|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 19, 16:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Kokią mašiną pirkti?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 14:54 |
|
|
|
Sveiki, neužilgo ruošiuos pirkt vežėčias sau, taigi norisi pasiklausti išmanančiųjų žmonių patarimų. Nepatinka mažos mašinos, tokios kaip golfai, ar renault twingo...
Ką manot apie BMW 5 klasės, Audi C4, B4, Coupe? Kurią iš jų pranašesnė detalių kaina, ekonomiškumu?
Mašina nebus vairuojama "gatvių gezo" stiliumi
Dėkui už patarimus. |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 14:58 |
|
|
|
As is tavo isvardintu jamciau C4.. detaliu kainu nzn  |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 15:10 |
|
|
|
Aš irgi imčiau cėškę, bet... Kaina, kaina... 10 štukių moksleiviui kiek sunkoka sukrapštyt.. Audi detalės tai pigios, mašinos nekirmyja... Kapeika, kalba, kad daug kuro ryja... B4 tai turi dėdė, visai neblogi ratai, tik vėlgi, kaina šiek tiek kandžiojas... Man visai nieko penktas BMW, didelė, patogi mašina, ir nėra brangi  |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 15:26 |
|
|
|
pirk hamery
o jei rimtai tai nanau imk koki peugot 607 |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 15:30 |
|
|
|
O jei dar rimčiau tai gal man išviso pasiimt murcielago?.. Juk sakiau, kad pinigai riboti...
BMW ryja... Bet dujas įsimesčiau ir bezdėčiau papigei kur norėčiau, vistiek nedraguosiu... Aišku, imčiau c4, bet kad kaina nežmoniška... O bimbalas papigei 4-5 štukos... Įsimesčiau dujas ir laimingas važinėčiau
O gal kitų mašinų galit pasiūlyt? Tik nereikia mažų... |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 16:07 |
|
|
|
Man mazda RX8 visai nieko, variklis 1.3l bet 300AG tik aisku kaina per didele.. siaip jei patinka BMW tai ir jamk, cia nelabai ka pasiulysi, kiek vienam zmogui patinka vis kitokios masinos, del vienokiu ar kitokiu priezasciu..
P.S. pasitaupyk ir jamk sita http://autogidas.lt/skelbimas.html?01.2757154 |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 16:10 |
|
|
|
kam man tos sportinės mašinos...
Man tik rūpi šitų išvardintų mano mašinų privalumai ir trūkumai  |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 16:17 |
|
|
|
Ta C4 tai audi 100 naujam kebulia taip graziai pasakius, mes pirkom dvi tokias ir nesigailim uz vien 12 uz kita 10 tukstanciu mokejom, uz 10 pajemem universala 2 ar bisky daugiau negu 2lit (sito neatsimenu). su abs ir biski daugiau navarotu negu, uz 12 parasto kebulo lyg 1,8 o gal 2lit (ir sito neatsimenu) be abs ir siek tiek maziau navarotu bet abi masinukes geros, placios keliu tiesiog plaukia uzspaudus dar smagiau lekia ir neperseniausiai ju kainos uzkilo. Ir kiek tu max. gali tai masinai paskirt? |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 16:23 |
|
|
|
Nu tai audiniu privalumai- isvaizda, dydis, detales gaut nesunku, trukumai- ryja, daug kainuoja..
BMW privalumai- isvaizda, dydis, pakankamai maza kaina, trukumai- ryja |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 16:41 |
|
|
|
Mašiniokas man turi būt iki 6 štukų.. Papigei.. Kad tik nebūtų maža  |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 17:43 |
|
|
|
Bmw 91m 520 benzinas -dujos ,centrinis uzraktas ,signalizacija ,abs ,ką tik pasibaige technikine 4500 lt netiktu ? |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 18:05 |
|
|
|
super rašo: |
Bmw 91m 520 benzinas -dujos ,centrinis uzraktas ,signalizacija ,abs ,ką tik pasibaige technikine 4500 lt netiktu ? |
katik pasibaige TA ir nebepraeis, ane? Ir siaip 91m...... dumbazz, gali ir geresniu rast, tik paieskok skelbimuose.. |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 18:11 |
|
|
|
prisiom neprais ? tuose skelbimuose dar brangiau parduoda tokius bmw |
|
|
|
|
 |
Kokią mašiną pirkti? |
Parašytas: 2007 06 12, 19:05 |
|
|
|
Vaj vaj, mašiną aš gi susirasiu.. Nėra problema.. Man tik įdomu ar nusipirkęs mašiną išlaikysiu Klausiau klasioko, sako pitakas 15-17 ryja kuro Dar imčiau 7 bimbalą... Tas irgi neblogas... Sakykit savo nuomonę išviso kokią mašina imtumėt iki 6k? Ir pakomentuokit..  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |