|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 02:55. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » noriu kokybiskos aparaturos!
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
noriu kokybiskos aparaturos! |
Parašytas: 2007 05 28, 20:16 |
|
|
|
|
| egixx rašo: |
| Zodziu tai neissemiama tema ir galima savo tiesas irodineti lig nuvirtimo, bet visvien nebus irodyta, kad nesintetine muzika yra pranasesne uz sintetine. |
o juk pats rašei, kad:
vyrauja ir tie patys gyvi instrumentai, vokalas ir visa kita kas budinga tai muzikai, kuria klausai tu. Butent tai ir teikia man nezmoniska malonuma, kurio as negaunu vien is tos nesintetines muzikos. |
kaip supratau tau vien sintetinė neteikia tiek džiaugsmo be gyvu "priemaišų" |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 28, 20:24 |
|
|
|
|
Taip, man vien kolboso malonumo neteikia, bet muzika vien ties manim nesibaigia. Yra tokiu, kurie be sintetikos gyventi negali, jiems ta gyva muzika atrodo shudu shudas ir tu ju niekaip neitikinsi. Ta ir noriu pasakyti  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 28, 20:27 |
|
|
|
|
Tikiuos supratai ka norejau pasakyti  |
supratau puikiai bet jei muzika traukia į "natūralumą" (kaip ir tavo klausoma) pagerėjimas pasijaus abiem atvejais, nes būtent ta muzikos gyvų instrumentų ir vokalo dalis pasikeis, atsiras kažkokių pokyčių. o klausant grynai sintetinę muziką nėra atskaitos taško, tokio kaip idealaus skambesio ir jo vertinimo. Tokia muziką klausant daugiau veikia saviitaiga, kad jei sukišau pinigų, tai gros geriau. šis reiškinys dažniau pasijaučia ant sintetinės muzikos. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 28, 20:39 |
|
|
|
|
O tu irodyk jiems tai Galbut jie ta pokyti girdi, is kur mums zinot? O ir kitu zmoniu kokybes samprata kitokia. Mane labiausiai pyktis ima kai pradedama nurasinet kazkokius muzikos stilius net nezinant kas ten per muzika Nesvarbu ar tai sintetika ar ne visai, bet esme ta pati. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 28, 21:31 |
|
|
|
|
o aš nieko niekam neįrodinėju, teisiog garsiai reiškiu savo nuomonę
esu tikras, kad 95proc tų girdinčių skirtumą jį apibūdintų: geriau valina.
Jei cia man, tai esu susidūręs su įvairiausiais muzikos stiliais, visą jaunystę mačiau, kaip vyresnis draugas tapo DJ, pradėjęs nuo vasaros stovyklų (techninėj daly aš jam padėjau) ir lipęs į viršų, dabar jis žinomas, kaip DJ Andy Lau. Taigi ir tokia muzika man ne svetima  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 28, 22:04 |
|
|
|
|
Ne tau As taip pat neirodineju, bet labai labai nemegstu kai kazkas pradeda O ka gali zinot, galbut kada uzsisoksi ant tu 5%, kurie girdi daugiau nei valina?  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |