|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 06:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Koloneles ant dviracio...per mp3 grotuva
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Koloneles ant dviracio...per mp3 grotuva |
Parašytas: 2007 05 08, 19:40 |
|
|
|
|
kaip as supratau tai temos autorius neturi nei masinos nei kokio motorolerio, o muzikos lauke norisi ir jei jis daug laiko su dviratciu praleidzia , tai lai bando, kai atsibos nusiims viska....  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 10, 23:45 |
|
|
|
|
| Nedidelis stiprintuvo mazos koloneles gerai pleciancias ,ka lievai atrodis geriausia tie ploksti garsiakalbiai ,as turejau toki ausinuka su plokciu garsiakalbiu garso tai patykek buvau ant dviracio uzsidejes ausinuka su dvejais ploksiais garsiakalbiais zajbis varyk kur nors toliai vaziuojant Varant paspusbroli buvau geriausiai tinka batarke nuo noskes plytos as naudojau nuo tos didesnes uz 3310 ausinukas 3 v tai patykek su viela priricau bet judinant dvirati tai nelabai ir laikesi ,geriausia jami motorola 398e,ar taip koki telefona kuris neblogai plecia ,visu garsu i kisene ir muzika groja ko puikiausiai pagal mane ,dabar maciau yra pirkt mp3 su garsiakalbiais tokie mazuciai ausinukai . |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 11, 09:54 |
|
|
|
|
| super rašo: |
| Nedidelis stiprintuvo mazos koloneles gerai pleciancias ,ka lievai atrodis geriausia tie ploksti garsiakalbiai ,as turejau toki ausinuka su plokciu garsiakalbiu garso tai patykek buvau ant dviracio uzsidejes ausinuka su dvejais ploksiais garsiakalbiais zajbis varyk kur nors toliai vaziuojant Varant paspusbroli buvau geriausiai tinka batarke nuo noskes plytos as naudojau nuo tos didesnes uz 3310 ausinukas 3 v tai patykek su viela priricau bet judinant dvirati tai nelabai ir laikesi ,geriausia jami motorola 398e,ar taip koki telefona kuris neblogai plecia ,visu garsu i kisene ir muzika groja ko puikiausiai pagal mane ,dabar maciau yra pirkt mp3 su garsiakalbiais tokie mazuciai ausinukai . |
siaip jam reiks dar ir ta DVIRATI minti . o dar tas papildomas svoris.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 24, 16:51 |
|
|
|
|
Porą pastebėjimų turiu šia tema. Pirmas - mano pažįstamas turi tokį dviratį, su juo dažniausiai važiuoja per kritinę masę Vilniuje. Sandara ten tokia: auto akumas, auto stipras koloneles gale ir priekyje isviso turbūt 6. Skamba gariai ir užtikrintai. Gale padaryt nemaža dežė ten stipras ir kolonelės sumontuotos. Šiaip tikrai smagu kokiam tusui gamtoj ar dviračių važiavimui.
Antras pastebėjimas visa tai sveria daug todėl tinka tik specialiom progom, o ne kasdienai.
Ai ir dar, neseniai mačiau ant dviračio bagažinės gale sumonuotuota 5.1 Creative kompinės kolonėles. Tipo gulsčiai subas o ant jo 5 satelitai prisukti, o maitinimas trys kažkokie nedideli sujungti akumai. Aišku su pimruoju variantu nepalinginsi, bet šio svoris nedidelis manau ganėtai... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 25, 13:00 |
|
|
|
|
alekit,pusdorniu gauja,esu mates tuoki bepruoti kuris sava kuprinie bova ysimetes kolonele,ir to irgi kap tas bepruotis is tuos patiuos subinies islynduot  |
|
_________________ kad tave kur velnias ant sieno pratrauktu.. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 25, 20:23 |
|
|
|
|
| ei čia tik šale vienas skito stovi, niekaip šitie daiktai nesusieti |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 25, 20:52 |
|
|
|
|
| amas. rašo: |
| ei čia tik šale vienas skito stovi, niekaip šitie daiktai nesusieti |
Gal gerai nenuziurejau O gaila,neblogai atrodytu trasoj  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 03, 18:18 |
|
|
|
|
| Nusiperki uz 10 litu dvi kompo kalonkes issiimi trafa ir pajungi 9 voltu baterija ir sfio veikia gerai ir pigiai pats taip bandziau... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |