|
Forumas » Elektronika žaliems » 9v mirksiukas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 05 31, 21:18 |
|
|
|
|
| baltas pliusas juodas minusas |
|
|
|
|
|
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 06 01, 00:44 |
|
|
|
|
ziurek cia, gal paprasciau atrodys, nors schema ta pati
 |
|
|
|
|
|
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 06 01, 10:58 |
|
|
|
|
Pasidariau ana 9v mirksiuka nemirksi Turbut buvau sumaises emiteri su kolektorium kai apsukau tranza tai pradejo sviest bet ne mirkset. Ir abejais atvejais kai tranzas buvo apsuktas ir kai pakeiciau labai kaito 2 rezistoriai po 33kom kodel? gal kas zinosit? |
|
|
|
|
|
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 06 01, 13:55 |
|
|
|
|
| trumpa kaskur padarej turbut |
|
|
|
|
|
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 06 01, 14:02 |
|
|
|
|
Ne buciau mates. Viska jungiau su laidais. Visos varzos 0.125w, vietoj 10v komdiku teko det 16v, Tranzai ne bc547b o bc547c man atrodo arba net be c, nor tai turbut ir neturi reiksmes.  |
|
|
|
|
|
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 06 01, 17:12 |
|
|
|
|
pamatok su testeriu itampas tarp schemos ,o lempute ryskiai sviecia ir tik viena  |
|
|
|
|
|
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 06 01, 18:54 |
|
|
|
|
Ryskiai sviecia abi. Bet laida su - pridejus tarp ju. o paparastai nesviecia bet simta kartu viska pertiksrinau nju neko. kazka reiks su tranzais darit gal jus visgi blogai idejau  |
|
|
|
|
|
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 06 01, 18:58 |
|
|
|
|
| cleaner rašo: |
Ryskiai sviecia abi. Bet laida su - pridejus tarp ju. o paparastai nesviecia bet simta kartu viska pertiksrinau nju neko. kazka reiks su tranzais darit gal jus visgi blogai idejau  |
Jei esi isitikines litavimo kokybe, tuomet nusipirk naujus tranzus, issiaiskink, kur E B C teisingai sujunk ir turi veikt! |
|
|
|
|
|
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 06 02, 09:14 |
|
|
|
|
JEi tranzaij geri ir gerai inlituoti,tada vietoj 33k dvieju varzu dek kokiu 50k.
mirksejimo greitis priklauso nuo tu dvieju varzu ir aisku nuo tranzu,jei vietoj bc547b idejai su c raide,tai gali lemt mirksejimo greiciuj ir mirkset taip kad tu sunkiai suprasi ar mirksi ar dega.Krc o jai tranzus chujovai ideja ir ta c raide nieko neitakoja,tada susimesk visa schema i crokodila,ir keitaliok tranzu kojas kol ledai tik degs.
P.S. jei reik su krokodilu mano perdarytos sytos schemos nuo 12v rasyk i PM |
|
|
|
|
|
 |
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 06 02, 21:11 |
|
|
|
|
| KULKA rašo: |
JEi tranzaij geri ir gerai inlituoti,tada vietoj 33k dvieju varzu dek kokiu 50k.
mirksejimo greitis priklauso nuo tu dvieju varzu ir aisku nuo tranzu,jei vietoj bc547b idejai su c raide,tai gali lemt mirksejimo greiciuj ir mirkset taip kad tu sunkiai suprasi ar mirksi ar dega.Krc o jai tranzus chujovai ideja ir ta c raide nieko neitakoja,tada susimesk visa schema i crokodila,ir keitaliok tranzu kojas kol ledai tik degs.
P.S. jei reik su krokodilu mano perdarytos sytos schemos nuo 12v rasyk i PM |
man jis ir nemikrsejo tik sviete |
|
|
|
|
|
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 06 02, 23:06 |
|
|
|
|
| kazkada vaikystej zaidziau su tokiais...man jie visada mirksedavo... |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 06 03, 00:39 |
|
|
|
|
| cleaner rašo: |
Pasidariau ana 9v mirksiuka nemirksi Turbut buvau sumaises emiteri su kolektorium kai apsukau tranza tai pradejo sviest bet ne mirkset. Ir abejais atvejais kai tranzas buvo apsuktas ir kai pakeiciau labai kaito 2 rezistoriai po 33kom kodel? gal kas zinosit? |
33kOm rezistoriai negali sitoj schemoj kaisti jokiu atveju,nesvarbu,kur ir kaip juos pajungtum-per didele varza ir per mazos sroves butu prie 9 V .Tu tikriausiai vietoj 33kiloomu ydejai 33 Omu,uztai ir kaista,paziurek  |
|
|
|
|
|
 |
9v mirksiukas |
Parašytas: 2007 06 03, 14:06 |
|
|
|
|
Nebesvaik pirkau jas is parduotuves 0.125w net parasita 33k. ir as i jas daug kartu zejau.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |