|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 30, 15:59. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Kaip išpjaut apvalią skylę?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Kaip išpjaut apvalią skylę? |
Parašytas: 2007 07 04, 16:23 |
|
|
|
|
Na su rankiniu siaurapjūkliutai nežinau ar įmanoma išpjaut pusės milimetro tikslumu. Nemanau, kad siaurapjūkliu išpjovus įleistas garsiakalbis gražiai atrodys. Nesupykit Pats naudoju irgi kinietišką (pigų) siaurapjūklį, ir pjūkliukus už tiek, kiek pats įrankis kainuoja Nereikia atsukti sūkių iki pat galo, nes tuomet apdega, atšimpa pjūkliukai (o grąžtai lūžta). Tiksliausia būtų su freza. O ir dauguma naudoja dulkių plokštę. Įsigyk ir problemos baigsis Žinoma, peiliai jai kainuos irgi nemažai. Pakanka tik poros skirtingų pradžiai.
Išduok paslaptį, kokie ten garsiukai  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 07 04, 22:14 |
|
|
|
|
As anksciau grezdavau daug skyluciu ir zulindavau rupia dilde. Gaudavosi pakankamai gerai Bet kilo noras pagreitinti procesa. Deja, siaurapjuklis netiko... Taigi supykau ir nusipirkau freza. Dabar pjauna tikrai puikiai!
DEKOJU VISIEMS PADEJUSIEMS!
O garsiakalbiai gal 40-50metu senumo placiajuosciai Goodmans. http://perso.orange.fr/rififi/Goodmans/catalogue-1963-page07.jpg Idomiausia, kad jie net be deziu apgrojo visus kitus mano garsiakalbius! |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 07 08, 12:35 |
|
|
|
|
Chebra, su siaurapjukliu galima ispjaut idealu apskritima!!!! Ne daugiau +/-0,5mm.
Visu pirma turi nedrebet rankos "po vakarykscio"
antra kuo standesnis pjukliukas, t.y. turi praktiskai nesilankstyt
trecia, max siaurapjuklio apsukos
ketvirta, kuo maziau sustojimu
Nusibreziat linija skriestuvu ar kokiu kitu irankiu ir pirmyn!
Man siaurapjukliu pjaustyt gaunasi tikrai gerai. Siaurapjuklis DWT
P.S. siaurapjukliu pjaut nera taip paprasta kaip atrodo. Visu pirma reiktu pasipraktikuot ant kokio seno baldo .
Prisipaisyt visokiu ovalu, apskritimu, staciakampiu, trikampiu ir pirmyn. Is pirmo karto siaurapjukliu lygiai pagal linija nubrezta piestuku niekada nenupjausit. |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 07 08, 15:11 |
|
|
|
|
taip pat ir siaurapjūkliui galia padaryt liniuotę, kad apie ašį jis važiuotų... tereikia fantazijos  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 07 08, 21:40 |
|
|
|
|
Bandyta ir su "firmine" liniuote ir su savadarbe (tvirtesne) ir rankos nedreba... Nieko gero.
O su freza gaunasi puikiai!!! Ir skyles ispjoviau ir dezes jau susirinkau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 07 08, 22:43 |
|
|
|
|
Na dėl frezos tai sutarėm visi, padiskutuokim apie šlifavimo įrankius. Kokius naudojat? Kiek bandžiau tai netinka man beveik nei vienas. Ekscentrinė gan nemaža ir sunkoka, taip pat prastai reaguoja į sūkių reguliavimus. Prispaudus dar nukrenta. Ant didesnių gali įpjaut į šlifuojamą paviršių. Prastas popieriaus uždėjimas ir nuėmimas. Trikampė mažytė šlifarkė taip pat turi nemažai trūkumų, didelio ploto nepašlifuosi, maža jos eiga, prie kampų tik ji gerai, ir kitų sunkiau prieinamų vietų. Juostininės nebandęs. Kažkaip senoviškai ji man atrodo,ir nemanau kad bus geresnė. Ten nebent popieriaus tvirtinimas man labaiu priimtinesnis. Darbe naudoju oru varomą. Va ten tai daiktas, bet tokių el. pirkt nemanau kad yra, o nusipirkt suvisa įranga (kompresorium) šiek tiek kainuoja. Popierius ten limpantis dedasi (lipdukas) man asmeniškai patinka. Neturi galima sakyti daugumos anksčiau minėtų minusų.
Darbe naudoju panašią į šią:
 |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 07 08, 22:58 |
|
|
|
|
aš naudoju panašų į šitą šlifuoklį į šitą http://www.dumbaaldum.org/images/pic-sounds/letter-h/hand.jpg
nors dažniausiai švitriniu apvynioju kaladėlę
bet galvojau nusipirkt pigų ekscentrinį šlifuoklį, kuo jie blogi, juk įpjaut gali ir tas pneumatinis, o reguliavimą jie reik jautresnio galim, padaryt kaip čia kažkur mačiau lituoklių, jaučiu tikru ir šitam reikalui |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 07 08, 23:18 |
|
|
|
|
Na pirma tai jų padas yra kietesnis. Nevisuomet su rankom prasisuksi O tas orinis tai tikrai geras daiktas. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 07 09, 00:09 |
|
|
|
|
| padą taip pat galim prikonstruot kokį reik, manau ekscentrinis universaliausias, galim ir mašiną nusipoliruot ir kolonkes pašveist ar šeip ką |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 07 09, 11:18 |
|
|
|
|
Aš kolonėles šlifuoju su rankomis.Pasiimu lentos gabaliuką ir švitreka užsidedu, ir pirmyn į darbą.Bandžiau su juostiniu šlifuokliu ,tai prastai man gavosi griovius tik išvariau ir fsio,o su švitrinis ir kaladėlė geras derinys.Aišku galima ir su juostiniu gerai padaryti,tik reikia labai atsargiai.Tai va mano nuomonė tokia.
O,kaip sakė Chulio,kad reikia pjauti skyles,tai yra išbandyta ir nieko gero nesigauna. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 07 15, 13:52 |
|
|
|
|
Siulau su bulgarke! Nusipirk senukuose medziui pjaut diska ir vsio. As puikiai ishsipjoviau.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 07 15, 14:53 |
|
|
|
|
su bulgarke papasakok plačiau kaip ten ką pjaut ir dar puikiai... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 07 16, 08:47 |
|
|
|
|
| Man asmeniskai slifuot patiko su.......... net nezinau kaip pavadint.... Tokia minksta kaladele padengta abrazyvu, senukuose berods ir 2 lt nekainuoja |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|