|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 01, 11:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso stiprintuvai » TDA anomalijos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 03, 21:31 |
|
|
|
pasidariau stipra su TDA7294.Viskas veike puikiai.Po kiek laiko mikre kazkaip pradejo kaist labiau nei pacioi pradzioj ir garso sumazejo.grojo su pertraukom.Tai kokia cia priezastis gali buti, kad tas garsas sumazejo ir kaist labiau pradejo |
|
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 03, 23:01 |
|
|
|
Aš kai buvau Pasidaręs TDA7294 man ėjo norm. vėliau ant mažo garso labai kaito, o po to grojo ir sudėgė . Tiksliau ji man susprogo |
|
_________________ Viskas gerai iki dūmų ir smoko... |
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 04, 19:02 |
|
|
|
as sendien baigiau daryt TDA7294 tai pasijungiau kolonkes ir viskas gerai buvo niekas nekaito |
|
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 04, 19:31 |
|
|
|
Negyrk dienos be wakaro, o bobos be smerties. Mano tewuko zodziai, atsimink juos amziams. |
|
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 05, 11:26 |
|
|
|
Ne karta rasyta apie tas TDA - junkite sia mikroschema prie duotu leistinu rezimu ir viskas bus gerai. O ne prie simtu voltu ir paskui stebites kodel jos kepa.. |
|
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 05, 14:04 |
|
|
|
As irgi pasidares su TDA7294 nu viskas ore nei aks kaista nei ka duodu 27v... aisq mikroschema yra mikroschema, nesitikekit is jos labai daug ... |
|
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 05, 15:02 |
|
|
|
aš irgi kai su mašina pavažinėju 180 tai pradeda tepalą gerti, nu ką nori tą daryk
taip su schemomis - kai nežiūrai ką rašo datsheet tai ir gaunasi dega sprogsta kaista fejerverkai plonėja piniginė tama mikrė š.... ir t.t. Imkit 20 proc. mažiau negu rašo, sulipdykit be snarglių, dar žemę gerai suvedžiokit, įžeminimą ir kitą - garantuoju veiks. |
|
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 05, 16:05 |
|
|
|
dabar viskas OK.Nei kaista ir groja gerai.reikejo tik mute kontaktus pirstu pamaigyt:D |
|
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 05, 21:18 |
|
|
|
gal jau mano patirties pasiskaitei?
tai zinok jei i mute duodi pliusa ji tik tada ir groja
P.S. ne tiesiai i koja, bet per varza, nu datasheete y ta iejima. gal supratai ka parasiau. |
|
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 05, 23:29 |
|
|
|
Pas mane, tiesa nedaug, bet jau keturi menesiai stipras dirba normaliai su 27v. Turiu klausimeli... Gal kas bande padaryti didesni jautruma. Turiu kelias mikres NE 5532, tai noreciau padaryti tipo pirmini. Gal turit patarimu? Dekui! |
|
|
|
|
|
Re: TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 06, 11:56 |
|
|
|
jei nori didint mikres jautruma, tai didink gryztamojo rysio varza |
|
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 06, 20:52 |
|
|
|
Lauris,teisingai tavo patirtis |
|
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 06, 23:06 |
|
|
|
Nu bet keistuoliai.. norodyta datašyte kad į mute reik kelis V paduot.. bet tai ne.. |
|
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 07, 01:06 |
|
|
|
Grishtamojo ryshio varza, tai tarp 14 ir 2 kojeliu, ar ne? Ash galvoju dar statyti ekvalaizeri priesh TDA. |
|
|
|
|
|
TDA anomalijos |
Parašytas: 2005 01 07, 01:16 |
|
|
|
dar be to kad datasheete parasyta(sch pasiziuri ir darai priestai pagal saves montazine is akies sumetes tokiams dalykams kaip TDA data reikalinga tik del sch)
nu o toliau viskas vyksta (kaip chem destytuvas sake"klaidu ir bandymu metodu" )
nu bet kaip taspats destytuvas sake "nera geru taisykliu be isimciu"
o kaip nzn kas sake, gal ir as pats cia sita fraze kazkada suveliau tai "kox skirtumas kokiu keliu eisi, svarbu kad tik finisa pasiektum" tam tikrais atvejais pageidautina kad ta finisa pasiektum pirmas |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|