Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 20 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 20, 10:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » Pasautas elektronikas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 24
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 01, 14:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
vitukass rašo:
is oriunio tai ir as esu gave tiesiai y galva....kraujankes tik pasipyle ziauru.... ble debilas draugelis nu sese klasiokas tada jam gal buvo 16 nzn man kokie 12.... nu na tada tai skaudejo is devinto auksto paleido tai tada maldavo kad tevokui nepasakyciau bo jy su bananu musa ;D
Gal per galvą muša, kad toks durnas. Sad
 Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 01, 19:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Pauka
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
ne nebuvom bet tikriausiai ir nevazuosim
 Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 01, 21:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vitukass
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
tai ka as zn visko gali buti Very Happy jis man dar su strypu netycia galva buvo praskeles ;DDD zaidem kazhkada lauke gaudytyniu ir jis su trypu kazka dare susinervines ismete y ora o as to strypo nemaciau ir begau nuo draugo kuris gaude ;D ir taip sutapo kad nubegau tiesiai ten kur stripas krito tai kai gavau tai jee buvo ;D toks vaizdelis kad kraujas fontaneliu bega ;Dnzn ;D tai dar draugelis pribego ir sako tu vadai ;DDDD nu jooo gakvoju ;D dar poto dede toks bande su masinos rakteliu zaizda isvalyti... ;D dar paspiegiau.... nu tada nuveze man y ligonine ;D tai susiuvo jie siuva as juokiuosi is seseles ;DDD kad nugriuvo ;D poto jin pripyle man y aky spirito tai taip uzkaito akis kad ajajajaj ;DDD

PranešimasParašytas: 2007 07 01, 21:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Logikxel
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
vitukass rašo:
tai ka as zn visko gali buti Very Happy jis man dar su strypu netycia galva buvo praskeles ;DDD zaidem kazhkada lauke gaudytyniu ir jis su trypu kazka dare susinervines ismete y ora o as to strypo nemaciau ir begau nuo draugo kuris gaude ;D ir taip sutapo kad nubegau tiesiai ten kur stripas krito tai kai gavau tai jee buvo ;D toks vaizdelis kad kraujas fontaneliu bega ;Dnzn ;D tai dar draugelis pribego ir sako tu vadai ;DDDD nu jooo gakvoju ;D dar poto dede toks bande su masinos rakteliu zaizda isvalyti... ;D dar paspiegiau.... nu tada nuveze man y ligonine ;D tai susiuvo jie siuva as juokiuosi is seseles ;DDD kad nugriuvo ;D poto jin pripyle man y aky spirito tai taip uzkaito akis kad ajajajaj ;DDD
Tai gal čia tas pats Pauka pašovė Confused Smile ir beje pagalvojus kaip griūna seselė juokas pradeda imt Very Happy
 Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 01, 21:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
JAULER
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
ne nu jo.... šaut turbūt psichinis ligonis galėjo... tada gal ir suprantama... bet vistiek... joooo, nežinau nė ką pasakyt...

Paskutinį kartą redagavo JAULER, 2007 07 01, 21:25. Redaguota 1 kartą

Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 01, 21:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Heksogenas
Senbuvis
Senbuvis
Somic rašo:
vitukass rašo:
Tai gal čia tas pats Pauka pašovė Confused Smile ir beje pagalvojus kaip griūna seselė juokas pradeda imt Very Happy

NA jo, tik kam to spirito į akis pilti? Rolling Eyes
 Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 01, 21:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aqmas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Heksogenas rašo:
Somic rašo:
vitukass rašo:

NA jo, tik kam to spirito į akis pilti? Rolling Eyes

tu irgi keistuolis. negi speceliai pylė Very Happy spėju reikėjo nudezinfekuot ir pateko į akis....
 Re: Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 01, 21:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
miiinnde
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Pauka rašo:

Pagalvojau juokais sako . pasilenkem , slepiames uz tos sineles ir tik pokst man i koja(prie pedos) sovinys (matyt orinis ) as tik pasokau is skausmo sedau ant dviracio ir pradejau mynt kuo greiciau ir tik vel ! tarkst i koja ( beveik i sikna) antras sovinys . Draugas pabego ty va kaip tam kaune buna Evil or Very Mad

P.s o sovinys ty buvo orinis (tikriausiai nes pradreske tik koja ir siknoj melyne palinko Confused )

Manyc reikejo begt ne i ta puse po suvio ir dar ka sunkesnio prigriebt kas po ranka, kol nespejo antra karta uzsitaisyt... Smile

saiaip tai istikruju nesveikas kazkoks pasitaike... Rolling Eyes
 Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 02, 01:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vitukass
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
jo kaiptik man ten plove zaida... nieko, tokio, nors ta diena neejau y chriografijos mokykla wohoo ;D kaip as jos nekenciau ;D taip nuo topacio gavaui ir strypa ;D

PranešimasParašytas: 2007 07 02, 05:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
millhouse
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Tai dar cia ant sveiko ishgamos pataikei,drauga viena yra su peiliu su bade del to kad vilijampolei prie kjoskelio stovejo.Kita kart prie mano akiu keturiese su dujiniu pistoletu privare prie draugo ireme y galva ir liepe dviraty atiduot. Tai dar cia tau gerai nuskilo skaityk kaip kaune. O prie zemkes tai ten matyt kaimieciai kokie prostokvashinos is neturejimo ka veikt sugalvojo y zmones pasaudyt,bet tau ne begt reikejo o ish gero akmens paleist...
 Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 02, 06:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
cleaner
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
millhouse rašo:
Tai dar cia ant sveiko ishgamos pataikei,drauga viena yra su peiliu su bade del to kad vilijampolei prie kjoskelio stovejo.Kita kart prie mano akiu keturiese su dujiniu pistoletu privare prie draugo ireme y galva ir liepe dviraty atiduot. Tai dar cia tau gerai nuskilo skaityk kaip kaune. O prie zemkes tai ten matyt kaimieciai kokie prostokvashinos is neturejimo ka veikt sugalvojo y zmones pasaudyt,bet tau ne begt reikejo o ish gero akmens paleist...

Aha kazin kai tave pasautu ka tu daritum. Turbut prie zmogaus kuris saudo prieitum ir spirtum jam.
 Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 02, 07:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vidas.k
Senbuvis
Senbuvis
kokia šalis, tokie ir įpročiai, gaila,bet taip yra, kaip yra .Dar imk su tokiais tautiečiais aiškintis- tai gali ir nudėti- juk jie krūti, kalėjimo nebijo, jie viską praėję-:DDD:evil:
 Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 02, 09:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dreifas
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Ir manau tai darosi gana opi problema su tais oriniais. Saudo is balkonu bei is kitu vietu i zmones. Turetu bausti kaip uz pasikesinima i nuzudyma - apsiramintu. O tokie zodziai kaip patyres saudytojas - mane juokina. Is tokio atstumo pilnai galimai aki ar dar i kokius gyvybinius organus pataikyti. Ir bejegis esi paprastos zmogus pries tokius nesveikus.
 Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 02, 12:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edga
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
I zmones saudo tik psihai arba ligoniai.As pats lankau saudyma(matosi avatare) ir niekad nei man nei kitiems kurie ten lanko nei i galva nesauna tokia mintis,kad reiktu saudyti i zmones.Tie kurie rimtai tuo uzsiima nesaudo i zmones,nebent teroristai ar panasiai.O tie kur siaip i zmones saudo,tai dazniausiai i taikini nepataikytu normaliai.
 Pasautas elektronikas
PranešimasParašytas: 2007 07 02, 12:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
millhouse
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kaip tik nebejegis,nes tokie drasuoliai dazniausiai buna patys didziausi bailiai. Tai taip aisku,kai gauni ish tokio shudo y koja tai norisi begt,bet reik suimt save y rankas ir nepasiduot tokiem ishgamom,nes kita karta vel eis y zmones saudyt...
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu