|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 19, 10:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » ką darytumėt jai turėtumėt 1000000 $
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
ką darytumėt jai turėtumėt 1000000 $ |
Parašytas: 2007 05 12, 23:43 |
|
|
|
|
| Mindaugasu rašo: |
| Digix rašo: |
nelabai jau didele suma kokiai rimtai investicijai, bet per didele kad isleistum ant saldainiu.
lieka tik pasideti i banka ir laukti kokio tinkamo momento, arba geriau prisipirkti butu kur nors vilniuje ir juos nuomuoti. |
Na nesakyk. Nesilauzant 10 - 12% matiniu palukanu imanoma gauti. Per metus butu apie 100000$ per menesi butu ~8000$ galima po biski jau ir gyventi nesirupinant. Banke laikyti neapsimoka vien del to kad palukanos net infliacijos nepadengia. Na aisku cia mano pozicija. Kiekvienas kitaip mato pinigus. |
sitokias palukanas nebent ant natkotiku gausi.
kokia dar kita sritis duoda toki pelna? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 13, 10:11 |
|
|
|
|
sitokias palukanas nebent ant natkotiku gausi.
kokia dar kita sritis duoda toki pelna? |
10 - 12% tai tingint galima gauti. Nori daugiau, tada reikia pasedeti. As cia kalbu apie fondus/akcijas. Tereikia tik pasidometi.
Cia kaip pavyzdi imetu SEB findu pelningumus per pastaruosius 5 metus, kad nekiltu klausimu.
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 13, 18:19 |
|
|
|
|
nepirkciau nei hameriu visokiu nei kokiu nenormaliu kompu, jus man psakykit kas isto super duper TDi trys tauzen kompo?
pirma tai prasytau kad seneliai aprasytu savo turta man (labai grazi vieta, marcinkonys.varenos raj.) ten atremontuoju namus, perstatau per nauja koki kluona (nac parkas neina taip paprastai namu statyt) ir steigiu kaimo turizma. nusiperku masiniuka. nuperku tevam nuosava nama. kas liko i banka ir gyvenu sau laimingas |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 13, 18:55 |
|
|
|
|
aš tai realiai nusipirkčiau tai ko labiausiai reikia, kad galėčiau įdomiai gyventi, t.y. na kadangi mano hobis elektronika, jei konkrečiau, tai mikrovaldikliais labiausiai domiuosi, tai reiktų galingo kompo (nu mikrovaldikliam nereikia galingo, bet kompas būtų šiaip) dar ten kai kuriuos dalykus, ir galu gale kitką padėčiau į banką ar investuočiau kur, taip apsirūpiničiau  |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 13, 19:06 |
|
|
|
|
Nedaug tas 1000000$....
Butas/namas pajuryje brangesni....
O ta 1000000$ uzkalti per metus galima, nieka cia sudetinga
O seip, tai perkuosi mashiniuka, apsirupinu grynais, tadu viska i nekilnojama turta sukisu, o po metu 2x pasiemu...
(o mes taip ir darom) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 13, 19:10 |
|
|
|
|
| cipolinas rašo: |
nepirkciau nei hameriu visokiu nei kokiu nenormaliu kompu, jus man psakykit kas isto super duper TDi trys tauzen kompo?
pirma tai prasytau kad seneliai aprasytu savo turta man (labai grazi vieta, marcinkonys.varenos raj.) ten atremontuoju namus, perstatau per nauja koki kluona (nac parkas neina taip paprastai namu statyt) ir steigiu kaimo turizma. nusiperku masiniuka. nuperku tevam nuosava nama. kas liko i banka ir gyvenu sau laimingas |
Aš irgi taip pagalvojau  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 13, 19:37 |
|
|
|
|
| Somic rašo: |
| cipolinas rašo: |
Aš irgi taip pagalvojau  |
tai kad dabar lietuvoje tai yra beveik geriausi pinigai... turistai ir visoki kitoki velniai dabar labai noriai atostogauja tokiose vietose.. ir man paciam labiau patinka kaimo turizme negu" varau atostogu i palanga"... kas gero toi palangoi...plezo nera o jei isitenki jame tai ziuri kai bobute nuejus gamtinius reikaliukus atlikineja i jura.... o vat ten kaime zmoniu nera super daug, nuleki prie ezero tai net smagu, gali kad ir nuogas begiot (reik zinot vietas ir misku kelliukus )na poilsis kaimo turizme daug geresnis negu toj palangoi kokioj apkakintoi |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 06 01, 10:23 |
|
|
|
|
Praeities vaizdai  |
|
_________________ SMD - stebinančiai mažos detalės
Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 01, 20:28 |
|
|
|
|
pasidaryciau tiek, kiek man pakanka ... kita labdaringai veiklai paaukociau .. nes jei tureciau 1mln$, kuri buciau pasidares pats, tai ir antra jau nebutu sunkumu pasidaryt i ...
Seip, ne piniguose ir ne ju kieky laime.  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 01, 22:00 |
|
|
|
|
bet zinai laime su pinigais geriaiu nei laime be pinigu
labdarai aukoti tai visai beprasmiska, niekam is to naudos nebus, geraiu pasatayti gamykla ir duoti zmonems darba. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 06 01, 22:45 |
|
|
|
|
bet zinai laime su pinigais geriaiu nei laime be pinigu
labdarai aukoti tai visai beprasmiska, niekam is to naudos nebus, geraiu pasatayti gamykla ir duoti zmonems darba. |
taip, cia su tavim sutinku laime su pinigais komfortiskiau juntama, nei laime be ju
O su gamykla irgi gera sumanymas .... bet jei kurciau, tai koki moklini-technologini parka .... cia mano viena is svajoniu- tokio parko sukurimas ... Gal teko girdeti apie "Sauletekio sleni" ? Kazka panasaus ir as noreciau . Gal but i sitoki dalyka investuociau, nor abejoju, ar uztektu to vargano milijono $ bet .. visgi kazkoks atramos taskas jau butu  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |