|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 10, 22:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinės apsaugos sistemos » uzrakinus centrinis jis iskart atsirakina
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
uzrakinus centrinis jis iskart atsirakina |
Parašytas: 2007 04 15, 22:08 |
|
|
|
masina bmw 316i 1990m. kas galetu buti, tik uzrakini iskart atsirakina, pats centrinis blokas atrodo sveikas ir neapdeges ar dar kas.buna kad uzspauda uzsispaudzia tik vienos durys, ir atsispaudzia tik vienos, arba kartais visos kartu uzsispaudzia ir atsispaudzia.o su raktu kad ir kaip berakintum ar uzspaustum vienu metu visos vel atsirakina ir nepasilieka uzrakintom.kadangi taip bludija negaliu ne signalkes ismeginti ar veikia nuo jos centrinis |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 15, 23:19 |
|
|
|
bandyk laikyt rakta uzsukta kol nustos.. pas mane ne BMW bet kai masina mano pastovi gerai ant saules visa susyla ikaista tai irgi rakinejasi.. gal zinot kas gali but? (ford sierra 88metai) |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 16, 12:32 |
|
|
|
trafas rašo: |
kad centrinis rakta atlauzia atgal, nulaikyti neimanoma.o ta prasme i bagazines dangti, ar kur spynele yra? |
kai bagazine darinejasi, ten laidai lankstosi ir per laika nusilanksto |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 16, 13:50 |
|
|
|
o gal numanot kas man yra? kai gera ant saules ikempa masina centrinis irgi pradeda sukt ratu po kiek laiko sustoja ir uzrakina arba ne bet laikai rakta uzsukes ir uzrakina bet vitiek guzas, stovi ir lauki kol uzrakys |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 16, 16:54 |
|
|
|
na wienai kregzdej irgi buwo tas pats, tai ant vairuotojo puses stoikes kur yra tas tvirtinimas toks, kur uzhdarysius duris - spynele uzsifiksuoja, tai yra tokia juoda knopkute ( ne ta kur apsvietimo, o kita:) ), ir kai uzhsidaro durys ja turetu paspausti, bet jai jos nepaspaudzia tai todel centrinis ir wel atrakina.o dazniausiai jos buna nuzulintos nuo darinejimo ir ju nepaspaudzia uzhdarius duris |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 16, 22:06 |
|
|
|
trafas rašo: |
kaip man nuojauta sako kad mano centrinio blokas pakepe ir durniuoja centrinis.tad koki patartumet nauja deti centrini?kokios kainos? |
jei jis butu pakepes, jis tau visai nesidarinetu.ne ten slieku ieskai. blogiausiu atveju jei nerasi tikrosios bedos, gali marafeta sustumt. as vienai kregzdei esu taip dares. atjungiau nuo bloko visus centrinio laidus ir pajungiau prie signalizacijos tik varikliuku jeginius laidus. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 16, 22:23 |
|
|
|
tai kas tada kas jai visi varikliukai geri, kontaktai yra, tik neveikia, uzrakinus atrakina, o pries tai buvo uztrumpine signalke su centriniu, signalkiai centrinio takelis suluzo.tad manau kad kiek pakepe dalis bloko, o kadangi originalu bmw bloka nebeverta imti tai apsimoketu labiau visa centrini pakeisti |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 17, 21:05 |
|
|
|
Aš tai dar patikrinčiau durų galinukus. Nes prieš keletą dienų dėjau signą į kregždę tai buvo kažkas panašaus. Kol durų normaliai neuždarai tol durys iš karto atsirakina. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 18, 11:32 |
|
|
|
ir maniskei kregzdutei tas pasts.
bet pas mane kaip tik uzsirakina kai oras siltas. o atsalus ar per nakti pastovejus vel durniuoja. tada kiekvienas duris atskirai rankiniu budu uzrakkineju. (kupe pas mane). |
|
_________________ taip ir ne kitaip. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 18, 11:38 |
|
|
|
del šio gedimo gali buti kalti tik duru knopkes o jai nori pajungti centra tai po keleivio puseja kur ventiliatorius yra visi varikliuku laidai  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |