Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 00:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
sveiki pas mane stovi 2 S-90 ir man ju auksti labai nepatinka
atsisedus prie kolonkes ant foteliuko taj verktt norisi taj gal patarkit kaip man tuos aukstus patvarkyt
nes ijungi muzika per WinAmp groja graziai ir vidutiniai ir zemi nu bet auksti taj jau tik viena garsa toky sniokscianty gaila klausyt
_________________ melynas paukstelis nutupe ant laido.
elektra kai piso net galva apsvaigo.
bandyk ishsiardyti ir ishimti ish aukshtu balta vata po linze, ir lygergriaciai aukshtiems prilituok 10 omu varzha, bet kokia 2w galingumo, situacija turetu pagereti
- jei teisingai supratau, ish kompo ? Jei taip - tai gal dar ir mp formatu ? O jeigu irgi taip - tai sedek ir verk toliau, nes reikia shalinti ne pasekmes, o priezastis. Liaudishkai tariant ish sh... varshkes neishspausi .
jo, mp3 is kompo graudziai aukstus groja. tam yra skirtos "kilovatines" kolonkes uz 9,99lt
ant s90 nebloga efekta gavau pakeites laidus i 2,5mm, tik aisku ne prie kompo jungiau...
Jeigu nepatinka kaip groja S90, Reiskias pirk kitas koloneles, tik nebandyk tobulint, nes SSSS gausis. Geriau pasitaupyk ir nusipirk koloneles, tokias, kurios tau skamba graziai.
_________________ Blogos muzikos nėra, yra tik bloga aparatūra.
va tam graudumui pasalinti yra skirtos programos
va as pvz su enhanceriu jis taip pakeicia garsa kad skirtuma net ir priekurtis pastebetu tas enhanceris isvalo visas "siuksles" ir garsas tampa svarus
o as turiu tokias visai nieko vidutiniu garsiakalbius dydis kaip ir is s-90 tik nauji ir galingesni (tikrinau abu pajunges prie stipriaus)
_________________ melynas paukstelis nutupe ant laido.
elektra kai piso net galva apsvaigo.
Tai Tu daba pasakoji kad mp3 yra gera kokybe ? ;-]
Pilna inete visokio shlamshto kur pravalo ishvalo ir t.t , erdve tipo padaro ir t.t, gal gros svariai, bet tai bus vistiek apkarpyta ir siauru, nejusi realios erdves ir instrumentalumo.
sakot tiunint neapsimoka, bet pagalvokit, investuoji beveik nieko, ziniu beveik nereikia laidam ir varzai prilituot, ir turi jau svariau grojancias kolonkes, per pusdieni ir susitvarkai... o cia neapsimoka neapsimoka... aisku, tokie ir ziuri i sita latviska stebukla ir net nenori pradet, nes tobulybes nepasiesks...ir dar kitiem siulo ta pati daryti
ash priesh s-90 nenusiteikes jei ka ir grojimas man ju labai malonus kolkas, aisq groja jos ant 10x brangesnio stipro, ir visgi galiu pasakyti, kad jos groja, bent man...prasau nekritikuoti labai, kiekvienas turim skoni, labiau ar maziau ishlavinta....
nu nzn, bent dahznai girdziu pasakant, aisq ne man, bet tokia fraze kaip neishlavintas skonis, neturi skonio ir pan...sinonima butu galima pasakyti kaip nenusimano...
Bet , kad jos grotu teko pakeisti aukshtu garsekalbius, vidutiniu garsekalbius, ishmest fazika, idet marmuro, pakejst filtrus, laidus.. Ish kolonelui liko basavykas ir korpusas. ;-] Nu daba nesiskundziu =-]