Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 03, 16:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
CPU (procesoriaus) savybës
CPU tipas Intel Celeron D 340
CPU pravardë Prescott-256
CPU stepping'as E0
Engineering Sample Ne
CPUID CPU pavadinimas Intel(R) Celeron(R) CPU 2.93GHz
CPUID revizija 00000F41h
CPU sparta
CPU daþnis 2925.04 MHz (originali: 2933 MHz)
CPU daugiklis 22.0x
CPU FSB 132.96 MHz (originali: 133 MHz)
Atminties magistralë 199.43 MHz
Mikroschemø rinkinio (Chipset) savybës
Pagrindinës plokðtës mikroschemø rinkinys (chipset) VIA Apollo PT880
Atminties sinchronizavimas 3-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)
Command Rate (CR) 2T
BIOS'o savybës
BIOS'o data 04/18/05
Video BIOS'o data 11/16/05
DMI BIOS'o versija P1.20
Grafinio procesoriaus savybës
Vaizdo plokðtë nVIDIA GeForce 6200 AGP
GPU kodinis pavadinimas NV44AGP (AGP 8x 10DE / 0221, Rev A1)
GPU daþnis 351 MHz
Atminties sparta 250 MHz
Tai yra mano kompo statistika kuria rodo Everest home edition ir temperatura daznai pas mane buna nuo 54 laipsniu C iki 63 laipsniu C o gal ir daugiau kodel juk max leistina t turi buti 60 C Svarbiausia kad kompas neturbintas.
Ir taip gali buti kad jis jau yra uzturbinamas gamykliskai?
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko
paziurek kokia procesorisu maitinimo itampa. ir ar ventiliatorius neuzdengtas.
Átampa
CPU ðerdis 1.39 V
+3.3 V 3.38 V
+5 V 5.13 V
+12 V 11.75 V
+5 V rezervas 4.97 V
Debug Info F FF 3A FF
Debug Info T 35 61 255
Debug Info V 57 00 D3 BF B6 C8 D8 (01)
Itampa va cia o ventiliatorius tikrai nuzdengtas. Cia gal tokia turi buti? Kazin....
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko
Dekuj uz pagalba bet problema issisprende savaime ki bevalydamas cpu radiatoriu istraukiau visa cpu is socketo . Tada teko Pirkti TermoGelio ir surinkt is naujo. Dabr Temperatura Apie 40 Liapsniu. O jei mazinciau itampa tai greiciausiai kompas taptu nestabilus nes jauciu kad jis gamyklyskai yra uzturbintas nes didziausias leidziamas daugiklis yra 22 otoks pas mane ir buvo visada. Ir dar pas mano drageli sempron 2800
darbinis cpu daznis 1800 Mhz mazdaug bet pas ji temperatura tik 10 laipsniu gal zinote kodel del mzo galingumo ar del ko?
Panacėja nuo visų ligų? O nuo didelės mobileko sąskaitos nepadėtų apsiginti mėnesio gale firmware perrašius mobiliakui?
[quote="Medkirtys]darbinis cpu daznis 1800 Mhz mazdaug bet pas ji temperatura tik 10 laipsniu gal zinote kodel del mzo galingumo ar del ko?[/quote]
Arba kažką supainiojai, arba jis laiko kompą šaldytuve arba kompe padarė šaldytuvą, nes 10C yra gan mažai, kai kambario temperatūra 18-22C. Kas dėl nekaitimo, tai man kažkada padėjo ventiliatoriaus įtaisymas tiesiog dėžės viduje, kad maišytų orą - nukrito temperatūra 5C.
Arba kažką supainiojai, arba jis laiko kompą šaldytuve arba kompe padarė šaldytuvą, nes 10C yra gan mažai, kai kambario temperatūra 18-22C. Kas dėl nekaitimo, tai man kažkada padėjo ventiliatoriaus įtaisymas tiesiog dėžės viduje, kad maišytų orą - nukrito temperatūra 5C.
Na pas ji vienas dar ventiliatorius ant korpuso uzpakalio Zemiau maitinimo bloko ir is sono korpus dar skyles yra vienam ventiliatoriui na o kambary tai tikrai apie kokiu 20 laipsniu... O jei imontavus i pc Skyscio ausinimo sistema tai galima butu temperatura regulioti kokia orint ar ne?
dar tox klausimukas yra tokios programo lygtias kur galima viso kompo ventiliatoriu greiti diinti? Jei yra ti kokios ir ar jos nesugadintu ventiliatoriaus jai ant maximaliu apsuku nustacius..?
tos programos padidina ventiliatoriaus greiti, kai jis sukasi nepilnomis apsukomis. kai procesorius karštas, tai tos programos nieko nepadės, nes ventiliatorius taip ar taip sukasi ant maksimalių apsukų.
tos programos gali tik sulėtint proco kaitimą, bet kažin ar tau patiks visą laiką garsiai burzgiantis kompas
tos programos padidina ventiliatoriaus greiti, kai jis sukasi nepilnomis apsukomis. kai procesorius karštas, tai tos programos nieko nepadės, nes ventiliatorius taip ar taip sukasi ant maksimalių apsukų.
tos programos gali tik sulėtint proco kaitimą, bet kažin ar tau patiks visą laiką garsiai burzgiantis kompas
Tai per padidintas apsukas cpu maziau kais?