|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 01, 01:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » ieskau mages i masiniuka
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
ieskau mages i masiniuka |
Parašytas: 2007 05 24, 19:34 |
|
|
|
Sveiki, noriu i savo auto ikist magiuka koki, nusiziurejau nauja BLAUPUNKT sydney SD27, ka galit apie ji papasakot??? is anksto dekoju:) |
|
|
|
|
|
Re: ieskau mages i masiniuka |
Parašytas: 2007 05 24, 21:14 |
|
|
|
Zenka rašo: |
Sveiki, noriu i savo auto ikist magiuka koki, nusiziurejau nauja BLAUPUNKT sydney SD27, ka galit apie ji papasakot??? is anksto dekoju:) |
Ka galiu pasakyti bendrai apie BLAUPUNKT tai bent senesniu modeliu mages isgauna labai grazu ir sodru zema su paprastom orginalinem kolonelem, zymiai geriau nei kiti magai (bent mano ausei) kiek esu klauses BLAUPUNKT magu man ju zemas paliko labai dideli ispudi. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 24, 22:59 |
|
|
|
bet bendras vaizdas tai nepasakyciau kad geras siu mabu, pats pradejau propoguoti pioner magnetovonus pvz:
turiu PIONER DEH-P40MP
turi mpr, pakankamai greitas ir navarotu turi pakankamai subo valdymas ir daug kitu, bet virselis nera vartomas, grafiti nerasi jeme bet skamba tikrai daug geriau |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 25, 15:16 |
|
|
|
Ploteris rašo: |
kaip groja nesu girdejas, bet manau butu neblogas pasirinkimas |
tai is kur zinai? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 25, 23:54 |
|
|
|
Mano nuomone blaupunktai groja kaip jie turi groti, tai yra ne kai pash noriu, o kaip jie nori |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 26, 01:29 |
|
|
|
O tai kas cia per stebuklingas grotuvas turi buti, kad tu panorejai ir jis uzgries taip kaip tau patinka?
Kiekvienas grotuvas turi savo charakteri ir jam budingas savybes, pagal tai ir renkiesi. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 26, 12:34 |
|
|
|
egixx rašo: |
O tai kas cia per stebuklingas grotuvas turi buti, kad tu panorejai ir jis uzgries taip kaip tau patinka?
Kiekvienas grotuvas turi savo charakteri ir jam budingas savybes, pagal tai ir renkiesi. |
Visi kiti ishskyrus bleu-puNkta |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 26, 12:56 |
|
|
|
Sprendziant is pirmos sios temos zinutes, gali imti drasiai.. mat jokiu reikalavimu nekeli ...
tai gal pirma keliamus reikalavimus suformuluotum , o poto musu nuomoniu kaustum .. tai va .. ko tykiesi is jo ? ar bumbasinimo gero, ar padorios garso kokybes ? klausysies MP3 ? ar perki originaliu audio cd kompaktus ? .... kolkas tiek,. |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 26, 13:07 |
|
|
|
Vakar man vidury dienos islupo JVC maga, tai reiktu kito ka galetumet patarti iki 300lt deveta mp3 nebutina! reiktu kokybiskesnio daikto nuziurejes esu Alpine CDE-9802RB gal kas geresnio iseina iki sios sumos? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 26, 13:31 |
|
|
|
Supersound rašo: |
Vakar man vidury dienos islupo JVC maga, tai reiktu kito ka galetumet patarti iki 300lt deveta mp3 nebutina! reiktu kokybiskesnio daikto nuziurejes esu Alpine CDE-9802RB gal kas geresnio iseina iki sios sumos? |
gramofone teko skaityti, kad sio grotuvelio skambesys labai malonus (y)
Tik nezinau, ar rasi kur nauduota... Seip, pandyk pasieskoti |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 26, 14:38 |
|
|
|
Dmitrij rašo: |
Va beveik toks (751x 4 linijiniai, visa kita tas pats) grotuvas pas mane groja jau 2 metus, bet rasti ju nelengva, ilgai ieskojau. Groja labai graziai, apgrojau daug grotuvu uz daug simtu jame jokiu sviesos efektu ar kito kakio nera, man tai privalumas, kazkam gal trukumas. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 26, 17:40 |
|
|
|
hellmis rašo: |
Dmitrij rašo: |
Va beveik toks (751x 4 linijiniai, visa kita tas pats) grotuvas pas mane groja jau 2 metus, bet rasti ju nelengva, ilgai ieskojau. Groja labai graziai, apgrojau daug grotuvu uz daug simtu jame jokiu sviesos efektu ar kito kakio nera, man tai privalumas, kazkam gal trukumas. |
seip - jis skirtas muzikai kausytis, ne svieseles ziureti -, tai mano supratymu, tai tik privalumas
Grieztai, graziai, kalsiskai, teisingai ! |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 05 26, 22:19 |
|
|
|
Pas mane Alpine CDE-9827RR, gerai kad RR pakliuvo ne RB, nes RB sako nakti vaziuojant tas blue akis erzina, o shiaip kokybe esu patenkintas, 4 linijiniai + 2 sub-out visai nieko, be to jokiu paveiksleliu nera, man cia pliusas Kas del kokybes, tai paziurek, gal visgi rasi JVC SH99, 909 ar panashu, bet kiek zinau ju kainos aukshtos, ish kitos puses, ju kokybe labai gera |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|