|
Forumas » Akustika » Dezes turis ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 28, 17:01 |
|
|
|
|
| Polygon rašo: |
75gdn parametrai labai skirsis, ir nebus panasus i gamintojo.
dviem sitiem gali pabandyt padaryt 80litru deze, du portai 10cm skersmens ir 40cm ilgio. jei bijai tokio ilgio, tada viena toki pat tik 18cm ilgio  |
Aš irgi tik primečiau
Geriausia kai žinai parametrus, bet matuoji pats Turėtų nežymiai skirtis nuo gamyklinių. Tada esi garantuotas, kad bematuodamas grybo nepripjovei
O su matmenimis iš lempos ("80litru deze, du portai 10cm skersmens ir 40cm ilgio") neutikčiau...
Buvau pasidares iš lempos (pasitelkiau tik teoriją, be skaičiavimų), tai kartu grojo puse bėdos, bet kai paleidi viena - šūds ir mižalai (persiprašau už išsireiškimą, bet kitų žodžių apibūdinti nesuradau )
 |
|
_________________ Mažiau karksėsi - daugiau sūrio liks!!! |
|
|
|
 |
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 28, 17:02 |
|
|
|
|
dviem sitiem gali pabandyt padaryt 80litru deze, du portai 10cm skersmens ir 40cm ilgio. jei bijai tokio ilgio, tada viena toki pat tik 18cm ilgio  |
Aš irgi tik primečiau
Geriausia kai žinai parametrus, bet matuoji pats Turėtų nežymiai skirtis nuo gamyklinių. Tada esi garantuotas, kad bematuodamas grybo nepripjovei
O su matmenimis iš lempos ("80litru deze, du portai 10cm skersmens ir 40cm ilgio") neutikčiau...
Buvau pasidares iš lempos (pasitelkiau tik teoriją, be skaičiavimų), tai kartu grojo puse bėdos, bet kai paleidi viena - šūds ir mižalai (persiprašau už išsireiškimą, bet kitų žodžių apibūdinti nesuradau )
 |
|
|
|
|
 |
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 28, 17:02 |
|
|
|
|
Aš irgi tik primečiau
 |
|
|
|
|
 |
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 29, 10:15 |
|
|
|
|
Dabar turiu juos isidejas i deze mazdauk 75l ir seip pora skyliu isgresta po 5 cm bet as negirdziu boso isvis 0 garso aisq gal del to kad klausau 15m2 kambary bet jokio beveik garso nera vien tik vibracija uz 15m girdet todel ir galvoju normalioi dezei gal atsiras garsas ir dar tiesa tiems garsekalbems niekaip fyltro nerandu  |
|
_________________ Padek Dieve ....... |
|
|
|
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 29, 11:25 |
|
|
|
|
| Tuzikas rašo: |
... ir dar tiesa tiems garsekalbems niekaip fyltro nerandu  |
Na šituo klausimu aš pasuoju, kol kas nieko negaliu patarti Nors dėžių skaičiavimo progose yra galimybė įsimesti filtrus iš duomenų bazės (o gal galima ir savo ), ir pažiūrėti kaip garsiakalbis elgsis  |
|
|
|
|
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 29, 11:39 |
|
|
|
|
tai vat ...  |
|
|
|
|
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 29, 11:46 |
|
|
|
|
tai vat ...  |
Jei turėsiu laiko, tai namie pabandysiu pamėtyti filtrus (pagal tavo parametrus) Pažiūrėsiu kas gausis  |
|
|
|
|
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 29, 11:48 |
|
|
|
|
buceu labai dekingas bet iskur paskui tuos filtrus man reiketu gaut ir kiek jie kainuotu mazdauk ?  |
|
|
|
|
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 29, 12:03 |
|
|
|
|
buceu labai dekingas bet iskur paskui tuos filtrus man reiketu gaut ir kiek jie kainuotu mazdauk ?  |
Teks pačiam meistrauti  |
|
|
|
|
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 29, 12:21 |
|
|
|
|
mhm butu gerai ispradziu lytoikly gaut nusipirkt  |
|
|
|
|
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 29, 12:32 |
|
|
|
|
mhm butu gerai ispradziu lytoikly gaut nusipirkt  |
Belenkur yra jų pirkti, pradžiai, manau, pakaks ir "kitaisko" (papigiai) , kokių 40-60W. Aišku nepamiršk lydmetalio,kanifolijos ir t.t. ir pan.  |
|
|
|
|
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 31, 14:38 |
|
|
|
|
Kokias dezes garsiakalbiam labiau apsimoka gaminti, ar monitoriaus tipo, ar paprastas ir kodel?  |
|
|
|
|
|
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 31, 15:49 |
|
|
|
|
Paaiškink smulkiau, ką tu turi omenyje:
| vitys rašo: |
| ... monitoriaus tipo ... |
 |
|
|
|
|
 |
 |
Dezes turis ? |
Parašytas: 2007 10 31, 16:49 |
|
|
|
|
| vitys rašo: |
| Tai kurias man apsimoka labiau gamint? |
Priklauso nuo to kokiu tikslu gaminsi Iš "monitorinių" gali gražesni dizainą išlaužti, o paprastas pasigaminsi žymiai greičiau ir pigiau (paprastesnis skaičiavimas). Akustiniu požiuriu, manau, bus taip pat, tik reikia tinkamai paskaičiuoti tūrį ir konstrukciją Sręsti tau pačiam  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |