|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 04:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Komponentai prie Mac Audio Energy 8000
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Komponentai prie Mac Audio Energy 8000 |
Parašytas: 2007 05 29, 18:32 |
|
|
|
|
| egixx rašo: |
| Magnat pro sesioliktukai kainuoja virs 400, nebent radai parduotuve, kurioje pigiau, nesigincyju. Tiesiog galima rasti daugiau nei desimti garsiuku, kuriu kaina bus apie 400 ir visi jie gros skirtingai. Negalima taip paimti ir isskirti kazkuriu, sakyti, kad jie uz siuos pinigus geriausi, net nezinant kokia muzika per juos tures groti. |
as sutinku kad yra gana dau garsiuku, bet as siulau siuos nes jie groja tikrai gana kokybiskai ir galingumo turi nemazai ir esu juos tirdejas pats kaip groja, juk negaliu siulyti to ko nesu girdejas... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 30, 12:01 |
|
|
|
|
| hellmis rašo: |
o tu man parodyk Hertz uz 400Lt su kuriais neapsijuokciau SQ klasėj  |
tai su magnat itariu dar labiau apsijuokti galima dazniu atkurimas ko gero ne is geriausiu, bet kas ypac nustebino mane, tai, kad tie Magnat islauze labai dideli scenos gyli ir ploti  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 30, 12:07 |
|
|
|
|
| Black Scorpio rašo: |
| hellmis rašo: |
o tu man parodyk Hertz uz 400Lt su kuriais neapsijuokciau SQ klasėj  |
tai su magnat itariu dar labiau apsijuokti galima dazniu atkurimas ko gero ne is geriausiu, bet kas ypac nustebino mane, tai, kad tie Magnat islauze labai dideli scenos gyli ir ploti  |
dar nezine kiek itakos turejo garsiuku isdestymas ir orginalios vietos... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 30, 19:41 |
|
|
|
|
Supaprastinsiu viska, ka is situ garsiuku patartumete pirkti kainos ir kokybes atzvilgiu :
1) SinusLive SL 160
2) Rainbow SLX 165 Deluxe
3) Canton QS 2.16
4) Infinity Ref 6510CS
5) HELIX Blue 62
6) JBL GTO 6507C
7) PHASE PCS 165.20
8 ) PHASE LINEAR CFS-165.25
Pats dabar susimasciau apie CFS-165.25... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 31, 11:42 |
|
|
|
|
| komponentai kisiu i BMV prieki ziuresiu kas ten per daiktas, seip jautrumo labai mazai kaskodel tik 85 raso tai galingumo gali daugiau reikalauti... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 31, 12:32 |
|
|
|
|
| sveiki.nenoriu kurt naujos temos tai paklausiu cia:) tai va deduos "aparatura" i masina..turiu maga pioneer 624r senas kaip nzn kas..prieki i dureles turiu jau nusipirkes boschman pr 1652x gale ant palanges bus pioneer 20cm,koaksai.Na bet esme tame kad tie boschmanai kur bus prieki durelese man reikalingi kad rektu gerai.buvau pasibandes pasijungt tai duodi daugiau galios nuo zemu membrana lb vaiskto ir plerpt pradeda o pvz kai leidi nuo 100hz juos rekia kaip turi but ir galima daugiau garso sukti (jungiau per pc ir buitni stipra,pas mane yra isejimas g.kortoi su reguliuojamu diapazonu ) todel noriu jusu paklaust nes nesigaudau filtruose ar imanoma butu pajungt tiktai kondika o ne visa filtra kad tie bosmanai zemus tik nuo 100hz kzkur grotu? jai imanoma kokios talpos reiktu deti? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 31, 13:26 |
|
|
|
|
na man filtras yra kai pora kondiku ir pora riciu cia jau 3eles turbut filtras na neesme kiekvienam savaip supranta neturint teorijos ziniu:) egixx o gal gali placiau biski del kondiko? na kad ir linka pvz numest is rcl puslapio,nes ivairiu tu kondu buna kuris man geriausia butu pagal tokius garsekalbius |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 31, 15:22 |
|
|
|
|
| Socrates rašo: |
| Plerpia nes neveza magas tu komponentu, ju jautrumas nedidelis. |
gal as neaiskiai parasiau sorry. bet man tai iskaitomai matos parasita kad as tuos garsekalbius bossman buvau pajunges namie prie pc per buitini stipra! ir kai daugiau galios duodi nuo zemu pradeda plerpt o kai leidziu juos nuo ~ ~100hz tada galima sukt daugiau garso,tuo atzvilgiu daugiau rekia auksti(ko man reik).nes noriu kad priekije gerai rektu ir ciut ciut butu zemu,kazkur nuo ~100hz ir bus ciut zemu.nes kai pilnai leidziant bus daugiau zemu tiksliau baubimo is bossmanu ir negalesiu sukti daugiau garso noredamas gauti daugiau aukstu dazniu.. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |