|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 26, 13:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » "racijos"
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 24, 13:15 |
|
|
|
Sumanymas toks, kad but galima susikalbet bent jau 50metru atstumu per FM ar kaip nors kitaip bet svarbiausai, kad bendravimas vaziuojant su keturaiciais tai salme ka nors padayt as galvojau pasidaryt FM siustuva su mic. ir po to nusipirkt nedidelia radijuke nu ir taip kalbetis, ka manot?? gal galit dar ka nors pasiulyt? |
|
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 24, 13:38 |
|
|
|
Manau, kad geriau pirkti racijas... Pvz nusiperki COBRA racijas ir pasijungi laisvu ranku iranga... |
|
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 24, 14:41 |
|
|
|
bet jos brangios, man didelio atstumu nereik |
|
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 24, 19:54 |
|
|
|
nu tas brangumas ~200lt... |
|
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 24, 20:11 |
|
|
|
nu tai 200LT tai ir daug, tokiam malonumui kad paskyciau 50m atsumu kada sukt kur ir stot ar tolia vaziuot tai tikrai per brangu |
|
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 24, 21:42 |
|
|
|
racijos turi viena baisia problema, jos tik viena kryptimi veikia, reikia spaudyti knopkes kad kalbeti.
manau galima butu tam reikalui pasinaudoti belaidi telefona, turguj uz 20 laisvai galima gauti.
o eji surasi koki DECT tipo tai galima keliems kalbetis. |
|
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 25, 15:10 |
|
|
|
[quote="Digix"]racijos turi viena baisia problema, jos tik viena kryptimi veikia, reikia spaudyti knopkes kad kalbeti.[quote]
del vieno kanalo sutinku, bet del mygtuko tai nebutinai... Yra kur nuo garso lygio reaguoja... |
|
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 25, 15:32 |
|
|
|
o tai man po to uz telefono saskaita moket reiks..... jei vazinesiu kol bake bendzas baigsis |
|
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 25, 16:37 |
|
|
|
nereiks tau nieko moketi juk ten belaidis telefonas kur nadojamas namie tik ne ant laido o nesiojasi ragely... as taip ir esu pasidares ragelis pas draugeli o pas mane baze stovi ir tarp ju yra toks dalykas kaip namu rysys paspaudi mygtuka skambina jam jis pakelia snekam, ir atvirksciai atstumas apie 100m veikia normaliai, pas ji ragas maitinimas nuo usb pas mane nuo adapterio i tinkla taciau viska galima ant elementu padaryt viskas malonumas man kainavo 10lt aisq dar perdariau kad butu ant ausiniu tai vopse kliovai |
|
|
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 25, 17:10 |
|
|
|
[quote="darijux"][quote="Digix"]racijos turi viena baisia problema, jos tik viena kryptimi veikia, reikia spaudyti knopkes kad kalbeti.
Citata: |
del vieno kanalo sutinku, bet del mygtuko tai nebutinai... Yra kur nuo garso lygio reaguoja... |
tada dar vienas trukumas, kai nera signalo racijos snypscia, ir perjungimo momentu dar duagiau.
o del garsinio TX ijungimo tai nelabai vertingas, nes jau puse zodzio busi pasakes kol sureaguos, ir susiderins. o jei dar abu vienu metu kalbame, ir pvz nori pertraukti pasnekova? |
|
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 25, 21:13 |
|
|
|
nu bet tai telefono to "stoteles" kur prie rozetes jungiasi tai nepasiveziosi |
|
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 25, 21:41 |
|
|
|
kodel ne, ji nera tokia jau didele zinoma reikia perdaryti kad butu mazesne dezute. |
|
|
|
|
|
"racijos" |
Parašytas: 2007 04 25, 22:14 |
|
|
|
perdairmas tai 0 darbo ten.. isimi maitinima is bazes prie laidu pasijungi pora varzu ir kondiku ir ka kalbek y valias ! pas mane toks shuduks padarytas ir viskas OKEI ant anamo kaime uzhdeta antena kad mama susimedziotu mane is lauku nes kai isideu ant dviracio be vakaro manes nematys |
|
_________________ SkypeID=vitukass, vitukass@gmail.com isrinkti lengva, o surinkti jau sunku.... |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors