|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 19, 07:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » PAdekite apskaiciuoti subo dezes turi litrais :D
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
PAdekite apskaiciuoti subo dezes turi litrais :D |
Parašytas: 2007 06 03, 15:10 |
|
|
|
|
Ka manote apie sia Roko nusipirkta subo kolonke ? Ar verta pirk tokia jei nori paaukot tik iki 150lt  |
|
_________________ SMD - stebinančiai mažos detalės
Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 04, 10:02 |
|
|
|
|
O nieko jai deze bus is tokios fanieros kuri pagaminta lyg is tokiu pjuvenu jos storis 1.5 cm nes as tokios tai turiu . jai ji gerai tai subo deze man nieko nekainuotu |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 04, 10:13 |
|
|
|
|
| >>Rokas<< rašo: |
O nieko jai deze bus is tokios fanieros kuri pagaminta lyg is tokiu pjuvenu jos storis 1.5 cm nes as tokios tai turiu . jai ji gerai tai subo deze man nieko nekainuotu |
Tinka. Apsiskaičiavai jau? |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 06 04, 12:16 |
|
|
|
|
Suba nusipirkau uzvakar . o paklausiau daug seniau . Pasirodo kad prie jo buvo tokia knygute kur parasytas subo dezes turis (63.5 l su alsukliu 10cm plocio ir 35 cm ilgio ). tai dabar jau zinau dezes turi , o alsuoksliu tokkiu dideliu nerandu . tai teks daryti du mazesnius . iskilo klausimas mazesni du tai reiksias 5 cm plotis ir 17 cm ilgis ar 10 cm plotis ir 35 cm ilgis . ar isviso visiskai kitaip sia skaiciuojasi ? kokie turi buti 2 mazesni alsuokliai jai zinome kad vienas didelis prie 63.5 l turi buti 10 cm plocio ir 35 cm ilgio prasau padeti !!!  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 06 04, 13:24 |
|
|
|
|
| >>Rokas<< rašo: |
Suba nusipirkau uzvakar . o paklausiau daug seniau . Pasirodo kad prie jo buvo tokia knygute kur parasytas subo dezes turis (63.5 l su alsukliu 10cm plocio ir 35 cm ilgio ). tai dabar jau zinau dezes turi , o alsuoksliu tokkiu dideliu nerandu . tai teks daryti du mazesnius . iskilo klausimas mazesni du tai reiksias 5 cm plotis ir 17 cm ilgis ar 10 cm plotis ir 35 cm ilgis . ar isviso visiskai kitaip sia skaiciuojasi ? kokie turi buti 2 mazesni alsuokliai jai zinome kad vienas didelis prie 63.5 l turi buti 10 cm plocio ir 35 cm ilgio prasau padeti !!!  |
Tavo atveju 2 vnt 10cm plocio ir 17.5cm ilgio . |
|
_________________ SMD - stebinančiai mažos detalės
Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 06 05, 01:20 |
|
|
|
|
| ignasx rašo: |
| Tavo atveju 2 vnt 10cm plocio ir 17.5cm ilgio . |
O aš manyčiau, kad turėtų pailgėti dvigubai, jei naudosi tokio pat skersmens. Tuomet bus du fazikai, po 10cm skersmens, ir po 70cm ilgio.  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 12, 20:53 |
|
|
|
|
tai va viska turu subo deze jau surinkta subas istatytas , liko tik apdailinti deze. kaip manote, ar man viska nuslifuoti ir padenkti juodais nitro emaliniais dazais(nitruha ) dazais , ar tiesiog nusipirkti medzegos storesnes ir apmusti subo deze , ar yra dar kokiu nors budu pagrazinti mano subo deze ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 16, 16:01 |
|
|
|
|
Nejaugi nieks nedarote patys subo deziu ? nusipirkau as medzegos is evitos , ir dabar kaip man ja kllijuoti , kaip geriau butu , jai as apsaudyciau su specceliu ''pistoletu'' tai labai matytusi , tai kas dar lieka -klijuoti ? .Pirma subo deze , neturiu dar patirties sitame reikale  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 17, 16:46 |
|
|
|
|
su kokiais klijais geriau klijuoti , nes turiu dideli pasirinkima (lipalas ,super momesnt ,super momesnt permatomi, super moment (tren kur per 10S isdziuna) , klijai modelems kad putoplastos neisgrauztu it t.t ) Su kuokias geriau ?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 17, 17:31 |
|
|
|
|
| Su specialiais klijais, nebandžiau su kitokiais, o ir manau neišeitų, nes lipalas susigert gali, ir turėsi pusiau plėvelę, pusiau dangą. Aš tai dažau, jei naudoju namuose, jei į mašiną, tai traukiu medžiaga, ir tuomet neklijuoju, tik prišaudau. Jei tenka kur nors kokį lopinėlį, tai klijuosu tiesiog su silikonu, kuriuo sujungimus sandarinu. Pamesk nuotraukų, kaip ten tavo darbas atrodo. Jei dažysi, tai reikia paruošt gerai, kad normaliai nusidažytų. Ir tektų dažyt greičiausiai su voliuku. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |