|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 13:18. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Elektron 104 geras stiprekas?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Elektron 104 geras stiprekas? |
Parašytas: 2007 10 11, 07:59 |
|
|
|
|
Trafas tame stiprintuve 2x18V, maždaug 150-200W. Buvau prie jo kažkada prijungęs dvi TDA7294, grojo pakankamai gerai, kiek gerai gali groti tos mikroschemos  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 10 11, 14:00 |
|
|
|
|
| xumot rašo: |
Trafas tame stiprintuve 2x18V, maždaug 150-200W. Buvau prie jo kažkada prijungęs dvi TDA7294, grojo pakankamai gerai, kiek gerai gali groti tos mikroschemos  |
Nu va, tiesiog citata prie to ką sakiau  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 10 11, 14:35 |
|
|
|
|
| Soprano rašo: |
| Kur ta tda montuot reikia prie garsiakalbio ar kur. Ar stipreke? |
O-ba-na Viskas aš užmuštas Bijau kad šiandien mano sugebėjimų nebepakaks kad atsakyti į šį klausimą.
Ką dar galiu pasakyti, na kad šiaip jos montuojamos prie radiatorių, bet kiek suprantu gali atsitikti taip kad bus primontuotos prie centralinio šildymo sistemos.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 10 11, 16:10 |
|
|
|
|
Kaip žaliam, tai laaaaaaaaabai žalias klausimas Žinoma, kad stiprintuve, ir montuojami prie šilumą sklaidančio metalo, kuris visada (beveik) yra aliumininis. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 10 12, 07:15 |
|
|
|
|
| Speju, kad stipreke:D nes tikrai nezinau. Jau galit pradet juoktis:D |
Valio Pataikėm
Nesupyk, bet panaši reakcija būtų autoservise, jei paklaustum ar naują variklį reikia dėti ant stogo
Ir dar viena: kol neturėsi rimtesnių žinių, net negalvok apie kokį nors stiprintuvo perdarymą.
Mano patarimas- ieškok literatūros, klausk žalių skyrelyje ir kai pajusi kad kažkas aiškėja - bandyk pradėti.
Sėkmės. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 02 18, 09:08 |
|
|
|
|
Pastebejau idomu dalyka(bent jau man) kai jis buna ijungtas per kalonkes tyliai girdisi, kazkokiu rusisku radio stociu kalbejimas, ruskos dainos:D o utenoj nei vienos rusiskos stoties negaudo. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 02 18, 12:24 |
|
|
|
|
Pastebejau idomu dalyka(bent jau man) kai jis buna ijungtas per kalonkes tyliai girdisi, kazkokiu rusisku radio stociu kalbejimas, ruskos dainos:D o utenoj nei vienos rusiskos stoties negaudo. |
Greitai išjunk ir daugiau nejunki. Čia garantuotai rusų šnipų aparatas Lietuvai šnipinėti.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 02 18, 21:38 |
|
|
|
|
O blyn, turi ypatingą egzempliorių, neišmesk. greičiausiai jis jama rusų kosminės stoties Mir kosmonautų pokalbius
Žadinasi pas tave kažkas įėjimuose, tik abejoju ar tau tas terminas kažką sako. Kitaip sakant dėl kažkokių negerų įvykusių procesų, pas tave susidaro aukšto dažnio konturas kažkur įėjime.Gal takeliai užsioksidavę, gal skiriamieji elektrolitai išdžiuvę, gal koks tranzas ne režime veikia ar pusiau nukaltas.O kažkokios rusiškos stoties dažnumas atitinka tą susižadinimo dažnį(na gal ir ne visai taip išsireiškiau, bet jei pasakysiu techniškai dar labiau nesuprasi), todėl ir jama.
Kaip mano senelis sakydavo:"nori sužinoti - mokykis anūkėli pats"  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |