo galimybes, distanciją didesnę laikau. O paskui mane važiuojantis kažkodėl stengiasi mane aplenkti. Gal negarbinga ar pavojinga paskui M važiuoti
 |
|
|
|
|
|
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 04, 19:18 |
|
|
|
|
| Nieko nepadarysi. Vaziuoti greiciau, negu speji vairuoti yra mirtina rizika ir nusikaltimas. |
|
|
|
|
|
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 05, 08:40 |
|
|
|
|
| str rašo: |
Esu tas keikiamas trukdytojas. Mane erzina tie, kurie negali pakęsti kad prieš mane yra distancija kaip tik jų mašinai. Kad mažiau pyktų, penkiolikti metai važinėju su 70 arba M.
Važiuoju mažai, per mėnesį apie 20 litrų teišdeginu. |
Nebutinai keikiamas........... Jei vaziuoji pirma juosta, tai nieks taves nekeiks
Bent jau as keikiu tuos, kurie antra juosta drozia 30km/h ir dar neduok die salia kokio nors autobuso ar kito vezlio, kai neina aplenkt nei pro viena sona....
20L per menesi........ fantastika!!!!!!! Kartais per diena daugiau gaunas...... |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 05, 10:25 |
|
|
|
|
Deja, Lietuvoje vairavimo kultūra yra itin žemo lygio, bet teisingiau būtų pasakyti- bendra kultūra. Ant šaligatvių paliekami stovėti automobiliai, prieš perėją nesustos, o baikeris koks nors "krūtas"- kad raus iš vietos pervažoje- atrodo, kad karas prasidėjo, toks triukšmas. Arba parkavimo aikštelėje, esant miniai žmonių aplinkui- sukamos "saulutės".
Dar vienas įdomus ir daug sakantis faktas- nzn, kiek Anglijoje procentais sudaro ten gyvenantys lietuviai ir lenkai, bet iš sulaikomų girtų vairuotojų jie- lietuviai su lenkais- sudaro 50 procentų... Ką bepridurti...? |
|
|
|
|
|
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 05, 16:08 |
|
|
|
|
| Lietuviai gėrė, lietuviai geria lietuviai gers. Kai lietuvis užsienį nueina į barą ir vietinis pamato kaip jis laisvai degtinę geria būna apakę. |
|
|
|
|
|
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 05, 18:35 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
| Lietuviai gėrė, lietuviai geria lietuviai gers. Kai lietuvis užsienį nueina į barą ir vietinis pamato kaip jis laisvai degtinę geria būna apakę. |
Kas butu, jei pamatytu gerianti rusa? Lietuviu, gerianciu pilnom stiklinem snapsa dar nemaciau. |
|
|
|
|
|
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 05, 19:47 |
|
|
|
|
Dėl to išgėrus vairvimo...Gyvenu netoli Stalgėnų (Tikriausiai nereikia sakyti koks tai miestelis...) ir Grumblių, tai vaje vaje kokių paskojimų esu prisiklausęs
Lietuva muša pasaulio rekordus tikriausiai dėl ilgametės patirties... Per visą sovietmetį galėjo praktikuotis... ;D
Vairuojama su mirtinu alkocholio kiekiu kraujyje... Tikriausiai ir atsirado toks posakis: " Jei negali paeiti - važiuok..." |
|
|
|
|
|
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 05, 19:48 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
| Heksogenas rašo: |
Kas butu, jei pamatytu gerianti rusa? Lietuviu, gerianciu pilnom stiklinem snapsa dar nemaciau. |
Žinių musėt nežiūrėjot kai puslitri ant sykio susivertė ir pakrito, arba rekordus girtumo sumuša... Tikras rusas iš Sibiro samanės lietuviškos neįgeriai teko girdėti, jie ten braškes visokias geria. |
|
|
|
|
|
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 05, 19:57 |
|
|
|
|
Heksogenas raso
| Citata: |
| Žinių musėt nežiūrėjot kai puslitri ant sykio susivertė ir pakrito |
Tas vyrukas is mano kaimo. Pilnom stiklinem ir jis negere, bet lazybos yra lazybos, dar kai to proto tiek. Beje, seniai nebemaciau jo geriancio. |
|
|
|
|
|
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 05, 19:59 |
|
|
|
|
Pasimokė pilietis . Pas mane kaime teko girdėti pastato bonkė ir iš stiklinės patvarko išsykio...  |
|
|
|
|
|
 |
Geriausi vairuotojai |
Parašytas: 2007 11 06, 08:47 |
|
|
|
|
to Somic
zinai, man atrodo, kad dabar geriama daugiau, nei sovietmeciu- dabar i darba nereikia eiti, niekas nevaro. O ypac kaimuose, tai gerimas- vienintele pramoga. Kas norejo kitaip gyventi, ar is viso, turejo bent kazkoki tiksla, o ne vien degraduoti ( tokio gyvenimo neapsivercia liezuvis pavadinti - gyvenimu ), tu dauguma emigravo, na, dar vienas kitas isvyko i didesnius miestus |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |