Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 03, 04:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
O kur galima rasti tos schemos brezini ir kiek ji kainuoja matau kad nusimanai apie stipr. pasigirk ka pasigaminai ir gal pigiau yra nusipirkt padeveta stip.?
kainuoja pati mikruske 12Lt (atrodo)
Jeip pirkt deveta tai nzn nebent is pazystamo, arba koki neveikianti bet, kad poto gautum schema... Esu surinkes is neveikiancio stipro, toki stipra ir galia pakeles, bet kaina gaunas tai .... mazdaug puse naujo stipro kainos arba biski daugiau nei puse ziurint ka gaminsi su juo... as daug ka keiciau todel tiek gavos...
Seip kiekvienas pradedantis nori kuo daugiau W ir neziuri i shemu paprastuma... pvz TDA1554Q, net montazines nereikia darytis... viskas gatavai patrumpini kojeles, kurias reikia ilituoji pora kondu ir vsio...
Seip cia snekedami daugiau patirties neigysime reikia imtis darbo paciam poto kai kas nesigauna arba zyzia galima kreiptis cia... tai va, jei turi pakankamai teoriniu ziniu(moki skaityti shemas zinai kur kokia detale ir t.t), moki lituoti tai tikrai sulipdysi stipra koki nors.
Tas schemas su vadoveliu pagalba skaitau puse bedos, bet kodel niekur neraso kokia turetu buti varzu galia ir kokios itampos turi buti kandensatoriai (jei ko nors nesumaisiau)?
man rodos dar pamirsot paminet situos dalykus:]
korpusas
RCA jungtys
potenciometras ant iejimo gi reiks garsa kazkuom reguliuoti :]
jungiklis
laidas kazkoks is stipreko i ~220 :]
korpusas
RCA jungtys
jungiklis
Visada taip būna kad primeti apytikslei ir kaina gaunasi ~normali.
BET, susumavus tokius niekelius kaina gaunasi ...
korpusas
RCA jungtys
jungiklis
Visada taip būna kad primeti apytikslei ir kaina gaunasi ~normali.
BET, susumavus tokius niekelius kaina gaunasi ...
jo cia ta kaina gali but apgaulinga :]
pats galvoju darytis stipriu su LM3886
tai kadangi pakankamai zalias esu dar tai viska noriu isstudijuoti gerai nes nesinoretu nusipikrti transformatoriu kuris netiktu tam stipriui arba sudegint ji :]
Nu aš priš tris dienas kai dariaus TDA7294 man kainavo mikruškė 15Lt Ir du kondikai 4700uf x 50V po 6Lt Tai va visas stipras be maiteko maždaug 23LT Dabar ją per twora pitlysiu, užsimaniau STK4050V.
_________________ Viskas gerai iki dūmų ir smoko...