|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 30, 01:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Paprasti plačiajuosčiai prie lempinio stiprintuvo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Paprasti plačiajuosčiai prie lempinio stiprintuvo |
Parašytas: 2007 06 30, 19:27 |
|
|
|
|
Pilnai su Tavimi sutinku! Tik yra ir išimčių... Turėjau lowterius. Prie plačiajuosčių buvo "pridurti" izodinamiiai aukštadažniai. "Netreniruota" ausis nejausdavo skirtumo, ar juos prijungdavau, ar atjungdavau 72 metai. Grynakraujis Japonas Magnetinė sistema BEVEIK lygi difuzoriaus dydžiui... Na, nepagalvok, kad giriuosi Visviena iš to liko tik prisiminnimai  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 08 02, 15:40 |
|
|
|
|
| zym rašo: |
| Klausyk jei toks pasiryzes eksperimentuot, tai gal nori paimsiu is spikares BGS 40 pabandymui? , man duos be pinigu savaitelei.......... |
Kaip ten jūsų bandymai? Kaip tinka tas BGS40 prie Fostexų? Kaip apskritai jis groja? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 08 06, 21:44 |
|
|
|
|
| marus rašo: |
| Klausyk jei toks pasiryzes eksperimentuot, tai gal nori paimsiu is spikares BGS 40 pabandymui? , man duos be pinigu savaitelei.......... |
Kaip ten jūsų bandymai? Kaip tinka tas BGS40 prie Fostexų? Kaip apskritai jis groja? |
Zymantas atostogauja deze pas ji kolkas ne bandem |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 08 14, 22:15 |
|
|
|
|
Na, jei niekas nėra išbandęs, tai belieka išbandyti pačiam. Gal ir daugiau kam bus įdomu...
Man asmeniškai jis labai patiko. Švarus, tikslus ir gyvas (kiek tai įmanoma už šią kainą) garsas. Kol kas turiu tik vieną, tad apie muzikinę sceną kol kas nieko... Žemieji dažniai- tikslūs ir be jokio baubimo. Mano asmenine nuomone, savo kainą jis "palieka" toli toli... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 09 27, 20:59 |
|
|
|
|
Andrejus turi 206 fostexus, tai fignia, dabar usisake kazkokius didelius basavykus jautrius prie tu fostexu, siaip dar reikia piscialku normaliu, rezultate vien dinamikai padoresni iseis virs 2000 lt+........prastu deziu nenorim, jei gerai ir graziai dar 1000 lt.................................
Taigi pigiau ir geriau nupirkti gatavas koloneles, visokio brudo kaip GSP projektai neimam uz gryna piniga..................... |
Jei toks mandras galiu pagaminti is marmuro kaina nuo 10 000 Lt uz viena kolonele! |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 03 17, 16:30 |
|
|
|
|
| Andrejus K rašo: |
Tik reiks luktelt biski,
Sian tapau tievu, gyme pacanas (busimas elektronikas)
3.310 kg, 52cm
|
Na pasigirsiu ir aš, va prieš kelias dienas gimė dukra. 3,210, 47cm. Jau įsivaizduoju kaip mano kolonėles įspaudžios
Ta proga užsisakiau P.Audio porą plačiajuosčių. Kažkaip man toks viduriukas jie gavosi dėl daugelio priežasčių. Kol atsiųs galėsiu pagalvot kokią dėžę daryt.
| Citata: |
| Jei toks mandras galiu pagaminti is marmuro kaina nuo 10 000 Lt uz viena kolonele! |
Marmuro galiu suveikt ryyyyškiai pigiau Kurkas pigiau nei pas visus Lietuvoj. Sau tik turiu plokšteles marmurines po kolonėlėm pasidaręs, bet tik dėl estetinio vaizdo, nes manau garsiakalbiams rimtiems ilgai taupyčiau Kiek šiaip kainuotų įdomu plokštės marmurinės po kolonėlėm? Gal kas žinot po kiek žmonės daro? |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 03 17, 23:19 |
|
|
|
|
Ech kaip gerai tas tolimu reisu vairuotojo darbas tevelis is italijos buvo pilna sklepa partyses marmuro bet po bisky jau ispardawes, kam zidinio virsus reikalingas kam panasiai o kaimynas dar ir paminklus gamina gaila kad jau y vln issikrauste ispjaudavo kaip neturedavo ka weikt bet koky pavirsiu aisku atlygis tai eilines palakimas |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 18, 14:43 |
|
|
|
|
| hellmis rašo: |
Aš noriu šviesaus marmuro apie 5-7cm storio ir dar ryyyyškiai pigiau Kaip jo galima nusipirkti? |
Parašiau į privatą. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2009 02 16, 04:18 |
|
|
|
|
Zaidziau as su jais... kalusiaus akustiskai neapiforminta.. tiesiog be zemu(muzikinis stiliu man ta leido)... nu ka as galiu paakyti- LABAI, LABAI specifiniai gargalai... ... garsas gan skurdokas( vien jau i popierine-stampuota stora tinkleliu israiziota membrana pasiziurejus galima nujausti garso pobudi), nors rezoliucija gan gera. Jautrus. ...
Tiesiogiai lyginau su tais paciais pigiais 10gdhs- ir pastarieji man paliko malonesni ispudi ... Nieko ypatingo sitie 4a28 prie mano buvusios apaaturos nerode. .. kaip sakoma, tiesiog grojo be ikvepimo ... Muset, kad reikia specifine aparaturos komplektacija parinkineti... su tranzistoriukais mano niekaip neskambejo ir nesusiderino (tiesiogiai liginau su Isophonais)... Tai va, mano isvada, kad garsiakalbiai labai au specifiskai skamba ir greiciausia nepatiks... nebent itaikysi su aparaturos komplktucha. ....
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 16, 10:57 |
|
|
|
|
4A28 buvo tokioje dėžėje - lagamine , kuris persiskiria per pusę ir gaunasi kaip dvi atviro tipo kolonėlės , vos ne skydai . tai tokioje versijoje paklausęs - viduriai labai gražūs , bet reikia klausyt tuos pokarinius įrašus , daugiau nieko nepaklausysi vėliau aš tą lagaminą išmečiau , nes labai jau aptriušęs buvo . o planuoju 4A28 prie kompo pasijungti (čia jau ne visai į temą ) , taigi nežiūriu į tai rimtai . tik kas geriau : uždara dėžė , fazikas , atvira dėžė , hornas , ar ekranas ? beto , esu pastebėjęs , kad rusišką techniką sunku sugadinti : daryk dėžes kad ir iš lempos , ir gros  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 17, 12:56 |
|
|
|
|
Girdejau 4a28. tik labai seniai. Man asmeniskai jie patiko. Sakyciau uz garsiuosius savo brolius 4A32 netgi geresni. Muzikalesni. O su visokiais 10GD, 25GD ir lyginti nelabai iseina. As netgi norejau saviskius 4A32 irsikeisti i 28-tus, bet nepavyko rasti nauju.
Man patiko skambesys. Minkstas, nerekiantis, detalus. Tik galios daug nelaiko. Prie 2-3W lempinuko bus pats tas. Esu klauses ir mazose dezese (iki 10L), ir didelese. Mazose - zemu nerasta, bet ir dezes ten buvo ir kartono. O didesnese - su zemais viskas tvarkoj. Aisku tai ne automobilinis subas, per kepenis nekala, bet komfortiskai klausyt muzika tinka.
Kokia deze daryt nepasakysiu, nes neturiu parametru. Gal turetu tikti 30-50 litru uzdara arba fazoinvertorius. Tiesiog reikia pasimatuot parametrus ir bus aisku.
Ruporas zinoma dar geriau, bet tai tai brangu ir sudetinga. Del tokiu garsiakalbiu kazin ar verta. Nebent su planais i ateiti, kad veliau pasikeiti i garsiakalbius rimtesniais. Nors maciau, kad zmones daro rimtas dezes ir deda 10GD http://www.vegalab.ru/forum/showthread.php?t=14929 |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 17, 13:23 |
|
|
|
|
Šiaip tai su negalingais, paprastais DIY lempinukais pirmai pradžiai labai gerai yra senovinės kolonėlės nuo Simfonijos. Jautrios, gan išbalansuotos, garsas popierinukų gan malonus. Tiesa, išvaizda jų nekokia pagal šiuolaikinius reikalavimus. Pats tokias pasistatęs sode ir klausau per lempinuką visą vasarą. Štai, kaip jos iš vidaus išrodo:
http://audio.ring.lt/system/simf/int.jpg
Matyti garsusis 6GD-2 ir po juo Helmholco rezonatorius. Dabar niekas su tokiom cackom nebežaidžia, kaip rezonatoriai  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |