|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 19, 05:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Kaip nurodomas rites skersmuo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kaip nurodomas rites skersmuo |
Parašytas: 2007 09 06, 20:00 |
|
|
|
|
Na as tai nematau C7 kazkaip... Nors C9 yra. Ir ten kaip su tais droseliais? Juos tipo paciam reikia viniotis ? Nuotraukoj nesimato, kad kasnors ant varzu kanors vyniotu... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 06, 20:27 |
|
|
|
|
| Aš niekur nematau C7 irgi, o su droseliais tai aš rašiau reik per temas knistis arba mėgin nusiusti e-mail kas ją darė turėtu pasakyti. Tas straipsnis verstas iš rusu kalbos esu radęs aš jį... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 06, 21:41 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
| Aš niekur nematau C7 irgi, o su droseliais tai aš rašiau reik per temas knistis arba mėgin nusiusti e-mail kas ją darė turėtu pasakyti. Tas straipsnis verstas iš rusu kalbos esu radęs aš jį... |
Tas droseliu tikslumas nera toks svarbus. Didesnis induktyvumas- geriau. Jie skirti tam, kad paduodant maitinima, nebutu suntuojamas AD signalas (per droseli AD neteka). Del C7 , tai turbut per ji jungiasi antena, bet autorius nusprende, kad jis nereikalingas. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 09 07, 20:07 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
| Heksogenas rašo: |
Tas droseliu tikslumas nera toks svarbus. Didesnis induktyvumas- geriau. Jie skirti tam, kad paduodant maitinima, nebutu suntuojamas AD signalas (per droseli AD neteka). Del C7 , tai turbut per ji jungiasi antena, bet autorius nusprende, kad jis nereikalingas. |
Bet ten tie keli kondai pikofaradiniai ir ritė sudaro anteną na ir laido trumpas gals, tai tipo tas C7 turėjo jungti schemą su tuo trumpuku laido galiuku. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 09 08, 13:47 |
|
|
|
|
| Gali ir pats susukti droselius, atkreipk demesi i tarpvijini talpuma, vyniojant nekryziuok laidu, vyniok vija prie vijos. Del 27 Mhz vyniojau 160 viju, 0.2 mm laido, ant 5 mm skersmens keramikos. Pas tave daznis didesnis, taigi, uztektu ir apie 60 viju. Kazka rasei, kad bangas isspinduliuoja rite. Taip nera, isspinduliuoja tas "strypelis"- antena. Kai jos ilgis tinkamai parinktas, tada rite nieko nespinduliuoja. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 08, 20:52 |
|
|
|
|
| Orionas777 rašo: |
Vinioti... Cia man stabdis elektronikoj... tai koki droseliuka reiktu pirkt?  |
Pats nesu pirkes, visada vynioju, todel patart negaliu, nebent tau ka nors sako rusiska marke 5.750.115 , tokie eina radijostotims "Kaktus", jie daug kur tinka. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 08, 21:00 |
|
|
|
|
| Orionas777 rašo: |
Vinioti... Cia man stabdis elektronikoj... tai koki droseliuka reiktu pirkt?  |
nu jau. tu gali kad ir bet kaip suvyniot, turėtų kažkas veikt..
pasiimi pieštuką (paprasčiausiu atveju, kai nedaug vijų - reikės nuimt, kai daugiau - netiks. yra specialios šerdys tam dalykui, kaip užsiminė xina) ir suvynioji vijas |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 10 07, 16:57 |
|
|
|
|
| hm... man dabar reikia 0.1uH rites, o turiu 0.5mm varines laku dengtos vielos kokie turetu but ismatavimai? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 10 07, 20:45 |
|
|
|
|
| Kai su savo siųstuvo dažniu ,,užlipi" ant kitos stoties dažnio, tuomet radijoje girdi tylą tik kai stukseni tuomet kažkas girdisi arba aki labai arti paleidi muziką pvz iš tel. Tai gal pas tave toks atvejis? Ar mėginai ant kito dažnio? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 10 07, 20:49 |
|
|
|
|
na mano daznis apie 88 tai ten jokios stoties lyga ir nera . Tik rite as suviniojau gan keistoka storis 5.25mm vielos storis 0.5mm, 4 apvijos be tarpu. Gal cia problema? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |