|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 00:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » stiprintuvo gedimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 01, 18:48 |
|
|
|
|
| Socrates rašo: |
| egixx rašo: |
| O jus bent zinot kas cia per stiprintuvas, kad puolat tokias isvadas daryt? |
| melynasas rašo: |
| stiprintuve saugiklis nenudege,ten stovi 150a saugiklis. o ant pliusinio laido buvau pakabines 60a saugikli |
su 60A ant laido jis veike, reishkia viduje 150A nereikejo ... |
prie 60a saugiklio as buvau prilitaves papildona vielute,nes 60a saugiklis greitai nukepa paleidus vos daugiau nei puse jo galingumo,patingejau automatuka nusipirkti. Kodel stipro saugiklis nenudege nzn. ten vienas 150a saugiklis(stovi metaline plokstele). pas mane rockford fosgate t10001bd monoblokas. 540a dyzelini akumuliatoriu su bass testu nudvasina per nepilna minute(jei neuzkurtas variklis). jei bus laiko rytoj nuvesiu pas mestriuka,paziuresiu ka pasakys,tikiuos pataisys. |
|
|
|
|
|
 |
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 01, 20:10 |
|
|
|
|
Na tai ka dar aklai patarsit net nezinodami kas per stiprintuvas? Sorry, bet neblogi patarejai is jusu Respect
Geriau nesk pas meistra tu ji, ten ir tiklsiai pasakys kas per liga  |
|
|
|
|
|
 |
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 01, 21:25 |
|
|
|
|
| stiprintuve saugiklis nenudege,ten stovi 150a saugiklis. o ant pliusinio laido buvau pakabines 60a saugikli |
prie 60a saugiklio as buvau prilitaves papildona vielute,nes 60a saugiklis greitai nukepa paleidus vos daugiau nei puse jo galingumo,patingejau automatuka nusipirkti. Kodel stipro saugiklis nenudege nzn. ten vienas 150a saugiklis(stovi metaline plokstele). pas mane rockford fosgate t10001bd monoblokas. 540a dyzelini akumuliatoriu su bass testu nudvasina per nepilna minute(jei neuzkurtas variklis). jei bus laiko rytoj nuvesiu pas mestriuka,paziuresiu ka pasakys,tikiuos pataisys. |
Nu tai maladec, laiku parasei su tuo laiduku ... Gal dabar paaiskes kad savsem jokiu saugikliu nedejo ... |
|
|
|
|
|
 |
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 02, 12:54 |
|
|
|
|
Nu tai maladec, laiku parasei su tuo laiduku ... Gal dabar paaiskes kad savsem jokiu saugikliu nedejo ... |
nu nutylejau apie ta prilituota laiduka. saugikli keiciau savaitgali,nes nusprogo uzleidus muzikele,nebuvo kur ta automatuka nusipirkti,todel primasciau toki gan gruboka buda. Veliau taip ir palikau,db. yra pasekmes. tuoj vesiu pas meistra,paziuresiu ka pasakys. |
|
|
|
|
|
 |
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 03, 11:38 |
|
|
|
|
| nuveziau ta stipra,meistras vos apsieme ji paziureti,kazko kniauke,nes technologiskai tie rockfordai sudetingai pagaminti,o ir dalys brangios. trumpas ivyko maitinimo sistemoje(bloke).dar tiksliai gedimo nepasake,db. tik taisys. |
|
|
|
|
|
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 04, 22:50 |
|
|
|
|
snd. vakare stipra atsiemiau,ir vel galiu klausytis muzikeles.  |
|
|
|
|
|
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 04, 23:03 |
|
|
|
|
Na tai kas per gedimas buvo? Ir daugiau niekad nespjauk i tvarkinga instaliacija  |
|
|
|
|
|
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 05, 14:32 |
|
|
|
|
Na tai kas per gedimas buvo? Ir daugiau niekad nespjauk i tvarkinga instaliacija  |
na jis sulitavo tuos du takelius,sake dar keleta mikruskiu pakeite,bet nemaciau, to ant plokstes,o ir neimanoma rankiniu budu tai atlikti,jos per mazos. remontas nebrangiai atsejo,tik 80lt.
del instaliacijos tu teisus. uzsisakiau automatuka. laidus suvarziau nuo dusios,tikiuos daugiau problemu nebebus.  |
|
|
|
|
|
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 05, 14:40 |
|
|
|
|
| meistro teigimu,gedimas ivyko del sutrumpinimo,todel nudege maitinimo bloke takelis ir "kelios mikruskes". patare klausant muzikele visad uzvesti automobilio varikli,nes srebia daug sroves. vien tik jo paleidimui reikia 3.5A.,kitaip neisijungia. man tai tie skaiciai nieko nesako,jis ten viska matavo. |
|
|
|
|
|
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 05, 22:59 |
|
|
|
|
Pala pala, koki automatuka?  |
jais prekiauja audio sistemu parduotuvese.automatukas naudojamas vietoj iprastiniu saugikliu ant pliusinio laido,tik jis neperdega,o automatiskai atjungia ivykui trumpam sujungimui ar per didelei apkrovai. uzsisakiau 100A. automata. man jo turetu uztekti,geras daiktas(kam daznai svyla saugikliai).  |
|
|
|
|
|
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 05, 23:22 |
|
|
|
|
na as cia ne i tema bet noriu paklaust: kai nori uzsiregistruot ten kokioj nors parduotuvej ir ka reikia irasyt tam laukely kur post code, jei ka as is kretingos.... jei kas zinot buciau dekingas...  |
|
|
|
|
|
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 06, 22:21 |
|
|
|
|
puiku,kad radai. o as snd. gavau 21kv 120A laida,rytoj pasikeisiu,nes senasis kudai atrode.  |
|
|
|
|
|
 |
stiprintuvo gedimas |
Parašytas: 2007 05 06, 22:44 |
|
|
|
|
Kaip suprantu kalbi apie toki kaip po grandines nutraukeja (circuit breaker). Kiek teko jais dometis tai vienas instaliatorius butent ju nepatare naudoti instaliacijose, del savo nepatikimumo. Tavo vietoje as buciau pasirinkes anl tipo saugikli.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |