Elektronika.lt
 2026 m. vasario 19 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 02 19, 13:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » Šuns dresavimo antkaklis.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 22
Pereiti prie Atgal  1, 2
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Šuns dresavimo antkaklis.
PranešimasParašytas: 2007 05 02, 21:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
JAULER
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
Su tais lemoniniais siųstuvais tai yra problemų, nes jie žiauriai šiukšlinasi, be kokio nors specialaus (pritaikyto) interface nieko nebus... (jaugu naudot procesorius) aš vis planuoju kurti tą interface. Bandžiau gana nedidelio dažnio signalą prijungti prie siųstuvo tai imtuve po kokių 4 - 5 m jau nelabai kas matėsi su LED`u ant imtuvo.

PranešimasParašytas: 2007 05 03, 01:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
vitukas rašo:
Siūstuvas ir imtuvas (433MHz) abu kainuoja Lemonoje 50 LT. Problemos yra dvi: 1) šifratorius ir dešifratorius, jeigu perduoti daugiau nei vieną komandą, 2) kokiu paprasčiausiu būdu išspręsti aukštos įtampos reguliavimą. Kaip pagrindą savo konstrukcijai aš pasirinkau aukščiau minėtą schemą iš Radio žurnalo. Peržvelgiau nemažai "Stun gun" schemų, tik bijau kad mano vokiečių aviganiui >50kV gali būti gerokai per daug. Ir visos mano surastos schemos turi tik vieną įtampą. Kam įdomu galite užmesti akį į Google "dog shock collar".

man jau gaila tavo suns, nebent ten butu koks pitbulis, Sad vargsas isprotes po keleto smugiu, o gal ir visia kojas pakratys.

o tie lemonos imtuvai superregeneratyviniai: tai reikia kad kai nera signalo isejime bus labai stiprus truksmas. atsiradus signalui jis pradings.
todel jei tiesiogiai sujungsi siustuva su elektroshokeiu gausi elektronini pavadeli kai tik signalas dings ar taps per silpnas suo bus kratomas tol kol baterija pasibaigs. Laughing arba sugris arciau prie seimininko.
PranešimasParašytas: 2007 05 03, 10:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vitukas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Su ekspertų pagalba pagaliau pavyko išsiaiškinti, kad Lemonos siūstuvai man netiks. Tačiau iš visų čia bandžiusių man ką nors paaiškinti aš taip ir nesupratau kaip galima padaryti aukštos įtampos reguliavimą plačiose ribose. Nes jei iš karto nepasiseks parinkti reikiamą impulso stiprumą, šuo mano "gerų norų" gali ir nesuprasti. Todėl ir noriu, kad aukštos įtampos stiprumas būtų reguliuojamas pakopomis ar tolygiai nesvarbu.
PranešimasParašytas: 2007 05 03, 16:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Elektronix
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
ne paprasciau butu vietoj elektros soko suniui ijukti arba isjukti ultragarsa kurio nemegsta schemu yra ir labai paprastu nzn kaip de ldresiravimo bet gal tiktu ....
PranešimasParašytas: 2007 05 03, 23:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vitukas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Brangūs antkakliai turi du garso signalus "gerą" , "blogą" (ultragarsinį) ir "vibratorių" panašiai kaip mobiliame telefone. Elektrošokeris naudojamas tik ypatingai nepaklusniam šuniui, norint nedelsiant nutraukti nepageidaujamą šuns elgesį. Ir jo stiprumas tikrai ne mirtinas. Man labai gaila, kad visi norintys padėti elektronikos ekspertai neskaito mano klausimų iki galo. Nenorėdamas rašyti labai ilgų klausimų aš tiesiog daviau nuorodas į informacijos šaltinius, kurie gali būti panaudoti, kaip pagrindas mano sumanymui.
PranešimasParašytas: 2007 05 04, 00:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
nera prasmes net kalbeti apie ta dali, nes tai tik 5% visos shemos, reikia dar siustuvo, imtuvo desifratoriaus.

is esmes tai tikrtu vebeik tas pats kas modeliu valdymui
PranešimasParašytas: 2007 05 04, 11:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vitukas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
[quote="Digix"]nera prasmes net kalbeti apie ta dali, nes tai tik 5% visos shemos

Gaila nėra skyriaus "ypatingai žaliems" Crying or Very sad
PranešimasParašytas: 2007 05 04, 21:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
super
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
o tai kiek tas antkaklis kainuoja negi ziauriai brangus neisivaizdaju ,kaip cia kas pagamintu trafa ant suns su siustuvu ir baterke Surprised Laughing ir tai nelabai ir iseitu dar vargas su tais siustuvvais ir panasiai Wink
PranešimasParašytas: 2007 05 04, 21:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
as tais antkakliais domejausi, kainos tai nemazos nes kiniecia atrodo negamina.
o vokiecia ir amerikonai pigia jug nieko negamina.
kainos nuo 100-300$

kaip jau sakiu pagaminti ji nera sunku, bet didele problema kiek laikys baterijos ir svoris.
zinoma jei jis dedamas ant begemoto dydzio suns tai tas nedidele problema, bet tokie sunys ir taip atrodo gana protingi.

labiau tokio dresiravimo reikia maziems kvailiems sunims ir katems.
PranešimasParašytas: 2007 05 04, 23:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
super
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
o tai tipo ta suni gali kaip nori ismokyt Rolling Eyes mano draugelio suo (vokieciu aviganis) ismokytas kad ranka paduotu Laughing aisku tik jis gali padaryt pasako paduok ranka ir paduoda Surprised ,ir kaip ji dresiruot reikia ,nebutinai to antkaklio reikia mano nuomuone pvzeigu ultragarsa naudojant tai is toliau gali n ereik kad butinai buta ant suns ir tai sunu klausa nebloga turetu girdet is neblogo atstumo Rolling Eyes
PranešimasParašytas: 2007 05 05, 02:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
cia priklauso nuo to ko tu nori ta suni dresiruoti, jei nori ismokyti ji ka nors DARYTI tai tada gali naudoti paskatinima, kaip ir visi normalus dresiruotojai. ir rezultatas gali buti visai geras.
bet daznai reikia gyvuliui kazkaip istrinti jo instinktus, pvz jei suo loja ant zmoniu ar vaikosi dviracius ar drasko batus, tu jam niekaip nepasakysi kad daro blogai o musti jug negalima, nes tada gali supykti, o ipac tas galioja katems.

reikia kad ka ka nors daro blogai bausme ateitu is neaisku kur, ir gyvunas net nesuprastu kad seiminkas su tuo susijes.

su nedideliu patobulinimu galima net automatini dreisruokli padaryti, pvz suo sako AU o jam per kakla antkaklis tuo pat metu bum is elektros. Ir suo supranta kad AU=skausmas = blogai, vadinasi reikiai tyleti arba loti tyliai. taip pat galima sukurti draudiziamas zonas.
arba net maciau parduodama virtualu aptvara apie nama atrodo po zeme reikia uzkasti laida ir jei gyvunas prieina prie jo buna nubaustas.

galimybiu gana daug

deja ultragarsas nera labai gera bausmes priemone, nes gyvunas lengvai nustatys kas jis skleidzia, rezultatas bus tas pats kas saukti.
maciau kaip vienas zmogus bande kazkoia ultragarsine cypyne ant suns, tai tas pasiuto taip kad jei butu nepriristas butu ta zmogu suedes.
PranešimasParašytas: 2007 05 05, 09:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
super
Senbuvis
Senbuvis
o tai kaip pvz suni ismokyt kokių komandų kaip sesk gulk ir panasiai
PranešimasParašytas: 2007 05 06, 10:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Elektronix
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
o jei naudot pulteli pvz kaip nuo masinos signlaizacijos imtuvassisutuvas esu mates ir labai mazu imtuvu pre 1 kanalo geras garsas kaip ja uminejo o pre kito kaip as minejau ultra garsas gal...
PranešimasParašytas: 2007 05 06, 13:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
jei gerai zinau tiem imtuvam reikia 5v
cia reiketu kad maitinimas butu ne daugiau kaip 3.6v, bet dideliam suniui turbut tinka.

po to reikia dar komantu sifratoriu ir desifratoriu padaryti
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, Assetto Corsa Rally Mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
ScriptHookV, GTA 5 Mods, GTA 5 Map Mods
gta5mod.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“