Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 00:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, zinau, kad sita tema buvo kalbeta, bet noreciau dar karta paklausti sio bei to. is ankstesniu temu suzinojau kad reikia pakeisti laidus, ir filtrus, kad tipo pagerinti garso kokybe. Siose kolonelese nieko nesiruosiu daugiau keisti, tik laidus ir filtrus, ta prasme nekeisiu deziu, ir paciu garsiakalbiu. Tai va dabar gal kas galetu man paaiskinti, ko man ten tiksliai reikia? t.y. nuejus i parduotuve ko man reikia prasyti, kad man parduotu? elektronikoi nelabai nusimanau, tai butu gerai, kad butu paaiskinta normaliais terminais ir nepykit, jei ka nors nusisnekejau
Andriuha! nieko taip nepasieksi!
keisk nors ir geriausiais kondikais. koloneles groja tai ka gauna(viskas priklauso nuo garso saltinio- audio iraso, grotuvo ir stipriako)
pakeites vien filtrus kol., rezultatu greiciausiai net nepajusi.
Apibudink savaja sistema.
siaip gali pasiskaityt jei dar neskaitei http://atlantic.tinklapis.lt/lanexs/maira/
ten rasi daug idomios info
failus ziurek palei eiles numerius, kad nepasimestum!
Jo tikrai praso User. As turiu atsisiuntes, kas ten buvo ideta. Galiu atsiusti, bet tai uzima 42MB. Patarciau susikurt pasto desute WWW.gawab.com. Ten leidžia iki 1GB. Kai susikursi parasyk, atsiųsiu tau.
Sveikas
Kažin ar verta tiuninguoti nekeičiant garsiakalbių...
Tiuningo eiga nekeičiant garsiukų:
Visus filtrus meti lauk įsigyji kondencatorių mbgč 4 mkf 250V ar daugiau V bet jei rasi 160V tiks ir toks...(mbgč 4 mkf reikės 2-jų, nes dvi kolonos).
Nuo kolonėlių gnybtų (kuriuos labai rekomenduociau pakeisti) vedi laidus tiesiai i midbasą, o prie aukštadažnio prijungi nuosekliai kondencatotrių (kondenctorius turi dvi kojeles, vieną kojelę jungi prie garsiuko (+) kita kojele prie raudono gnybto, garsiuko (-) jungi tiesiai prie juodo gnybto)...
Laidus naudok 1,5 kv.
Poto isklijuok kolonėlių sieneles bitumu ir idėk sintepono.
Daleiskim sugalvojau pakeisti ir tuos aukstus kuri pats asmeniskai imtum is tu triju? tai jei sugalvoju keisti ir aukstus, tai jau nebereikia keisti tavo isvardintos eigos nekeiciant garsiakalbiu?
Tiuningo eiga nekeičiant garsiukų turi būt padarytą prieš keičiant garsiukus
aš kai dirbs Lemona, užeisiu, visus tris peržvelgsiu ir tau parašysiu tiksliai kokį imti...
Nzn kuris is pateiktu bus geriausias, nes jie gorja labai panasiai,
Kai pirksi AD garsiukus, paklausk ar sis yra tekstilinis, tuos kur pateikiau, man atrodo jog visi tekstiliniai...