|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 29, 20:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Garsiakalbiu pratampymas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Garsiakalbiu pratampymas |
Parašytas: 2007 06 15, 11:03 |
|
|
|
Sveiki , noreciau suzinoti tiksliau , kaip tai daryti ! Koki dazni naudoti , ar tampyti visu galingumu ? ....
Aciu , uz atsakymus ! |
|
_________________ SMD - stebinančiai mažos detalės
Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 15, 11:42 |
|
|
|
Paprasciausia butu paimti koki nedideli maitinimo trafa su mazdaug 12-16V antrine apvija. Aisku itampa priklauso nuo garsiakalbio. Reikia paduot iki puses galingumo. Paziurek, koks garsiakalbio Xmax. Jeigu pvz Xmax=6mm, paduok tokia itampa, kad eiga butu mazdaug +/-3mm. Ir palik ijungta keletui dienu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 15, 14:26 |
|
|
|
StasysS rašo: |
Paprasciausia butu paimti koki nedideli maitinimo trafa su mazdaug 12-16V antrine apvija. Aisku itampa priklauso nuo garsiakalbio. Reikia paduot iki puses galingumo. Paziurek, koks garsiakalbio Xmax. Jeigu pvz Xmax=6mm, paduok tokia itampa, kad eiga butu mazdaug +/-3mm. Ir palik ijungta keletui dienu. |
tai man 50hz is trafuko jam duot ? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 06 15, 14:31 |
|
|
|
StasysS rašo: |
tai man 50hz is trafuko jam duot ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 15, 19:34 |
|
|
|
, maloniai turetu skambet, y da su triju milimetru eiga , y da dvi dienas , jei man toke beda iskiltu, tai as nuo kompa koky 20 hz, pasilesiciau per stipriaka y patampyciau be didele triuksma, bet tik ne su 50 hz  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 15, 19:38 |
|
|
|
bet su 20Hz ar nereiktu tampyt ilgiau  |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 15, 19:51 |
|
|
|
ai tada tegu su 2000 hz patampo, su 3 milimetru eiga, bent zmogus ir kaimynai pajaus, kad darbas vyksta  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 15, 20:14 |
|
|
|
na aš tik paklausiau gi judesių bus dvigubai mažiau  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 06 17, 10:43 |
|
|
|
kindzulis rašo: |
, maloniai turetu skambet, y da su triju milimetru eiga , y da dvi dienas , jei man toke beda iskiltu, tai as nuo kompa koky 20 hz, pasilesiciau per stipriaka y patampyciau be didele triuksma, bet tik ne su 50 hz  |
su tais 20Hz galesi menesi tampyti, beto kompo nepaliksi belekiek paru vien del sinusinio daznio generatoriaus. O kur StasyS pasiule, tai pats geriausiais budas, imeti garsiakalbi i koki pufika su trafuku ir paleidi darbuotis, retakrciais atidarai paziuret kaip laikos ir toliau palieki ir jokio garselio.
Tu patikek kai man reikejo 8x8" garsiakalbius tampyti vienu metu, imeciau i buvusios koncertines koloneles deze uzdariau ir paleidau tai ir tai garsas slabnas, o kur cia tik vienas.... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 17, 12:48 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 19, 19:08 |
|
|
|
skaitau ir keista darosi... Paskaičiuoji dėžutę, įkiši garsiuką ir klausai SU SAIKU! Savaiminis įdirbis gaunasi.
O dabar, "žinovų" dėka, žalias jaunimėlis prisiperka žemadažnių ir "tampo" juos atsakančiai. Geriau jau konkrečius faktus pateikime, o ne erezijas skleiskime.
P.S. Jokių asmeniškumų. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 19, 19:49 |
|
|
|
MarijuZ rašo: |
skaitau ir keista darosi... Paskaičiuoji dėžutę, įkiši garsiuką ir klausai SU SAIKU! Savaiminis įdirbis gaunasi.
O dabar, "žinovų" dėka, žalias jaunimėlis prisiperka žemadažnių ir "tampo" juos atsakančiai. Geriau jau konkrečius faktus pateikime, o ne erezijas skleiskime.
P.S. Jokių asmeniškumų. |
o ka tokiu atveju daryt kai parametru neturi juk parametrai naujo ir pratampyto skirias. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 19, 19:53 |
|
|
|
beto pratampyto Fs zymiai mazeja ir automatishkai voso kontrole kitokia.
jei nepratampai gaunasi kad beklausant koloneliu atkuriamas garsas vis kinta, ka klausei pries savaite jau nebeskambes taip po savaites tai kas cia per sistema tada zinoma kad reikia prasildyti garsiakalbius |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |