|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 12, 12:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Creative maitblokis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Creative maitblokis |
Parašytas: 2007 05 24, 17:28 |
|
|
|
Sveiki,
turiu toki paprasta klausimeli. Ant CREATIVE maitblokio raso (input: 230~50Hz 200mA), (output: 12V~2,9A). Ar isejimo itampa kintama ar nuolatine ir ar galyma butu maitinti koloneles stiprintuva nuo automobilinio akumo?
Aciu uz atsakymus |
|
|
|
|
 |
Creative maitblokis |
Parašytas: 2007 05 24, 18:04 |
|
|
|
pats patikrinau pas mane irgi creative'as iseina kintama bet gali jungti ir nuo akumo nes diodai turetu nepakenkti. |
|
|
|
|
 |
Creative maitblokis |
Parašytas: 2007 05 24, 21:10 |
|
|
|
Is maitblokio iseina kintama, bet paciame stiprintuve stovi diodai ir kondensatorius. Gali drasiai jungti nuo automobilio akumuliatoriaus. |
|
|
|
|
 |
Creative maitblokis |
Parašytas: 2007 05 24, 22:11 |
|
|
|
Gediminas rašo: |
Is maitblokio iseina kintama, bet paciame stiprintuve stovi diodai ir kondensatorius. Gali drasiai jungti nuo automobilio akumuliatoriaus. |
..ir jos nieko negros, nes po diodų tiltelio išlyginta įtampa padidėja per šaknį iš 2. Turėsi duoti ~17V įtampos, o ne 12V, to tikrai bus mažai. |
|
|
|
|
 |
Creative maitblokis |
Parašytas: 2007 05 25, 08:51 |
|
|
|
Viskas ten gros. Ten dazniausiai stiprintuve stovi kokia nors TDA, kuri veikia 10...18 V diapazone. Buvau pajunges kazkokias yamada koloneles su lygiai tokiu paciu maitblokiu. Grojo puikiausiai. |
|
|
|
|
 |
Creative maitblokis |
Parašytas: 2007 05 25, 09:45 |
|
|
|
Kiek ziurejau Creative sube stovi TDA serijos mikroschema. jei i subo iejima paduosiu nuolatines sroves 12V, pro diodu islyginimo tilteli si itampa praejus nepadides 1.4 karto kaip kad yra su kintama? Taigi mano atveju gausis, jog TDA bus maitinamas nuo 12V. O siaip stipriakui nieko neatsitiks jei paduosiu i iejima tiesiai 12V? |
|
|
|
|
 |
 |
Creative maitblokis |
Parašytas: 2007 05 25, 19:31 |
|
|
|
Vitalij rašo: |
Kiek ziurejau Creative sube stovi TDA serijos mikroschema. jei i subo iejima paduosiu nuolatines sroves 12V, pro diodu islyginimo tilteli si itampa praejus nepadides 1.4 karto kaip kad yra su kintama? Taigi mano atveju gausis, jog TDA bus maitinamas nuo 12V. O siaip stipriakui nieko neatsitiks jei paduosiu i iejima tiesiai 12V? |
Skirk iejima nuo maitinimo. kam tau i iejima paduoti 12V tureciau as paklausti... jei paduosi nuolatine efektine 12V, ji nepadides praejusi pro tilteli ir kondensatorius, bet taip, gali jungti nuolatine- neatsitiks, gi jau parase tau auksciau... |
|
|
|
|
 |
 |
Creative maitblokis |
Parašytas: 2007 05 25, 20:31 |
|
|
|
Raudonukas rašo: |
Vitalij rašo: |
Skirk iejima nuo maitinimo. kam tau i iejima paduoti 12V tureciau as paklausti... jei paduosi nuolatine efektine 12V, ji nepadides praejusi pro tilteli ir kondensatorius, bet taip, gali jungti nuolatine- neatsitiks, gi jau parase tau auksciau... |
Na as turejau omenyje maitinimo grandines iejimo |
|
|
|
|
 |
 |
Creative maitblokis |
Parašytas: 2007 05 26, 15:34 |
|
|
|
Man taip pat iškilo toks klausimas. Ar kam nors pavyko pajungt creative 2,1? Tai jei pajungsiu tiesiai iš "perekuro" laidą į subo maitinimą nieko nenutiks? Aš per daug žalias, tai prašau nepykt už mano tokius klausimus...  |
|
|
|
|
 |
Creative maitblokis |
Parašytas: 2007 05 28, 00:41 |
|
|
|
Jei ant maitblokio parasyta ~12V arba =12V tikrai nieko nenutiks. |
|