|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 12, 12:49. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » CD greicio reguliavimas programiskai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
CD greicio reguliavimas programiskai |
Parašytas: 2007 04 30, 19:25 |
|
|
|
kokia programele galeciau betarpiskai ir tiesiogiai valdyti DVD-rom'o greiti?
(cia as kalbu apie greicio reguliavima kai vyksta kompakto nuskaitymas) |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 30, 23:54 |
|
|
|
O kam tą daryti? juk realiai DVD-rom`as skaito tiek kiek gali greičiau, jei negerai skaito, lėtina greitį iki tol, kol prasideda normalus skaitymas. |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2007 05 01, 00:24 |
|
|
|
JAULER rašo: |
O kam tą daryti? juk realiai DVD-rom`as skaito tiek kiek gali greičiau, jei negerai skaito, lėtina greitį iki tol, kol prasideda normalus skaitymas. |
1 pavyzdys:
kopinau cd kuriame tukstanciai foto. Kaip zinia kuo failu daugiau, tuo ilgiau kopina. na matyt rado koki tai truputi sunkiau skaitoma faila, tai iskarto apsukas sumazino, tik deje sumazines taip ir "pamirso" padinti, tai taip ir tarmazojosi puse valandos kol dabaige ta kompakta.. CD geras, keptas ne taip ir senai, laikytas stalciuje kambario temperaturoje.. matyt siaip dulke gal kokia nutupus buvo..
2pavyzdys:
idedi koki mp3 kompakta, pasileidi daina, taciau negali tyliai klausytis, nes cdromas "veza" tiek kiek tik pajegia uzdamas ir kaukdamas... kam viso to jei ir x4 greicio puikiai uztenka (panasiai ir su filmo ziurejimu, greicio truputi greitesnio reikia, bet ne maximumo)
3pavyzdys: kaip ir kazkas sake galima leciau bandyti paleisti kompakta, kuris yra iskiles ar kitaip pavarges
4pavyzdys:
nezinau kaip tai paaiskinti, bet turiu toki labai idomu kompakta. Ne menkiausio ibrezimo, bet puse duomenu neskaito. beje, pastebejau faila imanoma perskaityti su dideliu greiciu, taciau jei greitis sumazeja niekaip failo neperskaito iki galo. Kaip ta paaiskintumet? (idedu CD, pradziai kompaktas isukamas maksimaliu greiciu, tada greitai spaudi copy, ir jei speja perskaityti tai speja, jei krenta greitis ankciau nei speja perskaityti, tai jau ir nebeperskaitys..) |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 01, 01:06 |
|
|
|
disko suletinimas labai reikalinga funkcija,
o kas mano kitaip tegul pabando pasiziureti filma is DVD ar CD ar pasiklausyti MP3 taip kad nedrebetu namas nuo nezmonisko garso.
suletinimui yra programa "nero drive speed"
deja man ji nedirba su PIONEER DVDromu si liteon dirbo.
labai naudingas dalykas.
beje del geresnio perskaitymo ji nepades |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 01, 01:14 |
|
|
|
hmm, na jei problema tik garsas, tai tokiu atveju aš nenaudočiau, nes:
pirma mano kompo dėžė užkišta taip, kad priėjimas iš galo yra gerokai geresnis, na ir iš priekio yra, ir taip nusislopina garsas. antra kažkaip neburzgia taip garsiai, kad trugdytų filmą žiūrėt (mėgstu garsą padidint stipriai, bet aišku yra vietų kur tylu), nors dažniausiai į HARD`ą persikopinu dėl normalaus priėjimo, tai taip išvis garso nebelieka. kitais atvejais beveik visada groja muzika, taigi kol neužsuka ant max tol negirdžiu... o šiaip, tai gal ir visai patogu kartais suvaldyti tą greitį.  |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 05 02, 17:24 |
|
|
|
Digix rašo: |
disko suletinimas labai reikalinga funkcija,
o kas mano kitaip tegul pabando pasiziureti filma is DVD ar CD ar pasiklausyti MP3 taip kad nedrebetu namas nuo nezmonisko garso.
suletinimui yra programa "nero drive speed"
deja man ji nedirba su PIONEER DVDromu si liteon dirbo.
labai naudingas dalykas.
beje del geresnio perskaitymo ji nepades |
pas mane naujausias nero, tai pasirodo jau buvo kompe ta programele. Su mano DVD romu veikia be priekaistu, tiek suletina, tiek padidina greiti. Filmas netrukcioja net ziurint 4x greiciu. Beje vienas punktas ten man neaiskus, kas tas "spin down time"? (pagal nutylejima 32 sekundes) |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 02, 20:26 |
|
|
|
spin down tai laikas per kiek isjungti cdromo varikli
sakykime jei tu ziuri nuotraukas is cd ir nenori kad diskas sustotu, tada nustatyk spin down kokia minute ar 2 |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 05 02, 20:42 |
|
|
|
Digix rašo: |
spin down tai laikas per kiek isjungti cdromo varikli
sakykime jei tu ziuri nuotraukas is cd ir nenori kad diskas sustotu, tada nustatyk spin down kokia minute ar 2 |
aišku |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|