|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 06, 01:51. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » kompas+stiprintuvas+kolonkes
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
kompas+stiprintuvas+kolonkes |
Parašytas: 2007 10 05, 18:43 |
|
|
|
Tai va, turiu si komplektuka. Kolonkes radiotechnika 35-AC, stiprintuvas radiotechina u-101. Stipriakas susvilo ir sugalvojau nusipirkt kita. Budavo man nesvarus garsas (visokie snypstimai, uzimai), kuris eidavo TIKRAI is kompo(galvoju, kad garso plokste kalta). Tai va ka patartumet daryt, kad is kompo isgauti svaru ir smagu garsa? Ar padetu pakeitus garso plokste, nes sita kur turiu yra isvis integrouta i motinine plokste. Prie viso dar klausimukas koki stiprintuva is nauju ar naudotu pritaikyt geram skambejimui kaina iki 300lt.
Jei ko nesuprasit bandysiu paasikint dar karta. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 10 05, 19:18 |
|
|
|
plokste aisku keisk jei ji kalta, o kai turi 35 ac tai tiks bet koks stiprintuvas kuris pakelia signalo lygi, nieko gero neisgausi....
PS. pats patikrinau jau sita varianta. pirk didelio jautrumo koloneles ir koki beusna stiprintuveli rezultatas vau.
PPS. i kaina neatsizvelgiau, tai tik pasiulymas... |
|
_________________ Tikėk formulėmis, tačiau pasitikėk tiktai savo ausimis. 864731477 |
|
|
|
|
Re: kompas+stiprintuvas+kolonkes |
Parašytas: 2007 10 05, 19:26 |
|
|
|
Meskart rašo: |
Tai va ka patartumet daryt, kad is kompo isgauti svaru ir smagu garsa? |
Parduok kompa ir nusipirk normalu CD grotuva. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 10 05, 19:42 |
|
|
|
o ne geriau normalią garso plokštę nusipirkt ir truputį konfiguracijose pasiknist? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 10 05, 21:20 |
|
|
|
Nu aisku. Del garso ploksciu maciau bms kataloge internete yra tos 5.1 tipo surroundas, bet lizdu tiek pat kiek ir ant paprastos. Kaip ten viskas jungiasi? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 10 05, 22:11 |
|
|
|
Lituokime rašo: |
plokste aisku keisk jei ji kalta, o kai turi 35 ac tai tiks bet koks stiprintuvas kuris pakelia signalo lygi, nieko gero neisgausi....
PS. pats patikrinau jau sita varianta. pirk didelio jautrumo koloneles ir koki beusna stiprintuveli rezultatas vau.
PPS. i kaina neatsizvelgiau, tai tik pasiulymas... |
Gali man paasikinti placiau? Ant cia beveik zalias esu. Va diagrama su mano koloneliu atkurimo dazniu ir jautrumu berods.
Ir kokio jautrumo reiktu ziureti koloneles, kad skambetu gerai, pateik pavyzdiu, jei gali. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 10 06, 13:46 |
|
|
|
musu rinkoje geros ac lb brangios, ir reikia ziureti ka kisene leidzia, visu pirma reikia ziureti kad jautrumas kuo didesnis, pvz 92 db ir daugiau, tuomet nereiks tokio galingo stipriako ir mals ganetinai gerai jei ir tavo stipriukas tures dvigubai maziau galios nei ac...
na dazniu juosta kuo didesne, buna maciau iki 18hz, tai nesamone reik ziureti virs 20hz tuomet skambesys geresnis bus...
2 juostu ac irg pagal mane nesamone, nes daroma kad zemadaznis atkutia vidurius ir tada iskraipomas garsas, reikia demesi kreipti i trijuoscius garsiakalbius...
tavo kolonele turi kazkur 89db pagal diagrama, tai kad grotu pakankamai garsiai ir reikia kaip min 35 w stipriako,... |
|
_________________ Tikėk formulėmis, tačiau pasitikėk tiktai savo ausimis. 864731477 |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 10 18, 10:17 |
|
|
|
nieko sudetingo pajungime nera, jungi kaip visas kalonkes, garso plokste su suraundu nereikalinga, paciame stiprintuve ji jau imontuota....
pajungti pajungsi, tik su saiku nes gali jas sydeginti |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 10 18, 10:42 |
|
|
|
2 juostu ac irg pagal mane nesamone, nes daroma kad zemadaznis atkutia vidurius ir tada iskraipomas garsas, reikia demesi kreipti i trijuoscius garsiakalbius...
|
Dvijuostės gali būti kokybiškos. Pažįstamas garsistas turi JBL firmos.Žemadažniai 17cm , bet skamba puikiai. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 10 18, 10:45 |
|
|
|
mals ganetinai gerai jei ir tavo stipriukas tures dvigubai maziau galios nei ac...
na dazniu juosta kuo didesne, buna maciau iki 18hz, tai nesamone reik ziureti virs 20hz tuomet skambesys geresnis bus...
tavo kolonele turi kazkur 89db... |
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 10 21, 18:20 |
|
|
|
musu rinkoje geros ac lb brangios, ir reikia ziureti ka kisene leidzia, visu pirma reikia ziureti kad jautrumas kuo didesnis, pvz 92 db ir daugiau, tuomet nereiks tokio galingo stipriako ir mals ganetinai gerai jei ir tavo stipriukas tures dvigubai maziau galios nei ac...
tavo kolonele turi kazkur 89db pagal diagrama, tai kad grotu pakankamai garsiai ir reikia kaip min 35 w stipriako,... |
man atrodo kad tu norejai pasakyti 18khz ir 20khz ar as klystu? |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|