Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 20 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 20, 15:59. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Programinė įranga » 2 OS viename kompe
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 22
Pereiti prie Atgal  1, 2
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 2 OS viename kompe
PranešimasParašytas: 2007 09 30, 00:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vytautas55
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
VMware-workstation specialiai sukurta tam dalykui, kad nereiktu perkrovineti kompa pasirenkant OS . dvi ar net trys opercines vienu metu daugiau nebandziau manau daug, net skirtingas XP versijas galima bandyti Linux ir t,t,

PranešimasParašytas: 2007 09 30, 13:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
nece228
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
gnt73 rašo:
nece228 rašo:
bet viena diena ijungiau ir kai man pradejo klaidas viena po kitos metyt kad turejau iskart juos perinstaliuoti. virusu ten nebuvo neturejau tada intiko.

Kad neturejai neto,tai dar nereiskia ,kad nebuvo virusu - uztenka parsinest is draugo koki diskeli ar panasiai-negi tik vienais windowsais naudojaisi,zaidei tetri ir rasei laiskus notepadu Laughing
O kad istempei metus be antivirusines-tai daug,tikrai vadinas saugojaisi,man pirmas kompas nulinko gal po triju savaiciu-irgi ysivaizdavau,kad neto neturiu,tai niekas negresia-o pasigavau toki HydraG ar panasu,viskas uzlinko,ir programos,ir duomenys visi saibom-nors du HDD buvo,visur isplito.

negi manai kad as toks durnas? is jokio draugo as nejemiau jokio diskelio ir apkritai nieko nerasiau. jeigu ko nors man reikia tai toks kompiuteristas kietas is klaipedos visas programas man duoda. tos programos kurias man duoda yra patikrintos be jokiu virusu ir normaliai veikiancios. siuksliu jis man neduoda, nes jis pats kai atsisiuncia programa visados ja patikrina kaip ji veikia ar gerai veikia ar neuzkresta. nieko itartino is draugu niekados nejamu. jeigu koki zaidima tai is originalinio disko ji instaliuoju. nors nelabai seniai buwau paiemes is draugo diska su klipais o ten kazkokiu trojanu buwo. tai poto man starto juosta vos ne per visa ekrana issitempe is niekur. ir siaip nesamones pradejo vykt visokios.
 2 OS viename kompe
PranešimasParašytas: 2007 09 30, 15:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
JAULER
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
nece228 rašo:
jeigu nezinojai tai yra irodyta. windausai pradeda is pradziu leciau veikt. taigi tu juk nezinai windausu sandaros kaip jie veikia ir ka jie veikia. juk programavimo kalbos nemoki. kodel windausu licenzijoj parasyta kad jus negalite tyrineti windausu sistemos, kadangi jei patyrinetum tai suzinotum kaip jie baisiai padaryti. ir niekas i viesuma neskleidzia tokiu ziniu kad windausai vienas kita eda, nes tada jis pazeis windausu licenzija ir tai yra kaip nusikaltimas. taip pat windausai save pati naikina. man paciam tai buvo. turejau xp, padirbau metus a nei vienos klaidos nerase (nes lb saugojau sistema - nezaidziau beveik zaidimu ir t.t.) bet viena diena ijungiau ir kai man pradejo klaidas viena po kitos metyt kad turejau iskart juos perinstaliuoti. virusu ten nebuvo neturejau tada intiko.
na ko jau ko bet du windowsai nesipyksta trapusavy vien tik dėl to, kad vienu metu užkrauti yra tik vieni windowsai, o kiti, kaip jau minėjo, tiesiog HARD`e 0 ir 1 pavidalu sėdi, tas pats kas koks filmas, o jeigu gyvenai be antivirusinės metus, tai kompas (nesvarbu ar yra intikas ar nėra...) buvo pilnas virusų, nebent nė karto nebuvai įjungęs Very Happy Very Happy Very Happy (vistiek virusai prieina iš visur...). Taigi, jeigu jau windowsai ėstų kitus windus tam pačiam kompe, tai tada ir šiaip duomenis ėstų, o kol kas su windowsais duomenų netekimo nebuvau patyręs.. (išskyrus kartą, kada labai aktyviu (hardui) metu dingo elektra, prie FAT32 sistemos, bet čia ne windowsų kaltė... tiesa, beveik 100% duomenų pavyko atstatyti.
Dėl originalių diskų, kažkada buvo, kad jame kelios antivirusinės iš eilės aptiko tokį patį virusą. O pilnai praskanuoti ir sužinoti ar nėra viruso tai labai sudėtinga, nes reiks bent 10 visokių įvairių analizių daryt ir t.t. ko tikrai niekas nedaro.

2 OS viename kompe
PranešimasParašytas: 2007 09 30, 16:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
nece228 rašo:
gnt73 rašo:
nece228 rašo:
bet viena diena ijungiau ir kai man pradejo klaidas viena po kitos metyt kad turejau iskart juos perinstaliuoti. virusu ten nebuvo neturejau tada intiko.

Kad neturejai neto,tai dar nereiskia ,kad nebuvo virusu - uztenka parsinest is draugo koki diskeli ar panasiai-negi tik vienais windowsais naudojaisi,zaidei tetri ir rasei laiskus notepadu Laughing
O kad istempei metus be antivirusines-tai daug,tikrai vadinas saugojaisi,man pirmas kompas nulinko gal po triju savaiciu-irgi ysivaizdavau,kad neto neturiu,tai niekas negresia-o pasigavau toki HydraG ar panasu,viskas uzlinko,ir programos,ir duomenys visi saibom-nors du HDD buvo,visur isplito.

negi manai kad as toks durnas? is jokio draugo as nejemiau jokio diskelio ir apkritai nieko nerasiau. jeigu ko nors man reikia tai toks kompiuteristas kietas is klaipedos visas programas man duoda. tos programos kurias man duoda yra patikrintos be jokiu virusu ir normaliai veikiancios. siuksliu jis man neduoda, nes jis pats kai atsisiuncia programa visados ja patikrina kaip ji veikia ar gerai veikia ar neuzkresta. nieko itartino is draugu niekados nejamu. jeigu koki zaidima tai is originalinio disko ji instaliuoju. nors nelabai seniai buwau paiemes is draugo diska su klipais o ten kazkokiu trojanu buwo. tai poto man starto juosta vos ne per visa ekrana issitempe is niekur. ir siaip nesamones pradejo vykt visokios.

Tai gal tu dar ir legalias programas perki, kad virusų nebūtų? Tai kokiam reikalui tas kompas skirtas tau buvo jei nė intiko nebuvo, nieko nerašei į jį? Manau geriau retkarčiais windowsą pasikeist, negu jau teik saugoti reik.

P.S Manau UŽDAROM TEMĄ, nes jau čia prasidėjo pokalbiai ne į temą Exclamation

PranešimasParašytas: 2007 09 30, 16:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vytautas55
Senbuvis
Senbuvis
siaip temos pavadinimas geras tik kad nelabai i tema

PranešimasParašytas: 2007 10 01, 09:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Maxxas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
nece228 rašo:
gnt73 rašo:
nece228 rašo:

Tai ,buten uztenka ka nors parsinesti ,ir gali gaut tu virusu ,ar trojanu ,siuksliu.
 2 OS viename kompe
PranešimasParašytas: 2007 10 01, 20:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Manau baigiam temą ne jau pokalbiai ne nukrypo Exclamation

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu