Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 00:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
sveiki,
noriu pasdaryti suba namuose gal galetumete patarti koki nors kuris butu su nedidelia kaina ir gera kokybe jam galiu islesti ~350Lt. Galingumas irgi turetu buti nemazas nominalas ~200W.
kaiptik as to klausti norejau gal kas linka zino sito pasiulyto gargalo? (goooglint nesiseka, tik susnervavau) man reiktu irgi min 300w rms, ir kad tikrai ispudi garso lygio paliktu pasiklausius nieko neismananciam apie kokybe nu, supratot. kaina vien gargalo ~270Lt. butu labai saunu kad jusu isbandytas butu. labai dekui!!
p.s. labai reikia
geriau pirk 15dvc(ne 12) bus tikrai geriau ir atsargos w turesi ir skersmuo didesnis...1db jautrumas didesnis...aisq ir deze dvigubai didesne...bet uztat :
fs 17hz(ne20hz)
rezonansas30hz (ne 33hz)
ir as kazkodel imciau dvc(dual voice coil, o ne svc single voice coil). delto kad maniau turys pakankamai galinga stipreka(2*300w). pasirodo 2*200w. man galios MAZAI, neisjudina to mano dvc12. kai pajungiu abu kanalus y viena sooba(viena kanala y viena rite, kita y kita) va tada tai tikrai pasiekia savo Xmax, ir tai tik ant viso garso kvadratinio... geriau imk dual voice coil, bus ir tau taip...(aisq neteigiu 100%) bet tas bosavykas tikrai gali ir turi gera vedinima taip kad tikrai neturetu lengvai degt,todel noresi kuo daugiau o y viena rite dvieju kanalu nesujungsi...
tai tau jau parase, nuvarai y parda ir nuperki basavyka Cerwin-vega 12(arba15)dvc(arba svc). kaina 12coliu kai as pirkau buvo 175lt atrodo...kazkur siame forume yra, reik paieskot...ir nuotrauka dar yra prie temos : 5.1sistemos gamyba savomis rankomis(ir antras puslapis)
Peerless HDS - 205 parametrai:
Z = 8 ohm
Power = 180/220W
Fs = 30Hz
Re = 5.7 ohm
SPL = 91dB (1W, m)
Le = 1.8 mH
Mms = 28.0g
Vas = 67 Litres
Qes = 0.30
Qms = 3.02
Qts = 0.28
Sis garsiukas yra skirtas dezei su faziku dezes turis 25-33 Litrai, Home audio kategorijos...
P.S. Esu bandes, labai geras bosas, kaip 20 cm skersmens garsiukas atkuria tikrai gilu zema. Kaip matai deze su faziku yra nedidele, 25-33 Litrai, ir tai yra pliusas, nes ji neuzims daug vietos
Siulyciau pirkti dual voice coil, nes nereikes tokio galingo stiprintuvo.
Kaip jau sake, pajunksi nuo vieno kanalo viena rite ir nuo kito kita.
As labai gailiuosi, kad pas mane viena
bet siaip dvieju riciu subus gamina ne tam kad butu galima nuo skirtingu kanalu ar stipriaku maitint nera stipriaku identiskai stiprinanciu signala, nors jei nori bet kokio gargalo, o ne zemo, gali taip jungt