|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 07:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » MB garso aparatura
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 28, 17:38 |
|
|
|
|
| Ploteris rašo: |
| egixx rašo: |
Is tikro jie to nemegsta. Tai yra paprasciausiai i krauja iauges dalykas, vargu ar bent vienas atsakytu kam ta galine akustika is tikro reikalinga. Tiesiog kiausai palangeje atrodo kruciau, rimciau ir galingiau, negu, kad kokie 16cm komponentai dailiai paslepti po originalia apdaila, o tai, kad is galines akustikos nei vieno pliuso ir kruva minusu tai cia neesme. Jie paprasciausiai negirdeja normaliai grojancio priekio ir visiskai nebutina, kad jis butu labai auktos kokybes. Man irgi kazkada atrode, kad elipses yra butinybe, kitaip automobilis net negali groti, kol galiausiai supratau kas yra kas.
Kaimieciam magnat jau yra hi endas  |
nu geras pavyzdys butu ir pas mane, skambesiu jau tikrai nsesiskundziu
garso kiekis tik galetu buti truputi didesnis ir boso reik ieskotis |
Juk pas tave jos dirba uz zemadaznius? Ar as klystu? Lygtai pats sakei  |
|
|
|
|
|
 |
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 28, 20:12 |
|
|
|
|
butent, kaip zemadaznis tai visai neblogai groja  |
|
|
|
|
|
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 28, 21:45 |
|
|
|
|
pas mane magas pioner DEH-P40MP
tai eipses staciau per subo valyma i stiprintuva ir staciau 125, komponentams staciau 100, bet ten tikrai abejojukad daznio kirtima raso...
stiprintuvas nustatytas ir elipsem ir komponentams full, viska per maga valdau. |
|
|
|
|
|
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 28, 21:56 |
|
|
|
|
o tai ka dar ten gali rasyt? O nepasibandei ir stiprintuvo filtru? Gal jie geresni? |
|
|
|
|
|
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 28, 22:45 |
|
|
|
|
nebent komponentams, bet seip tai as tikrai nesiskundziu atkurimu
dar mintis yra dastumti elipses ir deti i palange suba ir is apacios daryti deze, o suba tai mintis kazin kodel suka link kokio 12 JBL geresnio, tik dar nesumasiau kokio, JL tai siektiek brangoki man... |
|
|
|
|
|
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 29, 14:17 |
|
|
|
|
| jus chia dauguma apie sub`us snekat,o jus nepagalvojat, kad in auto yra duju balionas, kuris uzima puse bagazines ir siaip, kam reik detis tokia aparatura, kad atkreiptum demesi kitu, svarbu susidet tam, kad pats jaustumeisi maloniai in auto, klausydamas megstama muzika.... |
|
_________________ VW Golf 3 , 92m, 1.9D |
|
|
|
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 29, 15:47 |
|
|
|
|
| Tomasinas rašo: |
| jus chia dauguma apie sub`us snekat,o jus nepagalvojat, kad in auto yra duju balionas, kuris uzima puse bagazines ir siaip, kam reik detis tokia aparatura, kad atkreiptum demesi kitu, svarbu susidet tam, kad pats jaustumeisi maloniai in auto, klausydamas megstama muzika.... |
Jei tavo nuomone subas skirtas tik pasirodyt pries kitus, tai nepyk musu nuomones stipriai kertasi O del duju baliono tai cia jau jusu problemos, teks naudotis fantazija ir ieskot iseities, galbut pora 16-25cm priesbosiu ir butu ta iseitis  |
|
|
|
|
|
 |
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 29, 16:31 |
|
|
|
|
| Tomasinas rašo: |
pats vazineju su masina kurioje yra duju balionas ir zema dazni atkuriu magnato pro elipsemis nustates lofpas filtru, o prieki komponentai.
jei isidejus koki 10-tuka suba i palange tai jis tikrai zmoniu nelinksmis |
|
|
|
|
|
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 30, 00:24 |
|
|
|
|
| Jis kitu ir neturi linksmint. Isvis pries dedant aparatura apsispreskit ar dedat del saves ar del kitu. |
|
|
|
|
|
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 30, 10:27 |
|
|
|
|
| Man tai nepriimtina, nesuprantu tokio poziurio. |
|
|
|
|
|
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 30, 10:37 |
|
|
|
|
| cia labai jau nuo masinos priklauso, jei maniske masino idesi 300w supa, tai lauke ne kas girdesis, o jei i koki GOLF tai bus vazinejantis koncertas |
|
|
|
|
|
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 30, 13:06 |
|
|
|
|
| cia labai jau nuo masinos priklauso, jei maniske masino idesi 300w supa, tai lauke ne kas girdesis, o jei i koki GOLF tai bus vazinejantis koncertas |
tai kodel tada, kai isidejai mano JLw3 pas mane KAMBARIO langai drebejo? nieko sau "nesigirdi"  |
|
|
|
|
|
 |
MB garso aparatura |
Parašytas: 2007 06 30, 13:10 |
|
|
|
|
| Black Scorpio rašo: |
tai kodel tada, kai isidejai mano JLw3 pas mane KAMBARIO langai drebejo? nieko sau "nesigirdi"  |
jei tas taviskis butu ikistas i golfa tai ir maksimos langai drebetu, be to lauke ne taip labai girdejosi tas zemas...  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |