|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 04, 16:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Forumo informacija » Temos be pavadinimo - trinamos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Temos be pavadinimo - trinamos |
Parašytas: 2007 09 05, 20:52 |
|
|
|
Prašau forumiečių tiesiog neatsakinėti temose, kurių pavadinimą sudaro 1 beprasmis žodis. Jas - trinsime.
Taupykite savo ir kitų laiką. |
|
Paskutinį kartą redagavo ERROR, 2007 09 05, 21:10. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 05, 21:08 |
|
|
|
o kas jei tas vienas žodis pasako visą esmę? būna taip. manau nėra gerai taip... aišku, jei ten kažkokia nesąmonė, tai suprantama, bet manau reikia žiūrėt ne į žodžių skaičių temos pavadinime, o ar tas pavadinimas nusako tai kas yra temoje. Nes kai būna kokie nors "HELP!!!!" tai jau ir noro padėt nėra... Bet nevisada ir žmonėms išeina sukurti gerą pavadinimą. |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 05, 21:27 |
|
|
|
aš nesakau, kad sunku, bet nemanau, kad iškart reikia trint. |
|
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 05, 21:29 |
|
|
|
JAULER rašo: |
o kas jei tas vienas žodis pasako visą esmę? |
aš tai manyčiau, kad vienas žodis paprasčiausiai negali pasakyti ko nors daugiau, nei bendrą temą, apie ką bus šnekama (mikrokontroleriai, fizika, siųstuvai...). o jokios informacijos jis praktiškai neperduoda. vienintelė tama, kuriai galbūt tinka pavadinimas iš 1 žodžio tai yra mikrokontroleriuose "interuptai". ar ką jis gero pasako? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 05, 21:33 |
|
|
|
Na, kai kurių postų būna gaila trinti - pataisai pavadinimą į žmonišką, bet ar administratoriams tai daryti reikia? Teks ištrinti kartą - kitą, kol išmoksim rašyti suprantamai. O kaip kitaip? Apie kiekvieną nepatupinėsi ir neprirašinėsi msg su paaiškinimais. Yra taisyklės - ne tam, kad būtų blogiau kažkam, o tam, kad būtų gerai visiems. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 05, 21:40 |
|
|
|
o galbūt būtų galima kokią programinę priemonę įdiegti, kuri neleistų siųsti temų su vienu žodžiu. aišku aš nelabai nusimanau forumų programavime, tikriausiai šitam pakeitimui reikės daug darbo (ir vėl - ne administratoriams ar programuotojams tokiom smulkmenom užsiminėt...), bet gal aš klystu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 05, 22:03 |
|
|
|
Manau yra daug blogesnių dalykų, nei tema iš vieno žodžio...
Daugelyje temų galima rasti įžeidinėjimų, patyčių ar nepagarbos vieni kitiems, o tai jau tikrai problema
Dažnai nesinori rašyti daugiau nei vieną žodį, kad nebūtum "kietuolių" sumaltas...taigi... |
|
_________________ Nedaryk šiandien, gal rytoj nereiks... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 05, 22:11 |
|
|
|
Dėkui eXec už mintį - padariau apsaugą - min 2 žodžiai. Tai, žinoma, nesukliudys rašyti nenormalių pavadinimų, bet atkreips dėmesį tų, kurie priprato prie pernelyg lakoniškų parašymų.
Na, o dėl įžeidimų, jau ne kartą rašyta - konkreti nuoroda su padėties komentaru administratoriui (Diodas arba forum elektornika lt) ir bus pažiūrėta. Forume tiesiogiai tokie klausmai nesvarstomi. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 05, 22:24 |
|
|
|
Šiaip cenzūra yra lyg ir atgyvenęs reikalas, prasilenkiantis su demokratija
Pakvipo senaiiis senaiiis laikais Vieno žodžio įvertinimas yra labai subjektyvus. Dešimt žodžių gali būti mažiau informatyvūs nei vienas ar du.
Atsiprašau, jei mano nuomonė kam nors nepatinka... |
|
_________________ Nedaryk šiandien, gal rytoj nereiks... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 05, 23:31 |
|
|
|
Dar iš norėčiau pasiūlyti svartymui draudimą naudoti temose simbolių kombinacijas kaip ir t.t. Tai nieko doro neduoda ir bent jau man asocijuojasi su chat'ais, kurie su forumu prasilenkia dideliu atstumu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 05, 23:38 |
|
|
|
assembled rašo: |
Dar iš norėčiau pasiūlyti svartymui draudimą naudoti temose simbolių kombinacijas kaip ir t.t. Tai nieko doro neduoda ir bent jau man asocijuojasi su chat'ais, kurie su forumu prasilenkia dideliu atstumu. |
temose ar temu pavadinimuose? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 06, 23:08 |
|
|
|
Black Scorpio rašo: |
assembled rašo: |
temose ar temu pavadinimuose? |
Teingai, temų pavadinimuose, ne pačiose pranešimuose. Ačiū už pastabą. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 09 13, 23:04 |
|
|
|
Mes (elektronika.lt administracija) visais laikais stengėmės apsieiti be šūsnio taisyklių ir galybės apribojimų Stengiames išlikti tikrai demokratiški ir neribojantys žodžio laisvės, kas mums, mano manymu, kol kas sekasi daryti. Manau, daugelis šio forumo senesnių dalyvių jaučiasi čia laisvai ir niekieno neribojami. Stengsimės ir toliau kuo mažiau riboti aktyvių dalyvių reiškimąsį forume. O tokius papildymus, kaip ERROR minėtas pataisymas dėl 2 žodžių - teks priimti kaip normalią taisyklę. Mano manymu niekas nuo to nenukentės, o temų pavadinimai suteiks daugiau informacijos, kas suteiks forumo dalyviams daugiau komforto naršant
Bet kuriuo atveju, dalyviai gali išreikšti savo nuomonę apie vieną ar kitą taisyklę, o mes tikrai apsvarstysime protingus pastebėjimus ar patarimus  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 09 14, 19:22 |
|
|
|
šiaip tas programinis neleidimas parašyti mažiau nei 2 žodžius išties gerai, išsprendžia visą problemą  |
|
arch linux  |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |