|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 19, 10:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » problema su 900w ir +-55v :D
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
problema su 900w ir +-55v :D |
Parašytas: 2007 05 30, 13:34 |
|
|
|
|
| Osas rašo: |
| Garsiakalbis tai turi varza matuojama omais? nezinojai? |
Tu cia siektiek ne i tema , juk nieks nekalba apie garsiakalbius ir ju omus  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 31, 20:15 |
|
|
|
|
o kokius jus dejote kondikus maitinimui kiek V ir kiek uf , jai uzdesiu as 4x4700uf/80v tai bus gerai ar geriau butu deti 6800uF/80V . kainu skirtumai yra tokie - pirmas variantas kainuoja 40lt , o antras 52lt ( gan nedidelis ) .
Siaip man antras variantas labiau patinka KOkius jus dejote ? ir kokius galima galingiausius deti ( as apie uf ). |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 01, 08:56 |
|
|
|
|
Tu keistai mastai Juk tas stiprintuvas iki 55v tai dek 63v kondensatorius ir bus ok ir pinigu sutaupysi jai 12lt skirtumas tau daug Sekmes ! |
|
_________________ SMD - stebinančiai mažos detalės
Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 01, 09:40 |
|
|
|
|
As paklausiau kiek uf man deti jaigu minimumas 18800uf , jai pasirinkciau antra varianta tai deciau 25600 uf tai man kainuotu 40 lt abudu , o jai deciau 2x10000 tai man kainuotu 28lt abudu . Kuri varianta man pasirinkti ? AR geriau kad butu daugiau kondensatoriu bet su maziau uf, ar kad maziau kond bet su daugiau uf , ar nera skirtumo ? AR isviso butu geriausia deti tuos 4x4700uF/63V uz 24 lt Atrasykite kuo greiciau . Aciu is anksto! |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 06 01, 16:14 |
|
|
|
|
| >>Rokas<< rašo: |
Tu pats cia ne i tema Tai blecha darai stipreka visiskai neatsiszvelgdamas kokia apkrovos varza jungsi, o nuo to priklauso kokio maitinimo ir galiniam laipsni kiek kokiu tranzu reikes Kaip jau sake circuit issiaiskink pries jungdamas stipreka kas tas per velnias amperas ir omas
Beto transformatoriui padarei minksto paleidimo schema? Na ir kalbant trumpai apie kondus tai kuo daugiau talpos tuo geriau ir geriau daugiau mazesniu nei vienas didelis jei tik vietos yra.... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 06 01, 20:25 |
|
|
|
|
Pirmiausia tai pasidaryk maitinimo šaltinį, nes tokiam galingui transformatoriui tikrai reikės mikšto paleidimo. Kai pasidarysi, pasimatuok įtampą, ar tikrai viskas veikia. Tuomet darykis stiprintuvą. Jei turi visas detales, tai per porą vakarų viską sulituot nėra ką veikt. Stiprintuvui užteks viso keturių galinių tranzistorių. Garsiakalbis daugiau nepaveš.
O vienas amperas tai yra vyriška giminė, ne moteriška.
O kai pirksi transformatorių, pasidomėk, gal du imant pigiau būtų, nes ir man reikia. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 01, 20:55 |
|
|
|
|
| >>Rokas<< rašo: |
y tema, tik ignasx pakoregavo savo posta... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 03, 08:52 |
|
|
|
|
Dabar supratau kas tai yra . Aciu
P.s apsilankykite mano temojep praeitoje ''kaip apskaiciuoti subo dezes turi litrais'' Nes ziuriu ten jau nieks nebesilanko  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |