|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 20, 14:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Kokiu WwW truksta?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Kokiu WwW truksta? |
Parašytas: 2007 06 06, 09:44 |
|
|
|
|
Ačiū visiems už atsakymus jie man praverte sugalvojau beveik originalu projekta  |
|
|
|
|
|
 |
Kokiu WwW truksta? |
Parašytas: 2007 06 06, 10:49 |
|
|
|
|
| Hq rašo: |
Ačiū visiems už atsakymus jie man praverte sugalvojau beveik originalu projekta  |
www.two.lt ?? |
|
|
|
|
|
 |
Kokiu WwW truksta? |
Parašytas: 2007 06 06, 14:14 |
|
|
|
|
| Nepamirskit vieno dalyko, gaudami pinigus gaunate ir saskaita savo vardu, vadinasi ir mokesciu inspekcija tai zino ir gali pareikalaut mokesciu, ar patikrinti tavo versliuka. Siaip kiek domejau nera tokio patento kad verstumeis internetiniu verslu(virtualiu). Todel reiktu issiimti verslo liudijima kuris kazkiek kainuos (atrodo apie 100lt metam). Tada jei niekur nedirbi oficialiai moki privaloma mokesti pensijai, privalai tureti gyvybes draudima ir pan. Vienu zodziu legaliai versliuko lietuvoje lengvai nepadarysi.... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Kokiu WwW truksta? |
Parašytas: 2007 06 06, 14:40 |
|
|
|
|
del to versliuko tai jei patento tokiai veiklai nera reiles imti privacios veiklos pazymejima. jis nemokamas, bet tems moketi 18% nuo gautos sumos(ne nuo uzdirbtos o nuo gautos) arba 33 % nuo uzdirbtos sumos. Kai sumos mazos tai nera labai daug, be to galima pasukciauti.
Mokesciai gal ir butu nedidele problema, bet dar reikes moketi kazkur po 100lt /men uz pensija ir medicina nesvarbu kad tavo uzdarbis net 50lt nesiekia, galesi is savo kisenes prinoketi.
Nors jei turi dar viena darba tai to moketi nebereikia, uztai nebelieka neapmokestinamo minimumo.
taip kad saziningam verslininkui lieka maziau nei 50% nuo to ka uzdirbo.
ir dar to negana nes gali nubausti uz koki nors nesumoketa mokesti kurio net pati inspekcija nezino kad turejai moketi. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Kokiu WwW truksta? |
Parašytas: 2007 06 06, 20:00 |
|
|
|
|
| Tai vat, todel geriau pvz is mokejimai.lt gautos sumos neissigryninti, o ja isleist sms per ju web siusti. O kai jau turesite bent 500lt/men apyvarta tada jau apsimokes isgryninti uzdarbi. Arba isgryninti sukaupta suma karta per metus, tada manau neskaitytu kaip pastoviu pajamu, o vienkartini uzdarbi, tik nzn kokie mokesciai priklauso. |
|
|
|
|
|
 |
Kokiu WwW truksta? |
Parašytas: 2007 06 06, 20:27 |
|
|
|
|
kurk one 2 kuri butu zymiai spartesne visi pereis i ją  |
|
|
|
|
|
 |
Kokiu WwW truksta? |
Parašytas: 2007 06 10, 17:41 |
|
|
|
|
| Henkel rašo: |
www.two.lt ?? |
Ne ne two bet mano originaluams baigesi kaip apmasciau savo projekta |
|
|
|
|
|
 |
Kokiu WwW truksta? |
Parašytas: 2007 06 10, 17:43 |
|
|
|
|
| super rašo: |
Zinau tik one man nepatinka ne del krovimosi o del to kad ten daug nenormaliu paziuru zmoniu susirenka kurie "lenda" prie normaliu zmoniu.... www.anti-one.ten.lt |
|
|
|
|
|
 |
Kokiu WwW truksta? |
Parašytas: 2007 06 10, 19:50 |
|
|
|
|
| Na man tai dėl one.lt asmeniškai nei šilta nei šalta, kas nori tas rašo, kas nenori - nerašo. Kurie lazdavojasi - tiesiog neturi ką veikt. One daro pinigus ir pasirodo visi patenkinti tokiu greičiu, koks ten yra. Biznis yra biznis. Visi prisšiškai nusiteikę yra tokie, kurie ir šitam forume iš skelbimų lazdavojasi. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Kokiu WwW truksta? |
Parašytas: 2007 06 10, 20:06 |
|
|
|
|
Zinau tik one man nepatinka ne del krovimosi o del to kad ten daug nenormaliu paziuru zmoniu susirenka kurie "lenda" prie normaliu zmoniu.... www.anti-one.ten.lt |
jei tau nepatinka nenrmaliu paziuru zmones tai nelyks isvis i interneta, nes internetas tai anonimiskumas ir laisve, gali sakyti ir daryti ka nori.
kam tai nepatinka yra realus pasaulis kuriame sakyti ir daryti galima tik tai ka nori aplinkiniai.
Vienintele interneto problema tai SPAMAS. kuris labai susijes su bizniu.
jei nori internete uzsidirbti pasiruosk visuotinei neapykantai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Kokiu WwW truksta? |
Parašytas: 2007 06 10, 20:40 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
jei tau nepatinka nenrmaliu paziuru zmones tai nelyks isvis i interneta, nes internetas tai anonimiskumas ir laisve, gali sakyti ir daryti ka nori.
kam tai nepatinka yra realus pasaulis kuriame sakyti ir daryti galima tik tai ka nori aplinkiniai.
Vienintele interneto problema tai SPAMAS. kuris labai susijes su bizniu.
jei nori internete uzsidirbti pasiruosk visuotinei neapykantai. |
Na detaliai viska paaiskinai...... Bet tai nepakeite mano nuomuones apie one konkreciai. |
|
|
|
|
|
 |
Kokiu WwW truksta? |
Parašytas: 2007 07 01, 21:39 |
|
|
|
|
Ne as tokio webo kaip anti-one nekurciau bet siektiek palaikau ji.. O reklamuoti jo nelabai norejosi daviau kaip pavyzdi labiau negu kaip reklama  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |