|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 30, 01:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Ir vel Tie Subai, bet reikia dideles pagalbos..
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Ir vel Tie Subai, bet reikia dideles pagalbos.. |
Parašytas: 2007 04 18, 18:22 |
|
|
|
|
| Na va kadangi noriu kieto boso turbut teks daryti su Hertz, nes kiek zinau tai daug zmoniu yra daresi subus su sios firmos dinamiku, reikes megint kurt kazka.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 18, 22:07 |
|
|
|
|
Apostalus-e,jei,kaip rašai 'membrana vaiksto isties ispudingai'
(manau kalbi apie difuzorių),tai labai tikėtina,kad netvarka su tavo dėže. Kažkada bendrabuty mažam kambarėly turėjom S-90,kurių žemadažniai kilnodavosi oho-ho ,garso -nulis,išėjus į šalia esantį dar mažesnį koridoriuką žemi atsirasdavo.Teko matyti straipsnį žurnale 'Radio',kuriame užsiminta apie neteisingai padarytą S-90 dėžę. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 18, 23:52 |
|
|
|
|
Na jei negamina HS meginsiu ES serija.
O kad kitam kambaryje negroja taip pat, nesijaucia boso. Tik jauciasi ant didelio garso kai esi prie spintos... Jaucias kad tikrai jau "kala" bet pasirodo as nieko nesuprantu apie minksta bosa, todel man norisi Kieto! Tiesiog as kaifuoju kai kokioj masinoj kaip SAAB stovi originali Harmon Kardon aparatura ir su 4x20w rms stiprintuvu ir kietu kaip velnias subuferiuku groja labai ispudingai ir graziai.. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2007 04 20, 20:15 |
|
|
|
|
| Visu pirma subas grodamas masinoj visai gali negroti kambaryje. Todel kad masinos turis yra visai kitas negu kambaryje ir tai jau atskira daina..... Ir jei paziuresi gamintojo parametrus ir jo duodamas charakteristikas tai suprasi kame reikalas. Todel jei mano cervin vega masinoje groja su 22 litru uzdara deze tai kambaryje su tokia deze jokio ispudzio jis nepalieka. Todel buvo pagaminta kita deze 45 l ir idetas fazikas. Ir viskas gerai. Todel ir tavo atveju siulyciau greiciausiai pasidaryti kita deze ir nera prasmes keisti garsiakalbi. Nes tu kaip supratau nori "musimo" o ne to kad grotu visame zemu diapazone. Nera prasmes keisti i subus kuriuos tu turesi vargo su kuo uzmaitinti t.y. reikes galingo stepro. Susiskaiciuok kita deze skirta groti atviroje erdveje ir pasidaryk. Todel pasiskaitinek truputi ir paieskok forume. Nes situ jau subu yra pridarytu. Tiesa kokios kitos koloneles? Nes mano priekines duoda ganetinai daug zemo todel subas turejo pas mane groti dar zemiau nes kitaip jo visai nesigirdejo ir kaip ir pas tave garsiakalbis tampesi net labai. Paprasciausiai priekines kolonkes grojo viena ir ta pati su subu. Kai suzeminau subo dazni tai pradejo jaustis subo grojimas. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 20, 20:47 |
|
|
|
|
| man teko, tikrai įspūdingai (įspūdingai ne ta prasme, kad garsiai) groja penktas bimbalas 2006 metų, kas ten jame sudėta nežinau, tikrai gamykloj, bet gal ir ten yra iš ko rinktis |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 21, 01:05 |
|
|
|
|
Senis-i yra toks dalykas kai darai suba ir padaraj kuris tau nemielas shirdziai, todel norisi juo atsikratyt. Todel nesiruosiu vel pirkti lentu ir vel kalti dezhe, nes o ka man daryt su ta kita ? o jei ir vel manes nepamalonins gauti rezultatai ?
Taip as suprantu kad yra dideli skirtumai tarp skambancio erdveje turio ir dar daug daug atveju.. Bet as klausiu ka jus galit patart is subu kad grotu graziai.. man vatai visishkai paskutinej vietoj. Tiesiog noriu Kieto, Erdvaus boso.. o maitinsiu nuo STK4050v. Todel kiek is man pasiulytu yra Hertz firmos ir JBL. Bet kaip dabar padaryt toki kuris nebaubtu o ir graziai grotu Namie..
Masinoj labai malonu klausyt minksta bosa, o namuose Man visishkai nepatinka toks vaizdas kad jo ner.. Masinoj man patinka tuo kad jauti bosa o jis tau ausu neuzgula, jauti kaip jau skrandis vaiksto, o tu kaifuoji, o neisvargsti nuo klausamos muzikos.. Nes kai duslus bosas groja paklausau 15min ir galiu eit miegot.. Nuvargina lyg boociau visa diena bulves nukasinejas.
Amas-i taip bimbaluose geraj groja aparatura, dar mersuose.. tai masinose originalus magas eidavo becker. Toyotose pioneer deda. Opeliuose ir Saab pioneer/harmon kardon. Paklausykit kas salone naujausio SAAB Aero modelio shakez kaip ten groja.. o aparatura norint jo visa uzsakyt originalia kainuoja ar tai 5k litu.. O is tikruju masinoj jau uz 5k lt galima si ta nuveikt idomaus..
Labai daug kas dar siulo Alpine R serijos.. idomu kas ten per aparatai.. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 21, 09:22 |
|
|
|
|
Viskas priklauso nuo to kaip tu nori klausyti subo namuose ir kam jis skirtas.
Jei tai kinui ziureti tai siulyciau rinktis is masininiu subu tai tie patys: herc alpainas, cervinvega Vmax serijos ir kitus kurie daugmaz 200 - 300 litu kategorijos. Tik nesivaikyk 15" Tai namuose nereikalinga. 10" ar 12" coliu pats tas ir deze nesigauna labai didele ir garso pakankamai. Dar neuzmirsk to kad uzdara deze daug maziau efektinga nei su faziku. Ir jei reikia garso tai reiktu daryti su faziku.
Jei klausaisi muzikos tai vel siulau rinktis is perlesu 10" ar 12" 8 om. Jie turi lengva difuzoriu ir nebus to baubimo bei zemo daznio velavimo efekto. Duos tikslu bet nelabai galinga zema. Viskas priklauso nuo tavo skonio. Dezes padaryti ir pataikyti is karto ganetinai sudetinga... Dezes turis gali skirtis iki 20% Nes vienas megsta klausyti taip o kitas kitaip. Tam kad gauti savo rezultata reikia pasiknisti.
As isbandziau keleta variantu ir sustojau ties cervin vega V max 10" vienos rites. 43 litru deze ir 7 cm fazikas konusinis 14 cm ilgio. Muzikai as jo nejungiu nes nera prasmes todel kad mano priekines koloneles groja uztektinai zemo. Ir naudoju tik namu kinui.
Ir dar rinkis pagal tai ka klausai t.y. koki muzikini stiliu nes vel nuo to priklauso koki zema garsa tau reikia gauti. Jei klausai metala tai zemas stnagrus ir aukstas, jei hiphopa tai zemas minkstas sodrus. jei roka tai vel truputeli skiriasi turetum taikyti i viduriuka tarp situ dvieju stiliu. |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |