|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 02, 03:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Maitinimo šaltiniai » 12v impulsinis keitiklis "av400 mosfet" stiprintuv
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
 |
 |
12v impulsinis keitiklis "av400 mosfet" stiprintuv |
Parašytas: 2007 05 25, 22:33 |
|
|
|
|
sveiki kolegos turiu aš pasidares pora "av400 mosfet" kanalų ir vat prisiskaiciau cia jusu pateiktos informacijos apie impulsinius maitinimus taigi užsikrečiau ir aš ta liga bet ko gero cia bus kiek daugiau keblumų su tokio galingumo stipreku... kiek zinau man reikes lb masyvios feritines serdies ir lb daug tranzu.... bet cia ir prasideda problemos del feritines serdies, kiek zinau lietuvoj lb keblu gauti masyviu tokių gėrybių, taigi galvoju gal pavyktu gauti du bet mazesnius, td daryciau du maitinimo blokus, kiekvienam kanalui atskirai. o klausimai tai būtų tokie:
1. kur galeciau gauti tinkama feritine serdi, jai su didele serdim bus problemu patarkit kur galeciau gauti bent dvi mazesnes bet kad isgauciau pakankamai galios kiek reikia. (kiek zinau skvarba turi buti 2000)
2. kokia scema patartumete naudoti?:
http://sound.westhost.com/project89.htm
http://www.bluesmobil.com/shikhman/arts/preob_r.gif
http://www.bluesmobil.com/shikhman/arts/jenspow.gif
3. Kokios galios rekomenduotumete? mano nuomone su atsarga reik gamint tai jai gaminant kekvienam kanalui atskirai tai bent po 700va arba viena galinga 1400va (+ mano stipro maistui paskirti 8x 10000uf kondai)
iš jūsų tikiuosi rimtų atsakymų, beja dar butu prašymas nepaversti mano temos blevyzgu objektu, tikiuosi niekas nesupyks kad uzvedžiau savo indvdualia tema nors apie keitiklius jau buvo kalbeta. Ačiū  |
|
_________________ Vestis pana į klubą, tai tas pats kas neštis malką į mišką |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 28, 17:20 |
|
|
|
|
| vidas.k rašo: |
| didele serdi gali panaudoti is seno televizoriaus eiluciu isejimo aukstos itampos trafo. Jos skverbtis kaip tik ir buna apie 2000 |
gal galima pvz kaip ji atrodo? is kokio teliko? beje koki galinguma butu galima isgauti ir kiek man ju reiketu? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 29, 06:50 |
|
|
|
|
| sita serdis yra rusiskos P raides formos.Tarybiniuose telikuose, ir importiniuose taip pat visuose yra, dabar tuos telikus i siukslynus masiskai meta. galingumas-? is vieno komplekto prie 20khz gali isspausti iki 100W su dvitakte shema |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 29, 11:41 |
|
|
|
|
| sita serdis yra rusiskos P raides formos.Tarybiniuose telikuose, ir importiniuose taip pat visuose yra, dabar tuos telikus i siukslynus masiskai meta. galingumas-? is vieno komplekto prie 20khz gali isspausti iki 100W su dvitakte shema |
Kodel tiek mazai is tokiu gabaritu serdies ,juk is mazo ziedelio feritinio (4cm) ar is etd formos trafuko nedidelio galima gauti 200-250W?O ten nemazas ir storas. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 29, 18:17 |
|
|
|
|
| ašarvis rašo: |
| Prieš pora mėnesių mačiau didelių feritinių žiedų ,apie10-12 cm išorinio diametro, Kauno berželio parduotuvėi |
kad matei tai dar ne viskas, su ju ta skvarba gali but keblumu, nes ant kaikuriu net neraso gavau as pora tu serdziu apie kurias kalbejot, bet matyt bereikalo as ju ieskojau jai jos neatiduos tiek galingumo kiek man reikia
šerdys: http://www.imagehosting.com/show.php/699842_Photo0020.jpg.html |
|
Paskutinį kartą redagavo Bassmen9, 2007 05 29, 18:33. Redaguota 2 kartus(ų) _________________ Vestis pana į klubą, tai tas pats kas neštis malką į mišką |
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2007 05 30, 06:25 |
|
|
|
|
| Electromen rašo: |
Kodel tiek mazai is tokiu gabaritu serdies ,juk is mazo ziedelio feritinio (4cm) ar is etd formos trafuko nedidelio galima gauti 200-250W?O ten nemazas ir storas. |
matai, as apie galinguma sprendziu is to, kiek TV ima is tinklo.Vidutinio didumo TV ima iki 100W, didzioji dalis to galingumo eina i eiluciu slkleistine. Tai ir sakau, kad iki 100W. Bet ten vientaktis kaskadas.Paemus dvitaktui , pakelsi dar 20-30%. O jei dazni pakelsi nuo 16 kHz kokius 2 kartus, tai dar pakelsi.Bet vargu ar virs 150-200W isspausi vistiek |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 30, 07:59 |
|
|
|
|
| AndriuZ rašo: |
na tada sakyciau apsimoka is kompiniu maitblokiu
gabaritai ne per didziausi o galingumai 200 ir daugiau |
jo. Ir duomenys to trafo yra zinomi, ty, viju skaicius, daznis, ir tos medziagos yra gana daug- turgus, pazistami kompiuteristai ir tt.Bet tas trafas tyurbut turi buti ausinamas ventiliatoriumi |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 30, 16:40 |
|
|
|
|
| AndriuZ rašo: |
na tada sakyciau apsimoka is kompiniu maitblokiu
gabaritai ne per didziausi o galingumai 200 ir daugiau |
jo. Ir duomenys to trafo yra zinomi, ty, viju skaicius, daznis, ir tos medziagos yra gana daug- turgus, pazistami kompiuteristai ir tt.Bet tas trafas tyurbut turi buti ausinamas ventiliatoriumi |
išvada tokia kad man mesti iš galvos tas šerdis iš "tauro" teliko? Nebent lipint viena ant kitos, bet man šis variantas nepriimtinas.... Turite gal kas kokių pasiulymu kur gauti šerdi su kuria išspausciau bent 600w? Tikriausiai elektros prekiu pardoj nerasiu butent tokių šerdžių kokių man reikia? Nes kiek teko matyti, tai visos labai jau menkų gabaritų. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |