|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 21:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Klausimas del s50 koloneliu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Klausimas del s50 koloneliu |
Parašytas: 2007 09 26, 09:28 |
|
|
|
|
nu taip skaiciavau
komponentai 350
stiprekas 400
laidai 200
bosas 350
dezes medziagos ir kitos medziagos 100
uz sena savo maga gaunu kokius 200 , ir perku nauja
tiek jau butu galima klausyt na o bet taciau kadangi dabar tiek litu skirt negaliu, tai klausiu kaip pajungt s50 nuo masininio mago. ir neiskrypkim is temos  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2007 09 26, 15:49 |
|
|
|
|
iskarto atsiprasau jei mano klausimas bus juokingas ar kazkas tokio, bet pasistenkit atsakyt
vienzo noriu jungt tas s50 prie stipreko. stipreko dar neturiu ir noriu nusipirkt. kolonkiu neardysiu, o jungsiu prie originaliu "rozeciu" ta schema kur davei - pirmas dalykas elektronikoj beveik nesigaudau, antras - rusiskai visiskai nesuprantu
tai va ir klausimas - kiek vatu reikia pirkt stiprintuva, kad butu optimalu ? isleist noriu iki 200 lt jam. kazkur viena ausim girdejau, kad stiprekas greit pavargs, jei pajungsiu 8omu koloneles prie 4 omu stipreko (o kiek zinau visa auto aparatura yra 4 omu). kiek cia tiesos ir koks butu paprasciausias sprendimas ?
dekuj  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 09 26, 16:01 |
|
|
|
|
nu jomajo, pajunk lygegiraciai ir turesi tuos 4 omus. o stiprintuva geriau deveta rinkis.. naujas iki 200lt tikrai tau laaabai greitai pavargs, arba negros o skleis kazkokius garsus kurie principe turetu buti panasus i muzika  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 26, 16:03 |
|
|
|
|
Kaip suprantu jos abi gules bagazineje, tai kazkoki grojima ar stereo galim pamirsti, bus tik sausas bum bum, dar cypses kazkas Imk koki deveta dvikanali, ji tiltuoji ir kabini abi tas s50 sujungtas lygiagreciai. Vsio. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 26, 17:21 |
|
|
|
|
| Nera tos S50 toks jau visiskas blogis. Nusiperki bet koki dvikanali stiprintuva ir jungi po kolonke ant kanalo. Del tu 8 omu stiprintuvui nera blogiau tik gros tyliau negu su 4 omu kolonelemis. Siaip stiprintuvas nelabai ir reikalingas. Jei normalus magas gali tiesiai jungti ir viskas bus gerai. Su stiprintuvu gal ir ispesi keleta papildomu vatu, bet stebuklu nebus. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 26, 17:50 |
|
|
|
|
Niekas ir nesako, kad tai blogis, tiesiog kas ten per muzika bus jei jos kauks bagazineje? O jei dar sedanas tai isvis nzn  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 26, 22:36 |
|
|
|
|
hecbekas siaip koloneles prieky ir gale yra, ir uzmaitintos, tai nebent lineikos laisvos likusios  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 27, 16:23 |
|
|
|
|
tikiuosi kad bus biski daugiau ir kokybiskesnio garso.. nes gale kolonkes suplysusios atrodo gamyklines, kai biski garsiau padarai - barska  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 27, 17:32 |
|
|
|
|
| Ismesk suplysusias galines koloneles ir vietoj ju pajunk S50. Isimk is ju aukstadaznius ir iskelk i prieki, o zemadazniai tegul bumsi bagazineje. Jei koloneles priekyje nors kiek groja vidurinius daznius, S50 viduriniu garsiakalbiu gali nejudinti. Turetu pasijausti sioks toks pagerejimas. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 09 30, 00:36 |
|
|
|
|
is draugo pasiemiau buitini 50W stiprintuva, ir pajungiau masinoj tas s50. nu groja tikrai graziai, kiek tai imanoma paskiau pajungiau tiesiai nuo mago, tai praktiskai tas pats, kas ir tos paplysusios koloneles - decibelu atzvilgiu. vos girdisi taigi reik stipreko
dabar, gerieji dedes, buciau dekingas, jei kas papasakotumet, kokio stipreko man reik kaip suprantu, man reik be filtru, nes kitaip atfiltruos arba tik virurinius, arba zemus, o man reiktu visu kiek tu Watu man reik ? nes kazkaip idomiai - ant mago isejimai 4x45 W (blaupunkt mp34), kas yra beveik stiprintuvo galia, bet grojimas tai nepalyginsi, tai reiskia cia kazkaip kitaip tie watai skaiciuojasi. tai kiek man tu watu stiprintuva jamt, kad s50 grotu tiek, kiek jos gali ? aisku per daug galingo irgi nereik nes kolonkiu suplesyt noro nera
gal kas turit parduot kazka pan., ar skelbimuose matet kazka pan. ? dekuj uz patarimus  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 09 30, 00:45 |
|
|
|
|
Kiek pinigeliu siam malonumui gali isskirti?
Siaip tau pakaktu paprasto dvikanalio su galingumu nuo 50 iki 100w rms. Tas ka matai ant mago yra max galingumas, reliai ten yra nuo 10 iki 20w rms ir tai tos mikruskes neisprievartausi pajudinti visos akustines sistemos su 20cm bosu ir kruva filtru
Jei nors truputi keli kazkokius reikalavimus muzikai ir ziuri i ateiti tada siulau pasiieskoti paprastesnio keturkanalio. Praejus kazkuriam laikus tas s50 ir originalia akustika galetum pakeisti i bosa ir komponentus  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 09 30, 01:12 |
|
|
|
|
nu ne, kolkas apie atskira bosa negalvoju, todel ieskau stipreko kuris veztu tas s50, ir nieko daugiau
pinigu tai sakau, iki 200 lt skaitau. sakau, man reikia kad grotu tiek, kiek gali tie mano esai, kad nebutu labai daug silpniau, bet ir kad nebutu labai galingas, nes kam moket pinigus uz tai ko kolonkes neisnesa. o i ateiti kolkas neziuriu
skelbiu.lt permeciau, tai yra keli stiprekai, bet kai as toks zinovas, tai man jie visi vienodi todel ir klausiu ka cia geriau galima butu issirinkt  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |