|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 19, 01:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Dirbtini dūmai.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 10:41 |
|
|
|
|
Geras video kaip tu ji pasidarei ,ten s90 kaliana , ten pagal muzika? kokia ten daina, kiek kainuotu toks P. S. kodel toki avariata isidejes, nemanau, kad tu toks senukas .  |
|
|
|
|
|
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 10:45 |
|
|
|
|
P. S. kodel toki avariata isidejes, nemanau, kad tu toks senukas
pakomentuok? nelabai supratau ka turi omeny
ten ne s90 ten mano pirmas ir paskutinis darbas ten EVR ''10'' ydetas tai koloneliai jau koki 7 metai
ten norejau parodyt kaip dumai plaikstosi o daina tai pala paieskosiu |
|
|
|
|
|
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 12:23 |
|
|
|
|
| o kajp ta pati drekintuva pasigaminti gal shemute turi? |
|
_________________ Viskas ka pasakau, tai tik mano nuomone |
|
|
|
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 12:34 |
|
|
|
|
| kad nelabai dareu pagal pirktinio schema tai popierinio varianto dabar nerasiu |
|
|
|
|
|
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 12:48 |
|
|
|
|
| Nu ten netavo nuotrauka pagal mane, kam tu ji uzsidejai ,pvz del grozio,noredami kazka isreikst ir t.t neugi negalvodamas bet ka idejai ir viskas |
|
|
|
|
|
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 13:01 |
|
|
|
|
cia is sopranu tas jo dede jaunelis
ysidejau ant prikolo kaskada dabar man ji netrukdo |
|
|
|
|
|
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 13:51 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
shema neikai, koks nors royer generatorius, panasiai kaip toms halogeninems lempoms elektroniniai transformatoriai, is esmes nedidelis skirtumas nuo taupiu lempu shemos.
zinoma galima aukstesnes tecnologijos shema meginti. |
Vat norėčiau sužinoti daugiau apie tas aukštesnės technologijos schemas. Ir apie pačią sandarą. Ar membrana visiškai yra panardinta ar kaip.
Aprioris, pats gaminai tą drėkintuvą, tai gal gali pafotkinti ten jo sandarą ? Gal ir shemą bent nufotkinti gali ? Sudėtinga ? Nes gi neeisiu į parduotuvę ir nepradėsiu jo ardyti norėdamas sužinoti jo veikimą  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 14:35 |
|
|
|
|
| Iernius rašo: |
Vat norėčiau sužinoti daugiau apie tas aukštesnės technologijos schemas. Ir apie pačią sandarą. Ar membrana visiškai yra panardinta ar kaip.
|
ten tiesiog kvarcinis garsiakalbis, paduosi muzika tai gros.
tik zinoma jei nori juo istaskyti vandeni reikia didesnio galingumo ir pasiekti mechanini rezonansa.
auksteniu tecnologijiu shemos naudoja mosfetus ir specialias mikroshemsas gaunamas didesnis NK ir galingumas bet rezultatas kaip ir toks pats.
tiesiog reikia kazkaip sugeneruoti keliu simtu voltu kazkur 50KHZ signala |
|
|
|
|
|
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 14:41 |
|
|
|
|
| Ir kaip tai būtų galima padaryti ? Ir negi norit taip ištaškyti vandenį reikia tokios aukštos įtampos ? |
|
|
|
|
|
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 14:44 |
|
|
|
|
itampos reikia ne vandeniui o tai ausinei, ji tai is esmes kondensatorius.
panasi technologija naudojama elektriniuose ziebtuveliuose tik ten atbulai trenkus per ta kristala asiranda didele itampa. |
|
|
|
|
|
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 14:52 |
|
|
|
|
Aaa... Viskas aišku. Atsimenu kai buvau mažas viską ardydavau, ir kai kuriuose žaisluose sutikdavau tokią apvalę skardelę su kristalu. Tai ten tikriausiai irgi tas pats būdavo garsiakalbis tik mažo galingumo.
Bet dabar mane domintu kokiame gylyje jį reikia nardinti ir pati paleidimo schema. |
|
|
|
|
|
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 14:59 |
|
|
|
|
panardinti ja reikia negiliai.
o del pajungimo turbut galima pajungti panaudojus ta taupios lemputes shema. tik yra visna problema reikia zuzinoti tos ausines rezonansini dazni.
as meginau i paprasta toki kaip minejai garsiakalbi paduoti kazkur 200v itampa, vanduog pradejo bangouti bet jo istaskyti efektyviai nepavyko.
ausine per daug silpna. |
|
|
|
|
|
 |
Dirbtini dūmai. |
Parašytas: 2007 10 11, 15:04 |
|
|
|