|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 06:13. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Jusu garso namine sistema, arba jusu garso koncepcija.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
 |
mano dabartinė garso sistema yra: |
| mano dabartinė garso sistema yra: |
| Pilnai pagaminta mano paties rankomis.Ji mane tenkina, bet šį bei tą pakeisti norėčiau |
|
41% |
[ 20 ] |
| Kurti viską nuo nulio nematau prasmės, manyčiau, kad protingiau yra pasirinkti pramoninę konstrukciją už bazinę ir ja tubulinti. |
|
29% |
[ 14 ] |
| Manau, kad kolkas dar nesu kompitetingas gamybos srityje, todėl perkuosi. |
|
8% |
[ 4 ] |
| Neturiu nei noro, laiko užsiimti gamyba, nes manau, kad kokybiškam daiktui pagaminti reikia nemažzia tiek bendru, tiek specifinių zynių. |
|
6% |
[ 3 ] |
| Aš pats kaip simfoninis orkestras ir solistas viename, tad man aparatūros nereik. :D |
|
14% |
[ 7 ] |
|
| Iš viso balsų : 48 |
|
|
 |
 |
Jusu garso namine sistema, arba jusu garso koncepcija. |
Parašytas: 2007 10 28, 23:02 |
|
|
|
|
Aš buvau šiandien visą dieną. Iš sistemų iki 15k lt tai patiko lyros Audio Note, bei tikro garso Triangle. Mano ausim visiški outsideriai buvo fi-fi pasaulis su savo baubiančiom dėžėm Virš 15k lt stipriai sudomino tų pačių lyros Audio Note ir tikro garso Tannoy, labai įdomiai grojo a capella'os Jamo, žemas turbūt geriausias iš visų klausytų sistemų. Gal ilga diena išvargino, bet kitų sistemų klausytis buvo ganėtinai nuobodu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 10 28, 23:34 |
|
|
|
|
| hellmis rašo: |
| ....žemas turbūt geriausias iš visų klausytų sistemų. Gal ilga diena išvargino, bet kitų sistemų klausytis buvo ganėtinai nuobodu. |
taip, zemas ju tikrai neblogas buvo, bet ko noreti- juk 2x15" , o dar be akustinio apiforminimo . Tad viskas desninga  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 10 29, 00:17 |
|
|
|
|
To Dmitrij:
Taip, pas Audiokomponentus salone patalpos akustika tikrai neblogai sutvarkyta. (Aisku, nelyginam su AudioVideoDizainu , Kaip matei, jie ir parodoje pasistenge - ir tai tikrai padejo gan nemazai, o juk langas nugaroje). Ir su vedeju tu pasisnekek, nesikuklink, - tikrai bus naudinga ir idomu
Del Lyros - tai cia ir taip viskas aisku - neskirtos ju koloneles tokiai didelei patalpai ... Tiesa pasakius, Kraftwerk'u irasas labai idomiai ir keistai nuskambejo Nu, savotiskai skamba elektronika per lempas... Ne tam ji skirta, imxo. Kas liecia Rammstain'us - klausiau mazoje patalpoje - mano ausiai gana tvarkingai skamba .....
Del koloneliu musu nuomones sutampa
Hi-Fi pasaulis - Joooo..... Kosmaras.... Po ju sistemos tai... Ai, net nemoku korektiskai pasakyti - Gal ausys uzlinko, gal galvoje loudness isijunge...
Todel ir gaila, kad negirdejau TikroGarso - salone pas juos akustika nekokia... o apie Glenair neblogi atsiliepimai...
Zodziu, kiek zmoniu, tiek ivairiu skoniu , teks laukti kitos parodos....
Ir toliau lituoti, lituoti ir dar karta lituoti.....  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 10 29, 00:51 |
|
|
|
|
| Ainis rašo: |
To Dmitrij:
Taip, pas Audiokomponentus salone patalpos akustika tikrai neblogai sutvarkyta. (Aisku, nelyginam su AudioVideoDizainu , Kaip matei, jie ir parodoje pasistenge - ir tai tikrai padejo gan nemazai, o juk langas nugaroje). Ir su vedeju tu pasisnekek, nesikuklink, - tikrai bus naudinga ir idomu
Del Lyros - tai cia ir taip viskas aisku - neskirtos ju koloneles tokiai didelei patalpai ... Tiesa pasakius, Kraftwerk'u irasas labai idomiai ir keistai nuskambejo Nu, savotiskai skamba elektronika per lempas... Ne tam ji skirta, imxo. Kas liecia Rammstain'us - klausiau mazoje patalpoje - mano ausiai gana tvarkingai skamba .....
Del koloneliu musu nuomones sutampa
Hi-Fi pasaulis - Joooo..... Kosmaras.... Po ju sistemos tai... Ai, net nemoku korektiskai pasakyti - Gal ausys uzlinko, gal galvoje loudness isijunge...
Todel ir gaila, kad negirdejau TikroGarso - salone pas juos akustika nekokia... o apie Glenair neblogi atsiliepimai...
Zodziu, kiek zmoniu, tiek ivairiu skoniu , teks laukti kitos parodos....
Ir toliau lituoti, lituoti ir dar karta lituoti.....  |
Tiesa sakant, as isviso nesu buves nei viename salone, isskyrus lyros, nes kadaise is tenais norejau AN RCA lizdus pirkti, tik del to ir variau , o uz vien ir sistemeles paklausiau(mane seip nedomina pramonines konstrukcijos, todel ir nevazineju po salonus, nes zinau, kad nepirksiu, tai kazkaip tingejaus pbastyti, gal but biski ir neteisingas poziuris...), po kuriu perklausos isgirdau tikraji savuju korvetu skambejima, bet nieko, atejes vakar po parodos isijungiau s vel savo korvetus, tai ujjj, kaip jos nemaloniai skambejo, ypac viduriukas uzdusintas, toks jausmas, kad visiskai nualintas . Bet va, jau antra diena klausausi ju, tai ma jie vl pradejo patikti, absoliuciai ramus ir siltas skambesys.... kalusytis ramiai, neperdaugiausia vokalu trukstanciai muzikai... Padariau isvada,kad prie betkurios esamos sistemos yra priprantama. Va, uz poros dienu ijungsiu senuciukus placiauoszcius rusiskusi, paziuresiu kaip man jie po manyskiu korvetu skambes. (nors, ispradziu,aki tik po korvetu buvau pajunges juos,tai labai ryskiai girdejau parazitiskai rezonuojancia membrana, bet su laiku kazkaip pripratau ir demesi nekreipiau i tai )... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 10 29, 08:51 |
|
|
|
|
Buvau ir aš nosį įkišęs į tą parodą, paklausiau sistemų virš 15 klt. Nieko labai gero. Labiau patiko sistemos su Jamo kolonėlėmis, ir berods Diva Utopia. Audio physic - siaubiakas, už tokias kolonas 1000 lt neduočiau, aiškiausiai girdisi, kad plastikas groja. BW su Classe kažkodėl baubė ant žemų, beje daugiau ar mažiau baubė dauguma, patalpos blogos, ne iš tos vietos klausiau? Tannoy paklausiau tik iš šono, tai nuomonės nesusidariau. Audio Note prikišamai lempinis garsas nepatiko.
Išvada: ITUN stiprius su tinkamu plačiajuosčiu garsiuku už šimtą litų apgros šitas sistemas. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 10 29, 11:24 |
|
|
|
|
| saulius.g rašo: |
........
Išvada: ITUN stiprius su tinkamu plačiajuosčiu garsiuku už šimtą litų apgros šitas sistemas. |
na, sitoje vietoje tokiu kategorisku nebuciau . gal kaikurias ir apgrotu, bet toli grazu ne visas, nes tik nereikia manyti, kad ITUN'as - panaceja nuo visu ligu . Jame ir savuju problemu, manyciau, iskiltu. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |