|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 12, 04:31. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » noriu kokybiskos aparaturos!
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
noriu kokybiskos aparaturos! |
Parašytas: 2007 05 28, 11:37 |
|
|
|
sweiki. tai va noriu isideti i peugeot 406 1999m sedana aparatura. manau kad geriausei butu geras magas prie kurio komponentam nereiktu papyldomo stipriako ir subas su atskiru stipriaku. i gala kolonkiu jokiu nenoriu deti. noreciau kad patartumete kokia kombinacija deti ir koki suba i sedano bagaza geriausei deti. aciu |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 12:03 |
|
|
|
Truksta siek tiek info
Keli klausimukai Tau, be, kuriu niekas tau tiksliai nieko nepatars. Visi patarimai nezinant atsakymu i siuos klausimus bus paprasciausia chaltura ir tiesiog savo nuomones isakymas
Tai va. Svarbiausia yra tai kokia muzika klausai? Ka tavo manymu aparatura automobilyje turi atlikti? (vilioti mergas, groti ar pan) Koks garsas tau patinka?(energingas, svelnus, gal spiegiantis, o gal reikia, kad vidurius kratytu?)
Kaip suprantu automobilyje nieko nera. Paprastai magu vidiniai stiprintuvai neturi tiek sveikatos, kad normaliai isjudintu nejautrius garsiukus, taip, kad be stiprintuvo nieko nebus Reiks arba gero keturkanalio arba dvieju dvikanaliu, arba dvikanalio ir monobloko. Na tai jau spresis kai si ta papasakosi ko tau reikia.
Auto sedanas, su bosu yra siokios tokios problemos. Slidziu anga yra? Gali but, kad teks vargti su bandpass Aj ir pats smagiausias klausimukas tai kiek pinigu turi? (atsakyti butina ) |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 12:13 |
|
|
|
Muzika klausau visokia nuo hip hop iki popso tai kaip ir konkretaus atsakymo nebus i sita. noriu geros kokybes ir gero garso turbut kaip ir visi juk nenoresi kad ant gero garso nesuprastum kas groja klausysi eminema o girdesi Mineda o su pinigais tai galvoju kad iki 2000lt noreciau prasisukti. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 12:42 |
|
|
|
su toke suma tai tikrai nieko tau neiseis!!!
komponentai kad grazei grotu jiems taip pat reike stiprintuva, dar ir kondensatoriaus reik ir t.t.
be 3000lt kokybes tikrai nerasi... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 13:12 |
|
|
|
Jeigu rizikuosi padeveta aparatura pirkti, su tokia suma galima pakankamai padoriai susisukti. Tik tam reikia daug zinoti, patirties tureti ir laiko krapstinejimuisi, remontui skirti.
Naujai padoriai aparaturai 2000lt niekaip neuzteks (vien magas apie puse sumos). |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 13:16 |
|
|
|
stuceris rašo: |
Jeigu rizikuosi padeveta aparatura pirkti, su tokia suma galima pakankamai padoriai susisukti. Tik tam reikia daug zinoti, patirties tureti ir laiko krapstinejimuisi, remontui skirti.
Naujai padoriai aparaturai 2000lt niekaip neuzteks (vien magas apie puse sumos). |
as gyvenu londone o cia nebloga maga galima is lenku ar lietuviu vogta nusipirkti tai man jis tikrai tiek nekainuotu. esme tokia kad noreciau pavizdeliu su modeliais magu koloneliu ir dar viso kito ko prireiktu ir butu saunu kad bent apytikslias kainas parasyumete tuomet pasizvalges galeciau nuspresti ar UK AR LT apsimokiau butu susipirkti. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 14:29 |
|
|
|
Vogtu kainu as nezinau ir tokiam sumanymui nepritariu.
Pigiausia turbut butu paciam Londone pasivogti |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 14:33 |
|
|
|
Aurex rašo: |
.... klausysi eminema o girdesi Mineda ....... |
su tokiu poreikiu- tau labai geros aparaturos tikrai nereikai ...
hip-hop'as, trancas, house'as, po'as nera tie zanrai, kuriem reik ypac auksto aparaturos. |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 14:58 |
|
|
|
Citata: |
hip-hop'as, trancas, house'as, po'as nera tie zanrai, kuriem reik ypac auksto aparaturos. |
Uz tai galima ir supykti Jei kalbi ne apie komercine muzika, tai jau yra saliskumas tau patinkanciam muzikos zanrui. Pyk nepyk, bet nesvarbu kokia bebutu muzika, jai kokybes reikia. Kaip vienas zmogus yra pasakes: ,,Nekokybiskos muzikos nera, yra tik nesubrende klausytojai". Susidaro ispudis, kad tu jiems ir priklausai. Jei elektronineje muzikoje kazkas tegirdi bum bum ir cik cik tai cia tik ju problemos, as girdziu tai ka as noriu ir tai kas man patinka, ji man teikia malonuma ir nezadu klausytis kazkieno blevyzgu, kad siai muzikai nereikia kokybes. Zodziu risam sita nesamone, nes tai jau ot.
Del vogtu daigtu uzsirisiu akis ir apsimesiu, kad nemaciau. Gali pasidairyti i aukstesniu klasiu alpine grotuvus, si firma siek tiek orientuota i jaunima, nes turi siek tiek paryskinta zema dazni. Zemadazni ziurek koki 15", bent jau is kalbos taip suprantu, kad yra poreikis garsiam saukimui. Garsiakalbius ir stiprintuva bus galima pasiulyti, jei siek tiek issamiau atsakysi i pirmame mano poste uzduotus klausimus. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 17:28 |
|
|
|
zemadazni tai galima ir 12 JBL ir stiprintuva toki pat tai manau geriauses varijantas, o komponentus tai ivolga, akston ar magnato pro |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 18:54 |
|
|
|
egixx rašo: |
Kaip vienas zmogus yra pasakes: ,,Nekokybiskos muzikos nera, yra tik nesubrende klausytojai" |
arba jau išauge klausytojai |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 19:11 |
|
|
|
Isauges klausytojas turetu propoguoti visus muzikos stilius ir atsirinkti tik tai kas jam patinka, nespjaudamas i kita muzika, kuri patinka kitiems. Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, nieko cia nepakeisi. Galbut kazkam cicinas yra dievas, labai saunu, man jis visiskai nepatinka, bet as tai pasilaikau sau ir nesakau, kad jo muzikai nereikia kokybiskos aparaturos. Cia lygiai tas pat. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 19:49 |
|
|
|
ne ne ne, išaugęs klausytojas turėtu toleruoti, o ne propaguoti visus muzikos stilius tai skiriasi. Juk mes, egixx kalbam apie muzika, o ne apie aparatūrą, ar ne? aš neteigiu, kad kažkokiai muzikai nereikia kokybiškos aparatūros, tiesiog manau tas kokybės suvokimas per daug subjektyvus. kalbekim kainom, jei patogiau, aš šiandien mašinoje klausiau Andrea Bocelli. kur bus didesnis skirtumas aparatūra pakėlus į kitą kokybinį lygmenį, ar tarp komponentų uz 500 ir 1000lt klausant ta pati Bocelli ar tarp tu pačių kompunentų klausant grynai sintetinę muziką? kalbu apie klausymą tuo pačiu garsu. manau klausant sintetinę muziką, turiu galvoj butent sintetinę, be jokių gyvų instrumentų, klausytojas tikrai negali žinoti kaip tas sintetinis "bum" turėtų skambėti, iš kur gali žinoti kaip tas dj norėjo, kad skambėtų, tiesiog per vieną aparatūrą skambės veinaip, per kitą - vos kitaip, bet esminio skirtumo nebus. O va instrumentai turi sau būdingą skambesį, kurio ir siekiama keliant aparatūrą į kitą lygmenį.
Moralas toks: klausant sintetinę muziką nevertą švaistyti pinigų, nes pasiekus tam tikrą lygį ir lipant dar į viršų, kokybinio pagerėjimo nebebus, nebent kiekybinis. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 20:01 |
|
|
|
Sorry, galvojau viena, rasiau kita Puikiai supratau ka norejai pasakyt, bet ir mane supratai ne taip. As kalbu apie ne komercine elektronine muzika, kurioj be tu visu bum ir cik vyrauja ir tie patys gyvi instrumentai, vokalas ir visa kita kas budinga tai muzikai, kuria klausai tu. Butent tai ir teikia man nezmoniska malonuma, kurio as negaunu vien is tos nesintetines muzikos.
Zodziu tai neissemiama tema ir galima savo tiesas irodineti lig nuvirtimo, bet visvien nebus irodyta, kad nesintetine muzika yra pranasesne uz sintetine. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 28, 20:15 |
|
|
|
Atejo dar viena mintis. Pabandysiu isdestyt suprantamai. Tarkim. Yra dvi masinos. Viena tavo, kita mano. Abiejuose akustikos verte yra lygiai 4000lt. Darom upgreida, kazka keiciam, kazka parduodam, perkam. Dabar bendra verte siekia po 5000lt. Klausom tavo automobilyje tavo megstama muzika. Tau pagerejimas ohoho, o as ten kazko tai stebuklingo negirdziu. O dabar sedam i mano masina, klausom mano megiama cd, man pagerejimas ohoho, o tu nieko blatno neisgirsti. Tai kaip dabar nuspresti, kuris is musu teisus? Kaip nuspresti ar klausant savo megstama muzika verta tobulinti sistema, jei kazkas kitas negirdi jokio skirtumo garso kokybeje? Mano nuomone verta, nes viska darai del saves, o ne del teciaus, mamos ar draugu. Tikiuos supratai ka norejau pasakyti |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|