|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 03, 15:50. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » buitiniu koloneliu gamyba
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
|
|
buitiniu koloneliu gamyba |
Parašytas: 2004 12 12, 23:48 |
|
|
|
sveiki. esu zalias sitoj srity. na noriu dvieju galingu ir graziai atrodanciu kalasu savo kambary. noriu kad butu daug zemu ir daug garso. kaip ir daugelis zaliu pasiknisau internete ir radau dinamikus, kurie gan solidziai atrodo (nors nieko nenusimanau ju charakteristikose)
y viena deze zadu det du bliudus, viena subui, kita vidutiniam ir kelias pyscialkas. nezinau kaip su alsuokliais, filtrais, kokiu cia reiks? gal patarsit...
na cia mano sugalvotas rinkinukas jusu teismui
apatinis didelis blynas subui:
Garsiakalbis EVIR V-300SW 400W 20-1.5kHz 4Om Ø300mm - kaina 112lt
antras blynas per vidury:
Garsiakalbis DBS-B1041 500W 30-4kHz 92dB 4Om Ø254mm - kaina 84lt
pyscialkas deciau tris, bet gal perdaug....
viena tokia ylinkusia y vidu, placia, na gal ysivaiduojat...
Garsiakalbis PH6 pjezinis 75W 1.2k-23kHz 90dB 4-80Om 190x80mm - kaina 7lt
ir dvi tokias:
Garsiakalbis PH9 pjezinis 75W 2.5k-25kHz 90dB 4-80Om Ø100mm - kaina (vienos) 6lt
visa sita radau lemonos kataloge. laukiu kritikos, bei patarimu.
p.s. kiekvienam dinamikui daryciau atskiras pertvaras. snypstukai ir butu atskirti nuo vidurinio dinamiko. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 12 13, 21:41 |
|
|
|
Yra pakankamai daug jau kalbeta apie kalasu rinkima! Niekas jau nebepaslenka apie tai kalbet, pasizvalgyk po foruma rasi ka nors.
Literaturos irgi netruksta! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 12 13, 22:12 |
|
|
|
puikiai suprantu... kelias dienas skaiciau foruma, daug suzinojau bet vistiek svarbi kitu nuomone. kolonelem galiu skirt iki 500 lt, tad ir susirinkau sita rinkinuka.
na galit visko ir nemokint, bet nors patarkit o gal geriau nusipirkt 4 s90 ir perdarius dziaugtis? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 12 13, 22:34 |
|
|
|
Nu jei neturi dideliu priekaistu isvaizdai-imk tas s90! Namuose kokiu 20kv anu pilnai pakanka (jei tik turi gera aparata anoms isjudint). Kadangi anos nejautrios tik 86 db, kaip jau minejau reiks gero tvarkingo, galingo "stipro", nekiekvienam s.... su tokio zemo jautrumo kalask., susitvarkyt, o kas liecia kitus gargalus (vid ., ir ad) keisk, kokiais bent kiek padoreniais importin., blemba ta tema jau tiek nuvalkiota! pasizvalgyk, yra tikrai cia forume s90 feniksavimas!
Pats geriau nerinkis! Neturedamas supratimo, kaip kas daroma vargas vienas tik, nu nebent patinka tuo uzsim., .
Sekmes besirenkant! |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 12 13, 23:22 |
|
|
|
as apie s90 tik siaip primeciau noriu pats sau susitvert kalasus, turiu nagus, galiu padaryt gera deze, atrodytu neka prasciau uz gamykline, apie vidaus isklojima esu daug skaites, tad tikrai sugebesiu deze padaryt.
bet sukonkretinsiu klausima -
ar sie dinamikai geri (kur isvardinau pirmam poste),
ar neperdaug pyscialku,
ar reikia kiekvienam dinamikui daryt pertvaras,
det ar nedet fazika
ir koky fitra det sitiem dinamikam?
aciu tiems kurie nepatinges paaiskint ir nelieps skaityt forumo |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 12 13, 23:35 |
|
|
|
Duok emaila! As tau nusiusiu viska nuo a iki z apie koloneles daryma. Nusiusiu tik rytoi, kompe nera! Visa info is Gramofono zur.,
O kas del ruporu? tai nezynau nesu tokiu turjes ir neketinu pirkti s... jie visi. Esu melomanas tad man s... ir netinka! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 12 14, 00:35 |
|
|
|
turiu evir V- 350 SP 38cm, mokejau 220 LT, sie garsiakalbiai garso ispaudzia bet man 2 s-90 darytos daugiau zemu ispaudzia, uz ta bliuda, ir jis kai pumpija vartaliojas, kiek pastebejau ant boso virsus soka i prieki, o apacia atgal, dabar po vieno diskono susidurde popierius, pradejo lauzyti apvijas ruporo centre, (nezinau bent kad jau plerptu nepastebejau grojo svariai) (tie basavikai su didele membrana), s90 mano geriau eina, mano s90 deze 120*60*22 cm
duok emaila imesiu jei nori |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 12 14, 13:20 |
|
|
|
galetum gal ir man imesti aprasyma apie tas kaloneles nes garsekalbius turiu deze padaryti sugebu bet nezinau kaip reikai daryti jos vidu
dekui |
|
_________________ Lytuoji ir galvoji |
|
|
|
|
Parašytas: 2004 12 14, 14:55 |
|
|
|
Emas rašo: |
Duok emaila! As tau nusiusiu viska nuo a iki z apie koloneles daryma. Nusiusiu tik rytoi, kompe nera! Visa info is Gramofono zur.,
O kas del ruporu? tai nezynau nesu tokiu turjes ir neketinu pirkti s... jie visi. Esu melomanas tad man s... ir netinka! |
jei nesunku mestelk ir man sita visa reikala :]
bosavas@yahoo.com |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 12 14, 23:00 |
|
|
|
Sveiki, deja neturiu gramofono zhurnalu, tad, nebukit abejingi ir prashau imeskit man irgi apie koloneliu gamyba, vidaus klojima ir pan.Dekui ish anksto Emas, mano email tomizz@xxx.lt |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 12 21, 23:41 |
|
|
|
Privet visiems! Sorry, kad pasizadejes nenusiunciau dar ne vienam info koloneliu gaminimui. Nenumatyta kelione pasitaike
Taisau klaida ir ikeliau i si ftp serv. http://atlantik.tinklapis.lt/Lanexs/maira/
jame rasite kai ka daugiau (stiprin., schem; kol.,dar., ir t.t...)
Tad sekmes kuryboje! [/b][/u][/url] |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 12 21, 23:47 |
|
|
|
Beje ten failai- palei eiles numerius ziurekit tada suprasit kas kaip kur! |