|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 19, 10:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » problemos su kompo maitblokiu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
problemos su kompo maitblokiu |
Parašytas: 2007 05 07, 12:37 |
|
|
|
|
sveiki. turiu aš tokį maitblokį, jis sugedes. Panašu kad iš tinklo gavo perdaug įtampos ar srovės nes išlėkė saugiklis. Bet gerai būtų kad tik saugiklis būtų išlėkęs. Sudegė ir diodas, ir dar dvi varžos.
Maitblokis va toks:
Sudegė tai kas apibraukta mėlynai.
kaip dabar man sužinoti koks ten diodas ir varžos? nuo diodo nudegė užrašai, ant varžų esantys brūkšniukai pakeitė spalvas....
Reikia schemos, o jos niekaip nerandu. radau tik lenkų forume tokio pačio maitblokio nuotraukų, bet kas iš to.....
ir dar klausimas, ar galėjo dar kasnors sudegti? nes daugiau nieko netikrinau, tik vizualiai. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 07, 18:56 |
|
|
|
|
| Dovydas rašo: |
| Manau, kad sudegė ne tik tavo nurodytos detalės. Aš nevargčiau ir netaisyčiau. |
taiva, aš ir galvoju kad ne tik šitos dalys
bet kas galėjo dar?
| super rašo: |
Turgui kapeikas kainuoja |
tai nusipirk jeigu taip siūlai... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 07, 21:08 |
|
|
|
|
| Pažiūrėk,ar sudegusios varžos yra bent vienu galu tiesiai pajugtos prie mikrės ar tranzo kokio.Jei taip,tai šitiem puslaidininkiam praktiškai amen,tada vargu ar apsimoka taisyt... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 08, 09:03 |
|
|
|
|
nenorejau kurt naujos temos tai paklausiu cia
turiu 200w kompo maitbloki, kokia srove išduos prie 12Voltu? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 08, 10:23 |
|
|
|
|
| jei kompo maitblokis, tai geriausiu atveju 10A, nes tie 200W yra bendras maitblokio galingumas. Į krūvą skaičiuojasi visų įtampų ir srovių sandaugos: +12V*...; -12V*..., +5V*...; -5V*..., +3,3V*... Be to, čia pat pirmame poste yra nuotrauka su maitblokio duomenimis. Tavojo maitblokio srovės bus truputį mažesnės. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 08, 12:09 |
|
|
|
|
| aqmas rašo: |
| Dovydas rašo: |
| Manau, kad sudegė ne tik tavo nurodytos detalės. Aš nevargčiau ir netaisyčiau. |
taiva, aš ir galvoju kad ne tik šitos dalys
bet kas galėjo dar?
| super rašo: |
Turgui kapeikas kainuoja |
tai nusipirk jeigu taip siūlai... |
nemanau kad taip lengvai prasisuksi pakeistes tas kelias detalias ,man ir buvo panasei sugedes maitblokis ,tik jam buvo saugiklis nusproges ,ir diodu tiltelis ,pakeiceu maneu bus viskas ciki ,yjungus y tinkla tik fejerverkus pamaceu ir ir nieko daugeu tai ant daliu isardzeu.
o schemu yra
kai tam ieskojau tai buvau rades ir pagal galingumus ir pagal firmas man rodos schemos
tik nepamenu kokiam saite,nes nesenai windausai is xp pavirto y vista  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |